QUOTE(VAMI @ 2011 10 24, 16:25)
mane pritrenkia toks tėvų požiūris
džiaugtųsi kad mokytoja stengiasi ir rūpinasi už juos jų pačių vaikų saugumu, tai ne mat - negražu jiems
toks vaizdas kad i mokyklą kaip ant podiumo turi vaikščioti. atsiprašau, bet nesusilaikiau
ir dar stebina tėvų abejingumas vaikų reikalams
mano dukra pirmokė, prieš porą dienų mokytoja organizavo klasės tėvų susirinkimą, parašė - dalyvavimas būtinas. ir ką jūs manot - išsižiojau įėjus į klasę. iš 22 mokinių tėvų atėjo vos 7
ir kaip spręsti klasės reikalus? baisu, kitokio žodžio nerandu.
QUOTE(rutagra @ 2011 10 25, 21:48)
Vaje, vaje, kas čia dedas ant tos Lietuvėlės. Aš galvojau, kad aš nesugebu, kaltinau save. Bet tėvų abejingumas pasirodo visur. Aš esu užvedus elgesio lapą, tai vienas nešiojas visa savaitė ir tėvai niekaip nesirašo, sako, kad atsisako. Laukiu skambučio, nesulaukiu. Bet ir aš rodau savo principus ir neskambinu. Praeitais metais, tai šito piliečio tėvus atsivijau per prievartą į atvirų durų dienas. neatėjo paskirtu laiku, tai skambinau ir tariausi kada gali atvykti į mokyklą individualiam pokalbiui, nes jie yra pasirašę sutartį. Tai teikės ateiti.
Dėl namų darbų, tai irgi nedaro. Tai pasiskaičiau jūsų mintis ir irgi dirbam pertraukų metu. Bet, kad ir tų pertraukų metu vyksta katės ir pelės žaidimas.
Abejingumas siaubas.
Parsineša savarankiško darbo ar testo užduotis namo, liepiu, kad tėvai pasirašytų, tai irgi vyksta karas ir taika. Nusprendžiau, kad noriu į pensiją.
Mergaitės, ką jūs darot su būsimais pirmokais. Ar jūs ruošiat kokius nors projektus ar renginius su darželiu?
Gal kas turit tokios patirties?