QUOTE(Vilsonyte @ 2011 11 12, 19:38)
Nenusimink, tikrai Tavęs niekas neignoruoja, tiesiog visos džiaugiasi savaitgaliu
Žinok, ir aš norėčiau kokių nors idėjų Kalėdoms. Mąstau kaip klasę ir langus pasipuošti. Gal kas turit kokių minčių, pasidalinkit
Ačiū
. As taip pat savaitgaliu džiaugiuosi, bet jie tokie trumpi, ypač kai dienos tumpos - atrodo čia rytas čia vel jau ir vakaras. Ir mazius sirguliuot pradeda - negerai
QUOTE(ninkute @ 2011 11 12, 20:54)
O jūs langų nepuošiate vieningai visa mokykla? Mes tai puošiame vienodai. Trafaretų turiu galiu permesti į A.Ž. O vaidiname bendrą vaidinimą visi pradinukai. Klases puošiame įvairiai. Vienais metais buvo paskelbta mokykloje, kad puošiame netradicinę eglę. Tai mes iš vielos susisukome eglę spiralės forma apvyniojome folija, o žaislus darėme iš folijos burbulus, tai visai neblogai atrodė.
Puosiam vieningai, bet as esu toje komandoje kuri turetu paruosti projektuką, kaip bus puosiama ir kaip atrodys mokykla siais metais. Uz tat taip jau iš anksto pradedu ieskoti įdejų. Ir trafaretai ir nuotraukos labai praverstų.
Dekinga iš anksto
laukiu az.
QUOTE(Snaudale @ 2011 11 12, 22:58)
Nu nesakyčiau, kad galėtų kas ignoruoti. Jei apie save, tai pasakysiu, kad dar apie Kalėdas negalvoju - nėra kada. Dar rudenėlio šventę nusiteikę pravesti. Net nežinau, ar kur su vaikais vyksim, ar mokykloj kas padės šventę pravest. Man dar per anksti dėl to galvą sukt. Niekas mokykloj dar ir apie papuošimus negalvoja - bent jau pas mum
Teisingai - lapkritis dar rudens mėnuo, kur cia Kalėdos jei rudens šventės dar nesibaigė, suprantu. Mes su rudens sventem ir projektais kaip ir baigėm, ketvirtadienį projekto apie skėčius visą dvidešimt penkių dekoruotų skėcių parodą išvežėm eksponuoti į Rimi. Vaikai džiaugiasi, eina su draugais parodą apžiūrinėja, vyksta balsavimas, už savo klasės skėčius balsuoja
lauksim rezultatų ir dovanėlių iš rimi (jie mūsų draugai)