QUOTE(Yvette @ 2011 10 31, 17:13)
o neturi pažįstamų, kurie turi vid. formatą. Aš nepulčiau iškart pirkti, pabandyčiau pradžioje. O gal tas vid. formatas visai ne tai ko tu nori. Ir šiaip, įdomu kodėl nori vid. formato. Na vistiek žmonės pribręsta kažkam, vat kaip tau atėjo tas noras, ko tikiesi iš vid. formato ir .t.
Neturiu...jei tureciau, turbut cia nekarkseciau kaip kokia uzsispyrusi vistelka ir nekvarsinciau jums galveliu..gavosi dabar, kad nieko nemoku, o va noriu kazi kokios technikos Zinau, geri fotoaparatai uz mane nustatymu nepadarys ir mygtuko nepasispaus, kai jau bus gera kompozicija, nuotaika, jausmas...kodel jo uzsimaniau?! Velnias zino, gal tik uzgaida..gal tik naivus tikejimas, kad turint geresni fotoaparata imsiu va ir atrasiu ta ikvepima, ta gyslel...pfff...paistalai,ar ne?! Be to, iseina taip ,kad kuriam laikui jo nepirksiu...ne del to, jog jus atklabenejat sakydamos, kad man jo nereikia, nes nesugebu dorai fotkinti ir man dar amziu amzius mokintis, bet del asmeniniu priezasciu, atsiradusiu visai netiketai na, bet jau kose buvo uzvirta ir jums galvos iskvarsintos gerai, kad norit man atverti akis..o tai as cia viena turbut prisisvaigusi, kad kazka pamatysiu ir nufotografuosiu...is jusu postu aisku,kad turiu dziaugtis savo ff ir toliau kazi ka bandyti....
QUOTE(sayonara @ 2011 10 31, 17:14)
pandre, o vidutinis formatas Tau kam reikalingas? ar jis reikalingas, ar "užsimanei"?
su juosta daug esi fotkinus?
su juosta daug esi fotkinus?
jau auksciau parasiau..beje, juosta fotkinu neseniai, nuo rugsejo pasizaidziu tikrai jis man nera reiklaingas, nes as gi pinigu is fotografijos nedirbu(tai nera darbas,tai manau ir nera Reikalingumo) bet kazkaip panorau...gal del mados, gal del siaip noro kazkaip kitaip saves paieskot..zianu zinau zinau, sakysit keliauk sau su savo dabartine manta ir ieskok..bet, nu nichrina neiseina..ir busit teisios kurios pasakysit, kad isigyjus vid.formata niekas nepasikeis ir po keliu pabandymu suprasiu, kad saves kitu kampu neatraua, kad baigesi mano laisvos katino dienos ir isejus i darba, savo pomegi atidesiu penkeriems metams...tai reikstu, pinigai balon...zinot gi kaip buna...gal bandos jausmas, gal kazkoks nevilties jausmas ir naivus tikejimas, kad pakeitus technika, atsirastu noras vel ieskoti
Bet juosta moko mane jei ne matyti(ka supratau is jusu pasisakymu, kad man dar oj ojojooooi iki jo) tai bent jau stengtis nepyskinti milijono kadru vienu ir tokiu paciu..nekenciu to, paprasciausiai nekenciu sedeti ir trinti 101 vienoda nuotrauka o juosta turi ribas
QUOTE(rG @ 2011 10 31, 17:22)
Pandre, Tavo full frame'as? Vo. Ko tu niurzgi nezuprantu Gal norėtum apsikeisti? Žinok Pentax Kx daro stebuklus
Taip as ff...tokia visada ir buvau kai cia prisijungiau,ale nuo to nuotraukos ne kiek negeresnes!Ne, savo ff niekam neduosiu, i nieka nekeisiu(ai, kada nors pakeisiu i kita ff) kad ir koks stebuklas butu tavo Pentax