Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- VIII

QUOTE(mandarininė @ 2012 06 26, 19:30)
Tai cia daktarai apsizioplino ar kaip?  blink.gif  blink.gif

smagu, kad viskas gerai  4u.gif

Su veidrodeliu nustato kartais netiksliai...

Gerai viskas, dabar reiks kovoti su sausu oru bute... nuo jo ir nosis gula... doh.gif
Atsakyti
Dar pamirsau paklausti, kateterio nestate?
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 27, 10:36)
Dar pamirsau paklausti, kateterio nestate?

Visiems stato, jei reiktu laselines ar kokiu vaistu, paprasciau... O stato, kai dar veikia narkoze, vaikas nejaucia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2012 06 27, 10:08)
Visiems stato, jei reiktu laselines ar kokiu vaistu, paprasciau... O stato, kai dar veikia narkoze, vaikas nejaucia  4u.gif

Aisku. Ar jusu vaikas klause, is kur jis atsirado? Maniske tikrai paklaustu, net nezinociau, ka atsakyt, is kur ir kam cia tas "drugelis" (taip vadinome ligonineje) g.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 27, 14:05)
Aisku. Ar jusu vaikas klause, is kur jis atsirado? Maniske tikrai paklaustu, net nezinociau, ka atsakyt, is kur ir kam cia tas "drugelis" (taip vadinome ligonineje)  g.gif

Vaikas atsimena, kai tablete gere, atsimena, kai veze baliono pusti... O paskui jau mano fantazija veike, kad vaikai turejo visi miegoti, kol gyde mamytes (skundziausi, akd man pilveli skauda ir vaziavom ligonine kartu, kad man kompanija palaikytu, kad neliudeciau), o drugelius visiems pastate, kad po tos tabletytes isgertos nebutu bloga, ir jei vaikuciai negers vandenuko, lasins vitaminus... Nu pasitelkit vaizduote mirksiukas.gif

Maniske iki siol, kai raminu, jog nebegiotu, atsauna, kad gyde mane ligonineje ir nebegioti turiu as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2012 06 25, 15:53)
Berniukui palatoje buvo diagnozuotas antras laipsnis, ispjove ketvirto, vaikas buvo dusimo stadijoje, smegenys negaudavo deguonies  doh.gif

iš viso yra 3 adenoidų hipertrofijos laipsniai mirksiukas.gif

ketvirto laipsnio negalėjo niekaip išpjaut biggrin.gif

p.s mano panelei išoperuoti adenoidai KMUK prieš 3 metus. Esu labai patenkinta gydytoja, pas kurią lankomės iki šiol, nes turim bėdų dėl tonzilių ax.gif beje, mums konstatuoti taip pat buvo II laipsnio adenoidai, tačiau daugiausia gydytoja rėmėsi ne vizualiniu vaizdu, bet surinkta anamneze ir tyrimų rezultatais wink.gif išoperavus paaiškėjo, kad jie buvo III laipsnio, itin hipertrofuoti, tiesiog ,,košės masė, traukianti virusus" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 27 birželio 2012 - 15:34
QUOTE(Stikliukė @ 2012 06 27, 16:26)
iš viso yra 3 adenoidų hipertrofijos laipsniai mirksiukas.gif

ketvirto laipsnio negalėjo niekaip išpjaut biggrin.gif

nesiginciju, as ne gydytoja, man tik ligoniuko mama sake smile.gif , gal sumaise g.gif
Atsakyti
Na va,paskyrė ir mano panelytei adenoidų operaciją liepos 18 dieną unsure.gif Save raminu,kad nieko ten baisaus ir tikiu,kad po operacijos mažiau sirgsime rolleyes.gif Mamytės,ar prieš operaciją duodate pakyšą (finigų) biggrin.gif Jei duodate, tai kiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2012 06 27, 23:49)
Na va,paskyrė ir mano panelytei adenoidų operaciją liepos 18 dieną unsure.gif Save raminu,kad nieko ten baisaus ir tikiu,kad po operacijos mažiau sirgsime rolleyes.gif Mamytės,ar prieš operaciją duodate pakyšą (finigų) biggrin.gif Jei duodate, tai kiek blush2.gif

Pirma karta gyvenime nedaviau... blush2.gif , girdejau duoda ir 100, ir 200...
Atsakyti
Meger, kur jus operavote dukryte? taip graziai paaiskinote viska wub.gif zavi mane, tas mamau isradingumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 06 28, 09:53)
Meger, kur jus operavote dukryte? taip graziai paaiskinote viska  wub.gif  zavi mane, tas mamau isradingumas  smile.gif

Dekui wub.gif , nugi reikejo, kad savas vaikas patirtu kuo mazesni stresa wub.gif

Santariskese 4u.gif
Atsakyti
Mums operacija paskirta liepos 23 d. O paskui po savaitės jau suplanuotos atostogos. Ko labiausiai reikia saugotis - šilumos, vandens, lakstymo ar dar kažko? Ar po operacijos reikia kokius nors vaistus gerti? Valgyti galima normaliai?
Atsakyti