Kaip gerai, kad apie kapines prabilot, buvau pamiršus, kad ryt su tikybos mokytoja ir vaikais eisime į kapines. Lekiu pirkti žvakelių, nes pamiršau
Įdėjau į paštą savo klasės foto. Šiandienos technologijų rezultatas
Papildyta:
O kur ieškoti pašte apie vėlines?
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2011 10 26, 19:21)
Įdėjau į paštą savo klasės foto. Šiandienos technologijų rezultatas
O kur ieškoti pašte apie vėlines?
Apie Vėlines buvo prie auklėtojo temų. Kreipiuosi į koleges, kurios dirba rajone. Sakykit, ar pas Jus vyksta rajoniniai renginiai, kuriuose dalyvauja visų rajono mokyklų pradinukų atstovai ir kokie tai renginiai. Gal galite pametėtti vieną kitą mintį. būčiau dėkinga.
Ieškok prie scenarijų, tikrai rasi, yra išskirta Vėlinės
DĖKUI Peliukui už pačius gražiausius namučius
DĖKUI Peliukui už pačius gražiausius namučius
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 26, 20:44)
Kaltas
https://www.wetransfer.com/
Čia galima patalpinti gana didelius failiukus. O nuorodą atsiųsti į mūsų paštą
https://www.wetransfer.com/
Čia galima patalpinti gana didelius failiukus. O nuorodą atsiųsti į mūsų paštą
Sukeliau zaidima ir nuoroda nusiunciau i pasta paziurekit kas nors ar gerai viskas veikia jei ne bandysiu dar karta
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 26, 20:56)
Sukeliau zaidima ir nuoroda nusiunciau i pasta paziurekit kas nors ar gerai viskas veikia jei ne bandysiu dar karta
Parsisiunčiau, bet nepaleidžia, prašo disko
tuoj bandysiu dar karta
Ačiū, calkusl, už dar dalį nuskanuotų puslapių kūno kultūrai pirmokams. Jau iki 30-tos pamokos yra aciuks.gif
Man kaip tik rytoj kūno kultūra ir gali ateit stebėti. Gal per atostogas kas galės likusią dalį nuskanuoti.
O dabar labai džiaugiuosi siuntiniu iš lobių skrynelės aciuks.
Aš per atostogas pabaigsiu skanuoti. Prašau
Man kaip tik rytoj kūno kultūra ir gali ateit stebėti. Gal per atostogas kas galės likusią dalį nuskanuoti.
O dabar labai džiaugiuosi siuntiniu iš lobių skrynelės aciuks.
Aš per atostogas pabaigsiu skanuoti. Prašau
na o dabar ar pasileidzia zaidimas???
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 26, 21:15)
na o dabar ar pasileidzia zaidimas???
Nea , manęs prašo cd.
Leido instaliuoti, bet neleidžia žaisti.
QUOTE(ninkute @ 2011 10 26, 20:31)
Kreipiuosi į koleges, kurios dirba rajone. Sakykit, ar pas Jus vyksta rajoniniai renginiai, kuriuose dalyvauja visų rajono mokyklų pradinukų atstovai ir kokie tai renginiai. Gal galite pametėtti vieną kitą mintį. būčiau dėkinga.
Mes vesdavom seminarus apie kokius nors darbelius, kviesdavom stebėti atviras pamokas ar renginius, būdavo paskaitos apie pasakas ir pan.
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 26, 22:23)
Atsiusk savo adresa as tau irasysiu i kompakta o tu jau pasidalinsi su musu draugemis, nes as matyt kazko nemoku