QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 08 10, 10:30)
Kai skambinau užsiregistruti, tai sakė, kad gyd. galėsime pasirinkti kai atvyskime iš vakaro. Turbūt rinksiuos Samienę. kaip ji jums?
Mus ir operavo Samienė. Nieko ypatingo . Šiaip dar ten bebūnant neblogų atsiliepimų išgirdau apie skyriaus vedėją, - pavardė, rodos, Kanapeckienė. Bent jau dėmesio savo septynmetei pacientei skyrė daugiau nei mums Samienė. Ir dar, su ja operavusi anesteziologė nieko neėmė , mamytė net per du kartus bandė įkišti - o ji tepasakė, nuo to vistiek niekas napasikeis.
QUOTE(-dika- @ 2012 08 13, 13:39)
Mus ir operavo Samienė. Nieko ypatingo . Šiaip dar ten bebūnant neblogų atsiliepimų išgirdau apie skyriaus vedėją, - pavardė, rodos, Kanapeckienė. Bent jau dėmesio savo septynmetei pacientei skyrė daugiau nei mums Samienė. Ir dar, su ja operavusi anesteziologė nieko neėmė , mamytė net per du kartus bandė įkišti - o ji tepasakė, nuo to vistiek niekas napasikeis.
Va, kaip įdomiai, o aš apie skyriaus vedėją kaip tik girdėjau nekokių atsiliepimų, atceit grubi, kyšininkė. Net nežinau, pas ką čia operuotis
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 08 13, 17:16)
Va, kaip įdomiai, o aš apie skyriaus vedėją kaip tik girdėjau nekokių atsiliepimų, atceit grubi, kyšininkė. Net nežinau, pas ką čia operuotis
Žinokit, nesiginčiju. Aš iš provincijos, mūsų šeimos gydytoja rekomendavo Škrut. Važiavom konsultacijai pas jį. Žadėjom ir operuotis pas jį, bet čia forume pasiskaitinėjau - tai daugiausia pasisako už Samienę. Pasirinkau ją. Viskas pavyko, vaikas neišsibaidė, parvežė su šypsena, apsiėjom be jokių ašarų, kraujo iš nosies ar vėmimo. Net suabejojau ar iš vis ką jai darė . O ta vedėjos operuotą mergaitę parvežė klykiančią, sakė, kad labai skauda gerklę, ilgokai šnirpštė kraujais. Bet čia tikriausiai ne nuo gydytojo priklauso , o adenoidų dydžio ar dar bala žino ko.
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 08 13, 17:16)
Kanapickienė apžiūrėjo maniškį vos tik atvykus ir išleidžiant iš ligoninės. Pasirodė visai nieko moteris. Gana maloni, negrubi.
Mano pirmąjį sūnų operavo Dubosienė (jei tiksliai pamenu pavardę). Parvežus iš operacinės buvo šiek tiek kraujo ir šiaip ne viskas buvo gerai, tad paleido mus tik vėlai vakare.
Mažių operavo Samienė. Kraujo nepasirodė nė lašo. Viskas buvo gerai ir mus anksti paleido. Beje mažiaus adenoidai pasak gydytojos buvo laaabai dideli.
Papildyta:
QUOTE(-dika- @ 2012 08 13, 19:05)
mūsų šeimos gydytoja rekomendavo Škrut.
Mūsų šeimos gydytoja taip pat rekomendavo Škrut. Ligoninėje pastebėjau, kad jis labai populiarus ir pacientų tarpe. Gal išties geras gydytojas
Gal kasnors pasisakytų apie Škrut?
Man Dubosienė išvis
Man Dubosienė išvis
Aciu mamytems uz info , nuejau pas gydytoja zinodama tikrai daug daugiau
Tai va siandien gryzom po konsultacijos pas Anuzyte
Nepaisant to, kad gydytojos poliklinikoje paralaukem 2.5 val (kaip pries 20 metu poliklinikoje ) nuotaikos visai neblogos.
Anuzyte tikrai paliko geresni ispudi nei Samiene, buvo be galo tolerantiska ir rupestinga apziurint abu, tiek maziausiaji, tiek kaprizinga mano vyresnele Labai issamiai nuo iki viska isaiskino, viena ausyte musu atsistate beveik, kita progreso nerodo, tad rekomendavo (neprimygtinai) operuotis paskyre gydyma.
Zodziu ispudziai tikrai daug daug geresni Tiesa kazkaip siek tiek glumina daktares jaunas amzius
Gal yra vaikuciu kas pas ja dare operacija, gal galetu mamytes pasidalinti ispudziais, isanksto dekoju
Papildyta:
Esame lankesi pas Skrut, mazakalbis, jei galima taip pasakyti dirbantis senais sovietiniais metodais, bet tai tik mano nuomone, del profilaktiniu patikrinimu ar siaip eilines slogos ar uzdegimo gal ir viskas tvarkoj, su didesnem problemom
Tai va siandien gryzom po konsultacijos pas Anuzyte
Nepaisant to, kad gydytojos poliklinikoje paralaukem 2.5 val (kaip pries 20 metu poliklinikoje ) nuotaikos visai neblogos.
Anuzyte tikrai paliko geresni ispudi nei Samiene, buvo be galo tolerantiska ir rupestinga apziurint abu, tiek maziausiaji, tiek kaprizinga mano vyresnele Labai issamiai nuo iki viska isaiskino, viena ausyte musu atsistate beveik, kita progreso nerodo, tad rekomendavo (neprimygtinai) operuotis paskyre gydyma.
Zodziu ispudziai tikrai daug daug geresni Tiesa kazkaip siek tiek glumina daktares jaunas amzius
Gal yra vaikuciu kas pas ja dare operacija, gal galetu mamytes pasidalinti ispudziais, isanksto dekoju
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 08 13, 21:22)
Esame lankesi pas Skrut, mazakalbis, jei galima taip pasakyti dirbantis senais sovietiniais metodais, bet tai tik mano nuomone, del profilaktiniu patikrinimu ar siaip eilines slogos ar uzdegimo gal ir viskas tvarkoj, su didesnem problemom
Maniske Skrut operavo, pries tai buvom pas ji konsultacinej poliklinikoj, mazakalbis, bet operacija praejo gerai, tik kad per anksti padaviau gerti, nes labai reikalavo, veme karta, bet po to vemimo vaikas iskart nurimo ir kokias dvi valandas ismiegojo tai tikrai. po miego vaikas jautes gerai, tik mieguista mirmaja diena, o jau antraja ne nuramint nejo, judri kaip visada ir net nepasakysi, kad operavo, nei kalbos sutrikimu ar uzkimimu bebuvo, kaip cia kazkada kaikurios buvo rasiusios ir slogu nebuvo, kaip taip pat kazkas rase..bus matyt kaip bus kai prasides saltasis sezonas.
Merginos, sakykit po operacijos, ar buvo kazkam kazkokiu komplikaciju?
Ismuse is veziu keliu mamyciu patirtis - isoperavus adenoidus, vaikams prasidejo alergija bei astma su priepuoliais, vienai mergaitei astma liko po siai dienai, kitam berniukui praejo sulaukus 5 m amziaus...
Ismuse is veziu keliu mamyciu patirtis - isoperavus adenoidus, vaikams prasidejo alergija bei astma su priepuoliais, vienai mergaitei astma liko po siai dienai, kitam berniukui praejo sulaukus 5 m amziaus...
QUOTE(Monce0j @ 2012 08 14, 11:59)
Merginos, sakykit po operacijos, ar buvo kazkam kazkokiu komplikaciju?
kas buvoo ar nutiko kitiems tai nereiskia kad nutiks ir Jums ,kiekvienam juk skirtingai ,kompikaciju retai buna bet zinoma buna o kokios jos bus juk niekas negali numatyti , taip kaip ar is viso bus komplikacijos. Tad nereikia skaityt ir taikyt sau to ko nezino niekas
Kelios mamytes tai ne jusu vaikas
QUOTE(** Svaja** @ 2012 08 14, 13:48)
kas buvoo ar nutiko kitiems tai nereiskia kad nutiks ir Jums ,kiekvienam juk skirtingai ,kompikaciju retai buna bet zinoma buna o kokios jos bus juk niekas negali numatyti , taip kaip ar is viso bus komplikacijos. Tad nereikia skaityt ir taikyt sau to ko nezino niekas
Aciu jums
gal istikro per stipriai reaguoju
kartais reikia blaiviau mastancio zmogaus
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 08 13, 21:22)
O kodel Jums Dubosiene nepatinka?
Mes lankomes pas ja Nefridoj, nusiskundimu neturiu. Ji konkreti, savotisko humoro ir be jokiu ten bereikalingu "lelia lelia"..
Liepos pradzioj operavo maniskei adenoidus - kol kas viskas super