QUOTE(lutute1 @ 2011 11 18, 16:00)
Prabalsavau už visas Ingman ledų reklamas, kurios prašėte. Jeigu teisingai pastebėjau, tai lyderiauja
kad ji kur galas. Visoms kuo didžiausios sėkmės šaltajame-sladžiajame konkurse
labai labai aciū
QUOTE(Betukas @ 2011 11 18, 16:30)
AČIŪ
Taip džiaugias mano kleckai, kai pamato padidėjus bent balseliui...Vargšiukai nemato, kad kiti jau po visą 1000 turi
Bet smagu, kai sako, o, prašiau tetos, pusbrolio ir pan. kad pabalsuotų.
Aš taip pat visas gimines agituoju, taip įsijauciau
pirmokeliai taip nuoširdziai dziaugiasi ir man smagu.
Sveikutės
Pas mus kažkaip dovanų tradicijos mokykloje nėra. Kaimas, nėra iš ko...Nors Kalėdoms randa tėveliai, tik, kadangi šventė būna visų pradinukų, tai sunkiau ir suderinti, kad neišsišokt su dovanomis... Tai sutariams, kad saldainiai ir viskas. O šieiemt, tai net išvis po vienodą sumą renkame ir visiems bus vienoti saldainiai. VISKAS PO LYGIAI
Kiap trybiniais laikais
As pirmokams rekomenduoju pirkti knygas, kai pas mane vis papuola stiprios klases tai labai gerai po naujų visi atsinesa ir visą pusmetį turime ką skaityti.
vienais metais pirkom Sukio"kodel juokiasi katytė", super knyga, gaila dabar jų nera, o su kita laida pirkom Kasperaviciaus knyga. vaikams dovana-o as darbui panaudoju.
ką mes čia dar esame dovanoję
aaaaa dovanos ne atskirai mokinukui, o bendrai klasei. pvz. maišą stalo zaidimų įvairių, muzikinį centrą.
QUOTE(linius @ 2011 11 18, 17:33)
Kaip smagu, kad galiu kažkuo padėti
Jūs į paštą tooookius dalykus dedate, kad jau pradedi žmogus jaustis tik imančiu
Taigi, žiburėlis. Vyko prieš kelis metus, tai atsimenu tiek. Rinkomės vakare specialiai į žiburėlį su tėvais. Pirmiausia vienoj patalpoj buvo keičiamasi dovanomis. Iš anksto vaikai žinojo,kam turi turėti dovaną - berniukui ar mergaitei. Jau vakarėlio metu traukėm konkrečius vardus. Vaikai stovėjo dideliu ratu, tėvai- žiūrovai antram plane. Visas dėmesys į tuos, kurie įteikia- priima dovaną. Sveikinantysis padeklamuoja posmelį, įteikia dovaną. Tas užtruko, nes visi buvo atidžiai išklausyti. Tada ėjom į kitą patalpą. Tėvai sėdo prie stalo, o vaikai pasveikino juos deklamuodami tokį mini montažiuką. Akcentas buvo deganti kalėdinė žvakė, kurią vaikai laikydavo rankoje tol, kol deklamuodavo, o paskui perduodavo sekančiam, kol paskutinis pastatė ją ant stalo. atrodo, smulkmena, bet labai gerai nuteikė. Aš buvau padariusi tokį plakatą- sveikinimą, kurį pakabinau prieš akis tėvams ir skaitydama tekstą jame "piešiau" tai, ką skaičiau. Buvo pasivaišinta, paskui prie stalo skaitėm šeimų sukurtą kalėdinę pasaką. Kiekviena šeima turėjo perskaityti savo sukurtą tekstą garsiai visiems. Žinokit, žmonės suaugę, o jaudinosi
Nepratę viešai kalbėti/skaityti. Bet įsidrąsino, ir buvo smagu. Dar vėliau aš uždavinėjau visiems klausimus kalėdine tema (su humoru ir klastomis
, kurių buvau internete prisirankiojusi. Dar visi šokom pagal kalėdinę muziką. Na, gal viskas. Jeigu dar ką atsiminsiu, pridursiu. Buvo labai mielas pasibuvimas.
Papildyta:
Tas mano sveikinimas "piešimu" buvo toks:
Jei likimas uždėjo ant širdies kryželį +
Uždėk tikėjimo brūkšniuką- turėsi (čia reikia nupiešti kryželį ir perbraukti jį įstrižu brūkšneliu, išeina žvaigždelė)
Jei gyvenimas nubrėžė tau aštrų minusą -
Padėk svajonių spinduliuką, turėsi + (iš minuso padaromas pliusas)
Jei piktas angelas suplėšė paskutinę viltį,
Uždeki skutelius, iš jų užkurki laužą- turėsi kur sušilti.
Ar ką nors supratot iš bandymo paaiškinti tokį sveikinimo būdą?
Labai gražu ir nuoširdu, ačiū, puikios mintys pasinaudosiu
Papildyta:
QUOTE(R.@usra @ 2011 11 18, 17:38)
PRABALSUOTA
Mergaitės, o kaip padaryti, kad už visus "mūsiškius"balsuoti ir nesusimaišyti, taip norisi nors kuo prisidėti prie mūsų būrelio gėrio sklaidos
galima butų visas nuorodas į viena sukelti, tada prisedi ir iskarto uz visas prabalsuoji