QUOTE(padraika22 @ 2012 02 01, 15:10)
mes vis planuojam skambintis i klp ligonine tartis del operacijos, bet sunus niekaip nuo slogu nepasveiksta
kaip jus palengvinat vaikiuku slogele? maniskis visa rudeni praslogavo
pailsejo menesiuka ir vel slogos
atrodo ispucia nosi gerai, bet kazkas kazkur lieka, gal gerklej, nes jauciasi toks gargaliavimas kai kvepuoja pro burna
laukiu nesulaukiu kol baigsis tos bjaurybes slogos, tada tarsimes del operacijos ir jei tyrimai geri iskart begsim operuotis, tikiuos greit baigsis sunaus kancios
Mano vaikui operavo kai buvo ,,sloga,, na ta tokia kad puti niekas nebega, o kazkur vis tiek burbuliuoja.Maniau neleis operuoti, bet loriste pasake is mano puses viskas gerai ir galima operuoti. Tai siulau nueiti pas lorista ir bus aiskiau, o gal ir jums taip pat ir duos leidima, jei adenoidai dideli.
QUOTE(Irce6 @ 2012 02 01, 15:23)
Va ir man tas įdomu.Aš pati nesitikiu,kad išoperavus nustos sirgti.Tik manau,jog kai normaliai kvėpuos per nosytę tai ir sirgs rečiau ir gal lengviau
nes dabar palaksto darže prasižiojus ir vis serga ir serga.Tuoj gerklytę griebia
Tai zinoma, kad taip ir yra pavaiksciokim patys kad ir lauke issizioje is kart gerle suskaus. As tikiuosi, kad dabar isvengsim kai kuriu ligu tokiu kaip pulinga angina(nuo slogos) ir plauciu ligos (taip pat nuo slogos).
QUOTE(Vildukas @ 2012 02 01, 17:38)
gal yra mamyciu kuriu vaikuciai del adenoidu turejo klausos problemu? nes ka pastebiu ir aukletojos pastebejo kad buna momentu kad maniskis neprigirdi
Tai buvo turbut paskutinis spyris man i uzpakali apsisprendziant del operacijos, nes labai bijojau ir tempiau, bet jau kai pradejo vis ,,ka ka.....,, issigandau ir apsisprendziau. Kai pas loriste nuejom operacijai tartis ir apziurejo ausis pasake kad vienoj ausy yra skyscio ir klause ar nepoksi jam ausy (galit paklaust savo vaiko), as buvau pastebejus kad ausis viena tokia dregna(kaip po maudyniu) ir vaikas sake, kad slapia ausyte.