QUOTE(smilga1972 @ 2011 11 06, 21:19)
O gal galima į bendrą paštą visokius paaiškinimus įmesti , pradėjau ir aš prisiskaičius su blogeriu dirbti, bet ir man ten tamsus miškas ... Labai reikia pagalbos, tos pačios ... ir šiaip, visokių patarimų, kaip ką ten daryti... Kolkas tik foną susikūriau ir įsimečiau nuotraukėlę, o toliau sustojau ir nieko nežinau, kas tie "sekėjai"? Kaip susikurti įvairius skyrelius ir t.t. ?
Nu nelabai ką į tą paštą galėčiau įmesti. Sunku kažką paaiškinti suprantamai. Tuos skyrelius arba etiketes susikuri , kai rašai pranešimą. Parašius, lenteleės viršuje yra - Redaguoti pranešimus. Tą paspaudus atsiranda lentelė, kurios viršuje yra užrašas - Redaguoti puslapius. Tada paspaudi ir mėlynam fone yra užrašas - Naujas puslapis. Ten atsivėrus susikuri tą vadinamą etiketę, parašai pavadinimą ir kuri įrašą jau ten. Sukurtas naujas puslapis matysis pradinio puslapio viršuje, kaip naujas skyrelis. Ir jau ten bus galima rašyti to skyrelio įrašus. Nu nežinau, ar ką nors supratot... Man irgi reikėjo pusė dienos, kol ,,įkirtau"...
Bet jau pasidariau....
Sėkmės darbuose !