Sveikutės, mergaitės
. Turiu problemėlių su sūnaus mokslais (o tiksliau viena mokytoja) gimnazijoje, tai nekyla noras nei rašyti, nei kalbėti
. Kai pas mus buvo atvažiavęs viceministras į mokyklą ir kartu miesto šv. skyriaus vedėjas, tai abu pūtė į vieną dūdą palyginimais, kad vidurinė mokykla - tai zaporožietis, o jau gimnazija - tai mersedesas
. Tai žinokit arba tas mersedesas labai jau pasenęs, surūdjęs, arba į normalų mersedesą mano sūnaus nepriima
. Visų pirma nustebau, kai per klasės tėvų susirinkimą buvo viešai aptarinėjami vaikų pasiekimai
- su visompavardėm, vardais ir mokytojų komentarais, paskui pritėškė matematikė, kuri moko tik dešimtukininkus, o tokius, kaip maniškis smukdo ir stumia į B lygį. Nors vaikas stengiasi, pasamdžiau ir korepetitorę, bet vistiek jį niuksina ir jokio palaikymo, jokio paskatinimo. Nuėjo vaikinas į tos savo matematikės konsultacijas, kad ji matytų, jog jam rūpi ta matematika, kad jam jos reikia, tai visą konsultaciją prie kitų vaikų vėl niuksino - kodėl tu rinkaisi A lygį, tu nepaveši, tau persunku ir t.t. "Leido" perrašyti blogai parašytą testą, tai davė daug sunkesnių užduočių, ne tokių, kokios buvo aname, kad tik vistiek neparašytų
Tai čia mokytoja???? Eisiu po atostogų su ja aiškintis, nes jeigu taip ir toliau, tai visai nusmukdys mano vaiką... Man jau net sapnuojasi ta matematikė, o sūnukas labai nenori, kad eičiau kalbėtis, bijo, kad bus dar blogiau, tai va ir galvoju, kaip čia pasielgti - tylėti, ar kalbėti
? Gal išvis pas kitą mokytoją prašytis, ji juk ne viena, srautų yra daug
...
O dabar apie mažiukus. Kaip maniškiai šiandien apsidžiaugė gavę liemenes
. Visi iškart apsivilko, klausė, ar galima su jom eiti į mokyklą, nes būna tamsu
. Plojo man ir vis dėkojo, tai jeigu ir tėvai įvertins, tada labai smagu