Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- VIII

QUOTE(Killing_me_softly @ 2012 06 17, 13:59)
Mums Santariškėse davė lapelį su informacija, tai ten buvo parašyta, kad reikia turėti: vaikui pižamą, šlepetes, puodelį, šaukštelį, mėgiamą žaislą, popierinio rankšluosčio ritinį, negazuoto mineralinio vandens, jogurto indelį. Aš dar buvau pasiėmusi sau šlepetes ir knygą. Daugiau nieko papildomai kaip ir neprireikė.

pasirodo kaip miestas, taip kita tvarka biggrin.gif Mes operavomes pries beveik menesi Panevezyje. Tai apart slepeciu vaikui)pizama liepe vilktis ligonines) ir jei yra noras vandeni sau, daugiau nieko nereikia ir nesinesti. Po operacijos praejus 2 valandom isleido namo. Tai per ta laika vaikas spejo atsigauti ir numigti, daugiau niekam laiko nebeliko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 18 birželio 2012 - 18:37
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 18, 16:25)
Mamos, gal zinote, susitariaus susitikti su Sakalinsku apziurai. kiek jam atsidekoti? Buciau dekinga i AZ  rolleyes.gif

100Lt vokelyje neseme... Bet nieko dorai ir nepasake... vis tiek liko mamos "norui" operuotis ar ne ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rollick @ 2012 06 17, 17:29)
ačiū už ats. smile.gif as tariaus tel. nepagalvojau paklaust, o man ir nepasake .. nu jau susiruosem.. .. baisoka  blink.gif

Kaip sekesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meger: 19 birželio 2012 - 11:10
Laba diena, parūpo ir man parašyti, prieš 2 metus, operavom mergaitei adenoidus, po operacijos viskas buvo gerai, nei slogavom, nei sirgom.Šiuo metu jinai man vėl pradėjo knarkti, nosytė pastoviai užsikišusi, nuvedėm patikrinti, ogi adenoidai ataugę verysad.gif taigi laukia dar operacija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2012 06 19, 10:09)
100Lt vokelyje neseme... Bet nieko dorai ir nepasake... vis tiek liko mamos "norui" operuotis ar ne  ax.gif
Papildyta:
Kaip sekesi?

Aciu 4u.gif
QUOTE(Oksiukas @ 2012 06 19, 11:17)
Laba diena, parūpo ir man parašyti, prieš 2 metus, operavom mergaitei adenoidus, po operacijos viskas buvo gerai, nei slogavom, nei sirgom.Šiuo metu jinai man vėl pradėjo knarkti, nosytė pastoviai užsikišusi, nuvedėm patikrinti, ogi adenoidai ataugę verysad.gif taigi laukia dar operacija verysad.gif

Oj kaip gaila verysad.gif O kiek mergytei buvo metu, kai dare pirmaja operacija?
Atsakyti
Sūnui II laipsnio adenoidai. Operuotis dar nesiūlė, nes tik kartą turėjo ausų uždegimą, o daugiau kaip ir jokių kitų komplikacijų, išskyrus amžiną slogą, pakosijimą darželio lankymo metu. Sakė gydytojas, kad per vasarą gali išaugti, ar kam nors taip buvo? Kad išaugo ir nebereikėjo operacijos?
Atsakyti
QUOTE(***Liepa*** @ 2012 06 19, 13:40)
Sūnui II laipsnio adenoidai. Operuotis dar nesiūlė, nes tik kartą turėjo ausų uždegimą, o daugiau kaip ir jokių kitų komplikacijų, išskyrus amžiną slogą, pakosijimą darželio lankymo metu. Sakė gydytojas, kad per vasarą gali išaugti, ar kam nors taip buvo? Kad išaugo ir nebereikėjo operacijos?

Kiek zinau, adenoidai isnyksta iki 20 m. Bet "isauga" kogero, anksciau smile.gif Galite bandyti homeopatiskai gydytis, musu homeopate sake,kad I-II laipsnio dar galima bandyti gydyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 19, 15:50)
Kiek zinau, adenoidai isnyksta iki 20 m. Bet "isauga" kogero, anksciau smile.gif Galite bandyti homeopatiskai gydytis, musu homeopate sake,kad I-II laipsnio dar galima bandyti gydyti  g.gif

"Gydomės" imuwashu. smile.gif Daugiau rekomendavo uogyčių, daržovių daug valgyti per vasarą, kad gautų vitaminų. Gydytojas aiškino, kad augant vaikui, adenoidai "mažėja": nosies ertmė padidėja, o jie tiesiog lieka kokie buvę. Nežinau, ar suprasit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 19, 14:33)
Aciu  4u.gif
Oj kaip gaila  verysad.gif  O kiek mergytei buvo metu, kai dare pirmaja operacija?

Buvo 3 metukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2012 06 19, 12:09)
100Lt vokelyje neseme... Bet nieko dorai ir nepasake... vis tiek liko mamos "norui" operuotis ar ne  ax.gif
Papildyta:
Kaip sekesi?

O kaip nusprendet - daryt op ar ne?

QUOTE(Oksiukas @ 2012 06 19, 19:33)
Buvo 3 metukai smile.gif

Tai jau planuojate dabar vel op?
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2012 06 18, 19:36)
pasirodo kaip miestas, taip kita tvarka biggrin.gif Mes operavomes pries beveik menesi Panevezyje. Tai apart slepeciu vaikui)pizama liepe vilktis ligonines) ir jei yra noras vandeni sau, daugiau nieko nereikia ir nesinesti. Po operacijos praejus 2 valandom isleido namo. Tai per ta laika vaikas spejo atsigauti ir numigti, daugiau niekam laiko nebeliko ax.gif

Tikrai skirtingai. Maniškį iš operacinės parvežė 9:45, o namo paleido 16:30.
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 18, 16:25)
Kaip jums sekesi?  4u.gif
Mamos, gal zinote, susitariaus susitikti su Sakalinsku apziurai. kiek jam atsidekoti? Buciau dekinga i AZ  rolleyes.gif

aciu, viskas ok.. smile.gif tik labai ilgai laukem .. antrą vaiką paėmė tik 13 val .. doh.gif buvo daug vaiku. bet ir sakau, pasakytu, kad jau daug tą dieną.tai juk galima kitai dienai tartis.. ima tiek kiek yra vaikų.. o vaikui laukt sitiek laiko.. tai nuo 7 kaip atsikelem su vaikais tai tik 17 is ligonines isejom.. operacija praejo gerai,, vienam buvo 3 laipsnio, kitam 2. ale vistiek l, knarkia vienas schmoll.gif aisku, tikiuos, kad kai uzgis viskas, nebeknarks.. a, ir po narkozes tai geriau atsibudineja maziukai vaikai.. palatoj buvo gal 10 metu, tai sunkokai jam te kol visai atsigavo..ir gyd . tikrai puiki. nmes pas A. Saladzinskiene (3 lig.)
sekmes besiruosiantiems smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif o mano nuomone dabar del operacijos tokia.operavomes kovo pradzioje ir del ligu ieko nepadejo doh.gif kaip sirgo tai ir serga doh.gif eiline istorija savaite darzelyje 2sav namie doh.gif darydama operacija kazkiek tikejausi kad pades nuo ligu bet buvau nusiteikus kad gali ir nepadeti, bet darem operacija vien del to jog viena ausyte prasciau girdejo ir knarke naktom, dabar aisku nebeknarkia ir girdi normaliai bet vistiek sergam... verysad.gif taigi siai dienai galiu pasakyti kad sita operaciaj tikrai laimes dalykas, vieniems padeda kitiems ne... g.gif
Atsakyti