Labas vakaras
QUOTE(rollick @ 2011 11 05, 09:14)
saunuole
l. patiko. as ir noreciau susikurt, ale anglu kalbos ziniu trukumas daro savo
Tai kurk lietuvišką. labai lengvai vykdomas yra blogspot.com.
QUOTE(lutute1 @ 2011 11 05, 12:24)
Nors klausimas adresuotas ne man, bet kadangi ir aš administruoju savo pradinukių svetainę, tai pasidalinsiu patirtimi. Žinodama, kokie kartais gali būti tėveliai
, iš karto apsidraudžiau. Išdalinau 1-4 klasių ir priešmokykl. gr. kiekvienam tėveliui sutikimo dėl vaiko nuotraukų ir filmuotos medžiagos talpinimo į elektroninę mokyklos svetainę formą. Jie pasirašė, kad sutinka arba ne ir grąžino tas sutikimo formas man.
Nors mano svetainei tik 1 metai, bet dėkui Dievui, nesusipratimų dėl vaikų foto nekilo.
Jeigu kam aktualu, galiu įmesti tą sutikimo formą į paštą.
Aš sutikimų nesusirinkau, tai dedu žažkiek, bet neilgam ir minimaliai.
O nuotraukas klasės dedam į serverį fotki.com ir visi tėvai turi slaptažodį. Ten jau daug nuotraukų, bet albumas neviešas. Kol kas niekas nesiskundė...
O va prėjusioj laidoj turėjau teisinikų mergaitę. Siaubas kažkoks
. Nežinojo kaip konspiruotis
. Rodos visas pasaulis į ją kėsinasi
. Net pasiekimų knygelėje atsisakė kontaktinius duomenis užrašyt. Tik vaiko vardas ir klasė
. Viskas. Daugiau nieko
.
QUOTE(Betukas @ 2011 11 05, 12:24)
Reiks regzti mintį ir man panašią. Turiu labai šaunią vieną mamą, kuri nuolat prikepa vosokių skonybių, mat kulinarė yra. Galėtų pamokyt visus, mmmmmmmmm kaip fainai būtų
Gerai, kad priminei. Turiu mamą konditerę. Labai šaunu yra tėvus įtraukt... Kaip gerai, kad dalinamės mintimis... daug galvų daugiau ir sumąsto... belieka įgyvendint...
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 11 05, 15:19)
Dabar dar turiu klausimėlį, Jūs cia dalinates video įrašais, pateiktimis ir t.t noreciau suzinoti, kokia technika esate apsirūpinusios klases, kiek tai iš mokyklos puses, kiek tevelių deka. Pas mus mokykloje kažkaip liudna siuo klausimu.
Į paštą įmečiau, pateikčių 3-4kl. gal kur pritaikysite
Su technika gerai... be technikos prasčiau...
Viena pradinukė iš mūsų aštuonių turi interaktyvių, bet tą ant kurios rašoma su flamasteriais. Šiuo metu man jau stato Smartą... ale kiek lako laukiau... O iki to, tai atsinešdavau į klasę mokyklos projektorių ir ant sienos rodydavau.
Tik neatsidaro pptx formato failas
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 11 05, 15:30)
O mums tai pavaduotoja pasakiusi, kad "kaip pasistatysite tevus taip ir turėsite, nera ko jiems už durų trypčioti, o juo labiau į pamokas landžioti". Neįsivaizduoju, jie ką daugiau veikti neturi ką, kad į pamokas landžioja. Yra šventės, renginiai į kuriuos kviečiam, bet pamokos tai kasdieninis darbas
Man irgi nepatinka tėvų landžiojimas į pamokas. Metodikos jie neišmano, o kabinėjasi
. Visad per mažai dėmesio jų vaikeliui... arba dar ką nors sumąsto. Vienam užduočių per daug, kitam per mažai, vienas patenkintas vaizdumu, kitam per mažai... trauk juos devynios...
Mokslo metų gale darau tėvams atvirą pamoką "Ko išmokome". Pamoka būna tokia mišri. Šiek tiek matematikos, šiek tiek lietuvių kalbos, pasaulio pažinimo... su daile dar surišu... Ir gana.