Sveikutės bitutės
Aš kaip jaunas mėnulis pasirodau...o gal ir rečiau
Nebemoku laiko planuoti, nebespėju niekur
Bet pasiilgstu jūsų, taip smagu paskaitinėti ir rasti bendraminčių
Atrodo man vienai sunku, aš viena nespėju ir pan...bet kai paskaitai, taip lietuiviškai gera pasidaro - dirbam krutam visos
QUOTE(eknos @ 2011 11 04, 21:27)
Sveikos. Pabandžiau ir aš susikurti savo klasės svetainę. Kadangi mano mokiniai yra bitės ir renka ne medų, o žinias, tai svetainę pavadinau aviliu. Nieko naujo, bet gal užsuksite.
www.avilys.jimdo.com
Labai patiko - paprasta, aišku ir labai įdomu . Noriu ir aš, tik kolkas dar nepagaunu kampo, kaip reik pasidaryti
QUOTE(Aurute @ 2011 11 04, 23:30)
Ir man atrodo brangoka... Ko gero ne prasčiau meduoliukus pačios su vaikais pasidarytume... tik va vaikams įdomu, kai kitas žmogus ateina...
Šiaip man mintis patiko
. Su mamom padaryt popietę... Su pyrago tinginio gaminimu... su pasakom... Galima meduoliukus namie išsikept... arba dar dieną mokyklos valgykloj ir paskui puošt su vaikais... glazūruot... pabarstukais puošt...
Liux, merginos... berašydama užsikabliavau... dar reik pasakų kalėdiškų pasiieškot...
Reiks regzti mintį ir man panašią. Turiu labai šaunią vieną mamą, kuri nuolat prikepa vosokių skonybių, mat kulinarė yra. Galėtų pamokyt visus, mmmmmmmmm kaip fainai būtų
QUOTE(viga @ 2011 11 05, 01:31)
Prisipirkau lipnaus popieriaus, rytoj bandysiu gamintis lipdukus
Aš irgi prisidariau. Iš pradžių papirkau jau supjaustytą, bet labai sunku atitaikyti spausdinant, tai papirkau ištisinio ir susikarpiau