Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- VIII

Ar buvo kam kad po operacijos vaikas kalba per nosį? Slogos nėr, kvėpuoja per nosį gražiai.
Po op praėjo jau beveik 2 sav.
Atsakyti
Na ka tyrimams pridavem krauja ir jei rytoj atsakymai bus geri pirmadieni operuos adenoidus mano kavalieriui unsure.gif . Jau tris naktis nesimiega, atrodo viskas aisku kaip ir kas lyg ir stengiuos nepergyvent, bet va pasekme bludiju naktim doh.gif . Tikiuosi viskas bus GERAI. Baisiausias man turbut tas isvezimas i operacine ar ramiai isvaziuos neasaros ir kaip jis i ta tabletyte reaguos tikiuosi kad neissigas unsure.gif
Buvom antradieni pas gyd Samiene tai viska paaiskino kaip ir kas ( nors jau viska kaip ir zinojau is SM biggrin.gif ) uzsirasem operacijai, sekmadieni sake atvaziuot 16-18 val su tyrimu atsakymais ir siuntimu ir jei is Klaipedos esam galim miegot nepasilikt tik pirmadieni ryte atvaziuot.
Ir nesake gyd Samiene , kad reik ir angina pjaut ( kaip buvo sakes gyd Škrut ) patare operuot adenoidus ir tada jau ziuret kaip mums seksis toliau, ta pati ir as manau, nes visos ligos mums nuo adenoidu, nosies neispucia nors kliuksi ten kazkur tad viskas jam i gerkle bega ir ko pasekoj puline angina ir plauciu ligos pastoviai. Jau i darza geda eit, nes beveik nelankom tik pasveiksta ir vel serga net nespejam i darza pradet eit doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mums pirmadieni irgi pjaus adenoidus Santariskese. Pas vaika nosuje plika akimi tokie baisus augliai matosi, pagal mane tai polipai ten tikriausiai, bet paskyre tai adenoidu operaicija, tai man keista kazkaip, gal tik tai pasake, tikiuosi ne tik is nosiarykles, betvir is nosies ispjaus tas bjaurybes.
Atsakyti
Jau namie po adenoidu operacijos, viskas praejo gerai. Operacijai pasirinkom gydytoja Samiene, atvaziavom sekmadieni vakare ir kai dokumentai buvo uzpildyti pas budincia gyd paprasem, kad isleistu miegoti namo ir ryte iki 07.30 prisitatem i ligonone. Operuot laukem neilgai apie 9.30 isveze i operacine ( pries tai gavo linksmaja tabletyte, tik nelabai jis i ja reagavo gal siek tiek ramesnis pasidare na kekvienas vaikas kitaip reaguoja) ir po pusvalandzio laukimo atidave man vaika. Po narkozes normaliai jautesi, nepykino tik verke(ir nuo asaru kosejo ir springo siek tiek) koki pusvalandi nors nieko neskaudejo, cia reakcija i narkoze. Bet kai uzmigo negalejau patiket tuo ka girdziu tiksliau ko negirdziu biggrin.gif taip graziai kvepavo per nosyte negalejau patiket tai vis ziurejau ar is vis kvepuoja tongue.gif .
Sekmes visoms apsisprendziant del operacijos, as ziauriai bijojau, bet dabar esu 100% patenkinta rezultatu bent jau pradiniu rezultatu, o kaip bus veliau ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 12 29, 22:31)
gal galit pasakyti kiek laiko laukete operacijos? mes uzvakar uzsirasem tai tik liepos 17 d operuos. cia siauliuose. turim giminiu klaipedoj, kazi kokios ten eiles? gal greiciau prieitume? kiek zinau nera svarbu kur operuotis, reikia tik siuntimo. idomu kokios dabar eiles klaipedoj vaikams adenoidus salinti? idimu ir kitu miestu eiles. aciu

Mes ejom privaciai Siauliuose pas Butku,tai laukiam operacijos apie 3men,ir cia sake kad pagreitino.tai va,pirmadieni turetume operuoti.siaubas siaubas verysad.gif
Operuojam del dazno sirgimo.Knarkdavo labai nedaug,purskem su Nasonexu ir visai nebeknarkia,bet jei jau susirgdavo tai be kokiu 3sav ir antibu nepasveikdavo.
Del kysiu....as duosiu. Nezinau ar cia verta ar ne,bet nenoriu sukti galvos paskui,nes ir taip strese busiu. O visi daktarai pinigus megsta. Esu ant savo kailio patyrus kaip buna nedavus ir kaip davus.
Atsakyti
Na mes šiandien visus tyrimus pridavėm,ryt einam atsakymų,siuntimo operacijai (jei tyrimai geri) ir kitą trečiadienį,vasario 1 dieną operuos.Šnd pasiskambinau operuojančiai gyd.,jokių eilių,iškart sako kada jums patogiau atvažiuoti.Matysim vietoj kaip bus su pakišom,gal duosim,o gal ir ne.Dabar svarbiausia neapsirgti iki operacijos.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 12 29, 22:31)
gal galit pasakyti kiek laiko laukete operacijos? mes uzvakar uzsirasem tai tik liepos 17 d operuos. cia siauliuose. turim giminiu klaipedoj, kazi kokios ten eiles? gal greiciau prieitume? kiek zinau nera svarbu kur operuotis, reikia tik siuntimo. idomu kokios dabar eiles klaipedoj vaikams adenoidus salinti? idimu ir kitu miestu eiles. aciu

Operavomes Klaipedoj eile neilga, mes antradieni pas lor gyd nuejom, treciadieni pas semos gyd. siuntimu tyrimams, ketvirtadieni nunesem tyrimus, penktadieni atsakymai ir pas seimos gydytoja siuntimo i ligonine operacijai, o pirmadieni jau isoperavo. Tiesa i ligonine skambinomes antradieni kad uzrasytu operacijai.
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2012 01 16, 16:44)
Ar buvo kam kad po operacijos vaikas kalba per nosį? Slogos nėr, kvėpuoja per nosį gražiai.
Po op praėjo jau beveik 2 sav.

ir mano vaikas sneka per nosi, nors praejo tik 3dienos po operacijos, bet pradejau nerimaut g.gif o kaip kitiems vaikuciams? smile.gif
beje, mano vaiko pries operacija neapsvaigino, o klykianti isplese is ranku blink.gif kazkaip tokiam bajeriui nebuvau nusiteikus, nes buvau isitikinus, kad apsvaigins g.gif praverkiau visa puse valandos prie operacines, tikrai buvo nemalonu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Shypsenele*: 28 sausio 2012 - 12:05
Sveikos .

Mums irgi adenoidai, ir antro laipsnio, gyvenam sveduose ju psgrindinis pasakymas isaugs... jiems gal isaugs bet mano vaikas kamuojasi su jais jau gal nuo 1.5 metu, ir labai akivaizdus pozymiai, visada issiziojes kvepuoja tik pro burna, naktimis knarkia kaip tikrai pagyvenes zmogus, is slogu neisbrendam, i metus ausu uzdegimai gal 5 -6, kosulys. Tai va kovo menesi vaziuojam i Lt ir jau ten operuosimes, susisiekiame su daktaru viska papasakojau, sake apziures ir darys operacija nes jau kiek galima kad vaikas kankintusi ir matau kad jam sunku, kad paskui kokiu dar komplikaciju nebutu
Atsakyti
po operacijos praejo 2sav ir susirgom sloga. doh.gif gal kam nors taip buvo? ar jau galima purksti vaistuku i nosi? Butent del daznos slogos ir operavomes.
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2011 12 14, 22:30)
Minkeviciene KMUK, Saulys - III ligonine  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Shypsenele* @ 2012 01 28, 12:00)
ir mano vaikas sneka per nosi, nors praejo tik 3dienos po operacijos, bet pradejau nerimaut  g.gif  o kaip kitiems vaikuciams?  smile.gif
beje, mano vaiko pries operacija neapsvaigino, o klykianti isplese is ranku  blink.gif kazkaip tokiam bajeriui nebuvau nusiteikus, nes buvau isitikinus, kad apsvaigins  g.gif  praverkiau visa puse valandos prie operacines, tikrai buvo nemalonu  verysad.gif

Kas cia per siaubas blink.gif kur operavotes? Nu gryna nesamone kaip taip galima gi vaikui stresas baisiausias unsure.gif . Mano vaikui dave tabletyte ir kai atejo issivezti as maniau kad dar nesuveike tablete, nes jis ramiai sau zaide su masinyte ir lauke ratuku su kuriais ji pavazines. Kai atvaziavo ir isodinom jis net neatsisuko atgal nes as is paskos begau, o kai supratau kad jam nelabai rupi jog manes nemato atsilikus ejau is paskos iki operacines. Todel ir nesuprantu kur cia tokie ziaurus gydytojai
Atsakyti