Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- VIII

QUOTE(-dika- @ 2012 08 05, 21:16)
Mums operacija trečiadienį, gal ir susitiksim  smile.gif

Tai jus trečiadienį ir paleis smile.gif
Atsakyti
Maisto tai butinai turekit, nes kazko uzkast noresis, vaiku ligoninej iki 8 vakaro leidzia iseit i lauka, tai mudvi su vaiku iki kavines buvom nueje mieste smile.gif o jei vaikas pavalgantis tai reik turet skanestu ir zaislu, nes kad turetu uzsiemima...
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 08 03, 20:53)
Kur būtent? Mano dičkį prieš 3 m. operavo Klaipėdoje. Nė vienam vaikui nedavė. Dabar vešim operuoti mažių. Bus nekas, jei ir vėl neduos  verysad.gif

Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 08 05, 21:54)
Tai jus trečiadienį ir paleis  smile.gif

Niekada negali žinoti. Jei kokios komplikacijos, tai gali tekti ir dar dienelę pabūti. Na, čia blogiausiu atveju, žinoma.
Gimdyti ir važiavau 3-5 dienom, o išbuvau 14 doh.gif . Čia aš ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(-dika- @ 2012 08 06, 16:56)
Niekada negali žinoti. Jei kokios komplikacijos, tai gali tekti ir dar dienelę pabūti. Na, čia blogiausiu atveju, žinoma.

Reikia tikėti, kad viskas bus gerai, tuomet taip ir bus mirksiukas.gif

Aš saviškiui šį tą užsiminiau apie laukiančią operaciją. Reakcija buvo doh.gif doh.gif doh.gif Rytoj einame pas gydytoją daryti tyrimų. Vaikas jau dabar rėkia, kad nenori, jog durtų į pirštą.
Atsakyti
Sveikos , mes is lor siandiena ..turim 2 laipsnio adenidus , dar rytoj atsakymas ateis ar ne alergiskas (eme is nosytes megini) jei alergijos neras tuomet operuoti teks nes serga .. doh.gif nuo rudens pradejom lankyti darzeli tai kas menesi sirgo blink.gif dabar tik nuo balandzio sveikas kaip ir smile.gif

Tik baisoka unsure.gif maziasusias musu wub.gif blush2.gif skaudes juk unsure.gif
paskaitinesiu Apie kauno medikus gal rasiu rekomendaciju cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 08 rugpjūčio 2012 - 10:06
Mes jau po visko thumbup.gif , miegam namučiuose ir savo lovytei.
Šaunuolė mano mergytė - jokių ašarų, klyksmų, nesutarimų. Nelabai suprato ir kas įvyko - pūtė tą balioną ar nepūtė, kad jo kaip ir nematė, bet gerklytė vistiek truputį skauda biggrin.gif
Atsakyti
Dika, smagu, kad jau po visko 4u.gif Mes rytoj išvažiuojam. Penktadienį operuos. Maniškis vis tvirtina, kad nevažiuos į ligoninę doh.gif Mano mažasis iš tokių vaikų, su kuriais beveik neįmanoma susitarti. Bijau, kad bus jam daug streso prieš operaciją verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 08 08, 10:05)
Sveikos , mes is lor  siandiena ..turim 2 laipsnio adenidus  , dar rytoj atsakymas ateis ar ne alergiskas (eme is nosytes megini) jei alergijos neras tuomet operuoti teks  nes serga .. doh.gif  nuo rudens pradejom lankyti darzeli tai kas menesi sirgo blink.gif dabar tik nuo balandzio sveikas kaip ir  smile.gif

Tik baisoka  unsure.gif  maziasusias musu wub.gif  blush2.gif  skaudes juk  unsure.gif
paskaitinesiu Apie kauno medikus gal  rasiu rekomendaciju cool.gif

Mums buvo trecio laipsnio adenoidai, bet ir alergine sloga turim, bet dabar tai po operacijos negaliu atsidziaugti kaip pasikeite vaiko miegas ir apskritai visa kita, perspejo mus kad gali iskart sloga islisti alergine, bet nieko pabasaus nebuvo
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
nesenai prasidejo ir musu zygiai pas LORus Klaipedoje

Viskas prasidejo nuo to, kad pastebejau jog mano mazasis (3m.) nedagirdi... g.gif vis praso "mama pasakyk garsiau" blink.gif issigandom, nuvedziau i Lorna pas Samiene berods, isgasdino nerealiai sako adeniodai, tonziles spaudzia ausu kanala, kaupiasi skysciai, reikia operuoti adeniodus, nes veliau gali tik blogeti doh.gif ir turesim daaaug problemu su ausytemis

pries kelias dienas padarem klausos tyrima su aparatu - sesute: adeniodai? tyrimas prastas, vaikas neprigirdi verysad.gif
pirmadieni einam isklausyti dar vienos nuomones pas Anuzyte

Bukit geros pasidalinkit kas buvo susidure su ausyciu problema del adenoidu ir labai reikia info apie Klaipedos LORus daugiau, kuris geriausias, jei vis tik reiks daryti ta operacija, ir patirties kuris daugiau turi ir t.t. Ir aplomai ta operacija ir narkoze man mega_shok.gif scare.gif
Niu ziauriai neramu bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Monce0j @ 2012 08 09, 21:01)
Sveikos mamytes smile.gif
Niu ziauriai neramu bijau.gif

Čia visoms neramu, bet mamytės guodžia, kad nėra ta opracija jau tokia ir baisu. Maniškė irgi viena ausyte negirdi, LOR gyd. pasakė, kad tai normalu, kai yra adenoidai, sako, po oeracijos pradeda girdėti. Sėkmės. 4u.gif Mums rugpj. 23 d. numatyta operacija Klaipėdoje.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 08 09, 21:34)
Čia visoms neramu, bet mamytės guodžia, kad nėra ta opracija jau tokia ir baisu. Maniškė irgi viena ausyte negirdi, LOR gyd. pasakė, kad tai normalu, kai yra adenoidai, sako, po oeracijos pradeda girdėti. Sėkmės.  4u.gif Mums rugpj. 23 d. numatyta operacija Klaipėdoje.

Zinau, kad yra ir baisesniu ligu bei proceduru, teko susidurti blink.gif ... tikriausiai kiekvienai mamai baisi kiekviena liga ar operacija doh.gif rolleyes.gif

O pas ka operuosites?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monce0j: 09 rugpjūčio 2012 - 21:04