Vaikams labai patinka šis adventinis ritualas. Uždegame žvakę, užgesiname šviesas, įjungiame eglutės lemputes. Vaikai susėda ant grindų, kiti įsitaiso patogiai suoluose ir klausosi mano skaitomos pasakos. Galiu pasakyti iš patirties, net ir ketvirtokus pasaka užburia ir labai laukia kiekvieno ryto skaitymo
Skaitysiu šią knygelę
Knygelė
zuzanele, 20 Lap 2011 - 14:23, parašė:
zuzanele, 20 Lap 2011 - 14:23, parašė: Aš tai nusipirkau pasakų knygelę, tai kasdien deginsim žvakutę ir skaitysim po 1 pasaką. Tiksliau- aš skaitysiu, o vaikai klausysis.
Vaikams labai patinka šis adventinis ritualas. Uždegame žvakę, užgesiname šviesas, įjungiame eglutės lemputes. Vaikai susėda ant grindų, kiti įsitaiso patogiai suoluose ir klausosi mano skaitomos pasakos. Galiu pasakyti iš patirties, net ir ketvirtokus pasaka užburia ir labai laukia kiekvieno ryto skaitymo
Skaitysiu šią knygelę
Knygelė
Skaitysiu šią knygelę
Knygelė
tai gal galima butu prasyti nuskenuoti bent keleta pasaku
Papildyta:
Nes praeitais metais irgi skaitem Ezelio kaledos, tai mokiniams patiko, bet ne kiekviena diena
elimak7, 20 Lap 2011 - 14:32, parašė:
elimak7, 20 Lap 2011 - 14:32, parašė: tai gal galima butu prasyti nuskenuoti bent keleta pasaku
Papildyta:
Nes praeitais metais irgi skaitem Ezelio kaledos, tai mokiniams patiko, bet ne kiekviena diena
Papildyta:
Galiu pabandyti, bet mano skaneris dažnai stringa ir nuskenuoja po puse puslapio. Jei pavyks, įmesiu į paštą
22peliukas22, 20 Lap 2011 - 14:31, parašė:
22peliukas22, 20 Lap 2011 - 14:31, parašė: Sveikos, senoji tema jau į pabaigą, tad ilgai nelaukdama sukūriau naująją.
19 tema
Tik noriu priminti, kad pirmiausia turime užbaigti šią. Nieko nelaukiam ir plepam
19 tema
Tik noriu priminti, kad pirmiausia turime užbaigti šią. Nieko nelaukiam ir plepam
Žaviuosi Tavo ir atsakomybe, ir darbštumu
elimak7, 20 Lap 2011 - 12:32, parašė:
elimak7, 20 Lap 2011 - 12:32, parašė:
Ačiū labai, kad priminei šias pasakas. Tik kur jas dabar reikia rast?
Papildyta:
simba3, 19 Lap 2011 - 08:41, parašė:
simba3, 19 Lap 2011 - 08:41, parašė: Sveikutes, gal kuri pirmokele kita savaite vaziuoja i seminara i Utena Antrasis zingsnis???
Mes jau esam dalyvavę. Tai kada jūs spėsit pradėt dirbt. Kitais metais?
vaiduuse, 20 Lap 2011 - 11:47, parašė:
vaiduuse, 20 Lap 2011 - 11:47, parašė: Sveikos, mergaitės, kiek puikių idėjų parašėt O aš jau "baigiuosi" - dvi savaites popierėlius dėsčiau, kol sudėliojau į 6 segtuvus O va ryt atvažiuoja mano stebėtojos. Į pirmą ir antrą pamokas. Kitas antplūdis bus penktadienį. Jei prisiminsit, laikykit kumščius
Nusiųsiu į paštą jūsų teismui, kokias pamokas paruošiau.
Nusiųsiu į paštą jūsų teismui, kokias pamokas paruošiau.
Sėkmės ir dar kartą sėkmės Rytoj turiu antrą laisvą pamoką- tai laikysiu kumščius Nes per pamokas ,,laikau kumštyje pirmokus"
Ačiū labai, kad priminei šias pasakas. Tik kur jas dabar reikia rast?
[b]Papildyta:[/b
As buvau siuntusi i pasta, bet jei nerasi tai sakyk bandysiu ikelti vel
INEXS, 20 Lap 2011 - 16:21, parašė:
INEXS, 20 Lap 2011 - 16:21, parašė: Sveikutes. As jau rasau projekta Kaledines pasakos, galvoju nuo gruodzio pradzios iki pat karnavalo skaityti pasakas, iliustruoti, o per Kaledas vaidinti su ketvirtokais is yamachos mokykleles kompakto "Snieguole". Nereiks vaikams zodziu mokytis, viska inscenizuosim, labai grazi daina. Jau laukiu svenciu
Gal galėtum tą kompaktą į paštą pametėti ?..
elimak7, 17 Lap 2011 - 20:29, parašė:
elimak7, 17 Lap 2011 - 20:29, parašė: Sveiikutes. O maniskiu ketvirtoku tevai nusprende pas Kaledu seni uzsakyti zurnalo prenumerata kiekvienam mokiniui. Aisku ne metams, bet bent nors trims menesiams.
Ką skaito ketvirtokai?
agė-melagė, 18 Lap 2011 - 21:24, parašė:
agė-melagė, 18 Lap 2011 - 21:24, parašė: Prieš 8 metus (Jėzau, kaip bėga metai!) paskutinę dieną prieš kalėdines atostogas mano mokinukai į pamokas atėjo apsirengę pižamom. Nors ir kaimietukai, bet tikrai pakankamai tvarkingom ir gražiom. Mokėjom lb gražią dainelę "Dievui reikia manęs". Ji su judesiais. per ilgąją pertrauką atėjom į mokytojų kambarį, degė tik žvakės ir vaikai fainai fainai padainavo. Vaizdas buvo nerealus! Mažiai su pižamytėm... Tai buvo neplanuota. Tiesiog ekspromtu. Bet mokytojai buvo sužavėti.
O saldainiams pinigų nerenkam. Visada saldainius perka centralizuotai. Bijau nusišnekėt (matot tik pernai po dekreto pradėjau dirbt ir nekreipiau labai į tai dėmesio), bet saldainių davinį kažkas tai skiria. Ar valstybė, ar per seniūnijas. Pas mus lyg tai buhalterė viską reguliuoja. Tik paklausia ar tie ir tie saldainių maišeliai gerai? Ir jų ten tikrai nemažai. O pas ne taip?
Čia Betukas rašė apie saldainius, tai aš parašiau, kaip pas mus
O saldainiams pinigų nerenkam. Visada saldainius perka centralizuotai. Bijau nusišnekėt (matot tik pernai po dekreto pradėjau dirbt ir nekreipiau labai į tai dėmesio), bet saldainių davinį kažkas tai skiria. Ar valstybė, ar per seniūnijas. Pas mus lyg tai buhalterė viską reguliuoja. Tik paklausia ar tie ir tie saldainių maišeliai gerai? Ir jų ten tikrai nemažai. O pas ne taip?
Čia Betukas rašė apie saldainius, tai aš parašiau, kaip pas mus
Gal turite žodžius dainelės?