Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- VIII

QUOTE(Vivi27 @ 2012 06 12, 12:43)
Mums prieš mėnesį Santariškėse tikrino adenoidus. Į nosytę kišo ilgą laidą, kurio gale švietė lemputė. Nežinau, ar šitą aparatą turėjote omeny. 4u.gif

Itariu, kad cia bus sitas.. Kazin, kodel mums netikrino ir nustate, kad reikia op...O as ir pamirsau paklausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 12, 15:30)
Itariu, kad cia bus sitas.. Kazin, kodel mums netikrino ir nustate, kad reikia op...O as ir pamirsau paklausti  doh.gif

O negali buti, kad kitiem ir paprastai su veidrodeliu paziurejus labai gerai matosi, kad adenoidai padideje ir nereikia nei to aparaciuko g.gif unsure.gif Nes mum tarkim kai tik buna sloga tai paskui ir klausa pablogeja iskart, tai cia kaip ir taip aisku, kad adenoidai daro zala unsure.gif Plius visa gydymo eiga, istorija unsure.gif

cia tik garsiai pamasciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mandarininė: 12 birželio 2012 - 14:45
QUOTE(mandarininė @ 2012 06 12, 13:43)
O negali buti, kad kitiem ir paprastai su veidrodeliu paziurejus labai gerai matosi, kad adenoidai padideje ir nereikia nei to aparaciuko  g.gif  unsure.gif  Nes mum tarkim kai tik buna sloga tai paskui ir klausa pablogeja iskart, tai cia kaip ir taip aisku, kad adenoidai daro zala  unsure.gif  Plius visa gydymo eiga, istorija  unsure.gif

cia tik garsiai pamasciau  rolleyes.gif

Tai kogero, kad taip ir bus. Vaziuodama i santariskes tikejausi tyrimo aparatu, o paskui atsipeikejau, kad aparato nebuvo smile.gif Tai del to ir klausiu ax.gif Gyd tikra, kad op reikia, o as vakar kai suzinojau ir per minute turejau nuspresti, ar ja daryti, tai gavau soka blink.gif
Taip, pas mus ir su klausa nebera gerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 12, 16:23)

Taip, pas mus ir su klausa nebera gerai  verysad.gif

Kaip man sake, kartais adenoidai, kad ir dideli, bet jie zalos nedaro, o kartais, kad ir nezymiai padideje, bet kenkia ausim, klausai. Tai jusu atveju operacija tikrai reikalinga. Kaip ir musu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mandarininė @ 2012 06 12, 14:26)
Kaip man sake, kartais adenoidai, kad ir dideli, bet jie zalos nedaro, o kartais, kad ir nezymiai padideje, bet kenkia ausim, klausai. Tai jusu atveju operacija tikrai reikalinga. Kaip ir musu  doh.gif

Jums op jau suplanuota ar jau buvo? Musu data 29 d. Kiek Jusu vaikui metu? Maniske 4m.
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 12, 16:31)
Jums op jau suplanuota ar jau buvo? Musu data 29 d. Kiek Jusu vaikui metu? Maniske 4m.

Parasiau az 4u.gif
Atsakyti
Bandysiu dar pas viena gydytoja nuvesti, kokia bus nuomone del op.
Atsakyti
Mano vaikiukus ryt operuos unsure.gif is kart du.. nepaklausiau, o ir nesake gydytoja ka reikia atsivest? rubu, dar ko..gal kas pasidalintu patirtim ?? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2012 06 17, 11:59)
Mano vaikiukus ryt operuos  unsure.gif is kart du.. nepaklausiau, o ir nesake gydytoja  ka reikia atsivest? rubu, dar ko..gal kas pasidalintu patirtim ?? aciu  4u.gif

Mums Santariškėse davė lapelį su informacija, tai ten buvo parašyta, kad reikia turėti: vaikui pižamą, šlepetes, puodelį, šaukštelį, mėgiamą žaislą, popierinio rankšluosčio ritinį, negazuoto mineralinio vandens, jogurto indelį. Aš dar buvau pasiėmusi sau šlepetes ir knygą. Daugiau nieko papildomai kaip ir neprireikė.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2012 06 17, 14:59)
Mums Santariškėse davė lapelį su informacija, tai ten buvo parašyta, kad reikia turėti: vaikui pižamą, šlepetes, puodelį, šaukštelį, mėgiamą žaislą, popierinio rankšluosčio ritinį, negazuoto mineralinio vandens, jogurto indelį. Aš dar buvau pasiėmusi sau šlepetes ir knygą. Daugiau nieko papildomai kaip ir neprireikė.

ačiū už ats. smile.gif as tariaus tel. nepagalvojau paklaust, o man ir nepasake .. nu jau susiruosem.. .. baisoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 11, 13:34)
Sveikos  4u.gif
siandien su 4 m dukra buvome santariskese pas Sruogiene. Tai ji apziurejusi ir patikrinus klausa, birzelio gale uzrase mus operacijai.. II-III laipsnio adenoidai, isveseje, patare nelaukti ir daryti op.
Kai gryzau namo, mintys susideliojo i savo vietas ir prisiminiau, kad musu gyd sake, kad adenoidus santariskese ziuri su kazkokiu aparatu. Ar kam buvo taip ziureje? Nes Sruogiene paziurejo su veidrodeliu tik. Gal kas zinote, ar santariskes turi ta aparata???  unsure.gif

Mes buvom pas R.Martinkienė ir ji iš kažkur atinešė tą aparatą. Ir žiūrjo su juo.
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2012 06 17, 15:29)
ačiū už ats. smile.gif as tariaus tel. nepagalvojau paklaust, o man ir nepasake .. nu jau susiruosem.. .. baisoka  blink.gif

Kaip jums sekesi? 4u.gif
Mamos, gal zinote, susitariaus susitikti su Sakalinsku apziurai. kiek jam atsidekoti? Buciau dekinga i AZ rolleyes.gif
Atsakyti