QUOTE(Donata87 @ 2012 06 20, 06:13)
sveikos
o mano nuomone dabar del operacijos tokia.operavomes kovo pradzioje ir del ligu ieko nepadejo
kaip sirgo tai ir serga
eiline istorija savaite darzelyje 2sav namie
darydama operacija kazkiek tikejausi kad pades nuo ligu bet buvau nusiteikus kad gali ir nepadeti, bet darem operacija vien del to jog viena ausyte prasciau girdejo ir knarke naktom,
dabar aisku nebeknarkia ir girdi normaliai bet vistiek sergam...
taigi siai dienai galiu pasakyti kad sita operaciaj tikrai laimes dalykas, vieniems padeda kitiems ne...
Vistiek labai svarbu, kad vaikas gerai girdi, be op nebutumet kogero issisuke
Mes tai pradejom tu bedu ieskotis nuo ausu, nes pradejo karkseti KA KA KA?
QUOTE(Meger @ 2012 06 20, 08:22)
Bandysim darytis, su viltim, kad maziau sirgsim...jei vel nuo streso nepakils temperatura, kaip pirmaji karta
Dideliausios sekmes
QUOTE(Meger @ 2012 06 20, 08:54)
Mums tonzilotrenas neveike
O mums dabar israse ji, bandysim gerti. Sakalinskas su aparatu nustate I-II laipsnio adenoidus ir pasake, kad op nerekomenduoja
Man to kol kas uztenka. Ir klausa gera
Rugpjuti vel pas ji pasirodysim, ziuresim, ka sakys po tonsilotreno.
Dar uzgime viltis ir homeopatiskai pasigydyti
Papildyta:
QUOTE(Dodže @ 2012 06 20, 12:34)
Sveikos mums ir šiandien paskyrė operacijos datą. Pas mus adenoidai II laipsnio, sutikau operuotis, bet paskui suabejojau ar gerai padariau, kad sutikau. Tačiau pasiskaičiau keletą nuomonių ir nusprendžiau kad visdėlto reikia operuotis.
Nors mes dažnai nesergam, bet visada įsižiojęs, kvėpuoja tik per burnytę, todėl pastoviai gleivinė išdžiuvus, negeras kvapas iš burnytės, knarkia, pastoviai seilytės teka, nuo to isižiojimo (mums 2,9 m.), kalba per nosį ir labai neaiškiai, dar pasiskaičiau, kad kai vaikas pastoviai įsižiojęs, netaisiklingai vystosi viršutinis žandikaulis, dantukai kreivi užauga ir t.t.
Dar viena nuomonę skaičiau kad jai atauga adenoidai reikia ieškoti priežasties, kodėl taip, nes jie atauga ne vien dėl virusų, bet ir dėl alerginių susirgimų.
Sekmės visiems besioperuojanties.
Kur gydotes? Negalvojate isgirsti kito gyd nuomone? Mums praeita sav paskyre op, o siand nuveziau pas kita gyd ir op atsaukiau. Pas mus biski kitokios problemos, bet vistiek op buvo paskirta labai skubotai, neturejau laiko net pagalvoti..
Bet pagal jusu aprasyma atrodo,kad op butu issigelbejimas