Sveikutės, ačiū visoms už palaikymą, jo labai reikia
Pagaliau ir man pavyko prisijungti prie supermamų, galvojau, kad bus jau baigta
Kalėdoms jau po truputį imu žiūrinėt scenarijus, reikės su savo būreliu kažką parodyt, o kad nebūtų nuobodu dainuot, gal ir pavaidinsim
Pernai buvom išvykę, tai šiemet mokykloj švęsim
Valio ir as pagaliau jus radau, jau buvau vilti praradusi
QUOTE(Mmazulee @ 2011 11 13, 21:34)
Mane irgi blokavo, tačiau kai atsidaro interneto naršyklės langas, nuėjau į priemones. Tada reikia paspausti nuostatos, tada - saugumas. O galiausiai ties užrašu blokuoti svetaines, laikomas kenkėjiškomis atžymėti varnelę. Tada jau neturėtų kilti bėdų
Ačiū Pagelbėjai
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2011 11 13, 20:48)
o ka darot tolerancijos dienai. mes kol kas turim tik nurodyma: duris pasipuost toleracijos laivu.
Mes kol kas taip pat
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2011 11 13, 21:48)
o ka darot tolerancijos dienai. mes kol kas turim tik nurodyma: duris pasipuost toleracijos laivu.
Pašto nuotraukų skyriuje sukūriau naują poskyrį "Kalėdosm" ir ten įkėliau 11 savo nuotraukų ir iš skyrelio "Mintys technologijoms" perkėliau kalėdinius kitų mūsų kolegių siųstus darbelius, kaip puošdavom savo mokyklos langus.
Dar į paštą išsiųsiu Adventinius kalendorius.
Noriu paklausti, gal kuri turit 1kl Nendrės vadovėlį ir galėtum jį nuskanuoti. Mokytojų knygoje aprašytos pamokos, bet trūksta tekstukų, kurie yra vadovėlyje. Man labai padėtumėt.
Ašura ir linius, veluojantys, bet dideli ir silti sveikinimai praejusiu gimtadieniu proga!
Snaudale Jusu dezute pilna, parasykit man savo nr, bandysiu suorganizuoti
Pabalsuota
QUOTE(Snaudale @ 2011 11 13, 21:57)
Pašto nuotraukų skyriuje sukūriau naują poskyrį "Kalėdosm" ir ten įkėliau 11 savo nuotraukų ir iš skyrelio "Mintys technologijoms" perkėliau kalėdinius kitų mūsų kolegių siųstus darbelius, kaip puošdavom savo mokyklos langus.
kaip norėčiau pamatyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2011 11 14, 00:27)
Ašura ir linius, veluojantys, bet dideli ir silti sveikinimai praejusiu gimtadieniu proga!
Aciu
Skubiai reikia pasakos "Kates namai" teksto ( ne scenarijaus, nors tiktu ir tai). Gal kartais kuri turite? Reikia siandien
QUOTE(Snaudale @ 2011 11 13, 22:57)
išsiųsiu nuotraukų iš praeitų metų, mes irgi karpinius klijavom ant langų
Dar į paštuką nusiunčiau apie muzikinius instrumentus, pasidalino viena gera mergaičiukė, ji susistemino muzikinius instrumentus ir padarė skaidres.