QUOTE(zuzanele @ 2011 11 08, 22:12)
Mažylis tik dar labiau pajaunino
O aš darbuojuosi atsipūtus. Kažkaip labai ramiai, be jokio streso, mintyse penktadienį ekskursija su mokiniais į žvakių fabrikėlį
Papildyta:
Norėjau pasiteirauti, ar jūs dalyvaujat (tiksliau jūsų ketvirtokai) Europos Komisijos tyrime, kuris įvertina pradineje pakopoje edukaciniu technologiju prieinamumo ir naudojimo mokyklose pažangą 31 Europos šalyje?
Kažkaip keista, kai jie parašo, jog atsitiktine tvarka atrenka mūsų mokyklos klasę.( Mokykloje vos po du komplektus klasių, dabar tik vienas) Ir taip metai iš metų, beveik 10 metų kasmet, dalyvauja bent viena ketvirtokų klasė. Ar čia jie suka tą pačią karuselę ir tiems, kas dalyvauja, tiems ir siunčia? Kaip pas jus?
QUOTE(rutagra @ 2011 11 08, 22:43)
Sveikos,
Čia apie ESSIE kalbate? Mūsų mokykla šiais metais papuolė. Ten įdomiai parašė - viena ketvirtokų klasė, kurioje dirba mokytoja su IKT. Pas mus trys komplektai, bet tik aš viena dirbu su IKT plačiau. Kitos tik savo reikmėm kompiuterį turi. Ten kokia nesąmonė su tuo testavimu. Niek oman neleidžia. Atsakiau į vieną klausimą - kad esu koordinatorė ir daugiau nieko neleido
O kaip pas jus?
Sveikutės
. Aš irgi buvau "atrinkta"
. Jau užpildžiau tą jų anketą, bet klausimai tai mane ne tiek nervino, kiek juokino (pvz. "Ar mokykla šiais mokslo metais jums skyrė nešiojamą kompiuterį asmeninėms reikmėms?"). Aš tai daug naudoju kompiuterį ir seniai, šiemet turiu klasėje stacionarią multimedijos įrangą, tai šiek tiek galėjau atsakyti, bet irgi nustebino pasakymas, kad atsistiktine tvarka pasirinko mano klasę - kazkaip nelabai įtikinama
... Gal valdzia pat parinko, kam reikia pildyti