Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 10 31, 17:13)
o neturi pažįstamų, kurie turi vid. formatą. Aš nepulčiau iškart pirkti, pabandyčiau pradžioje. O gal tas vid. formatas visai ne tai ko tu nori. Ir šiaip, įdomu kodėl nori vid. formato. Na vistiek žmonės pribręsta kažkam, vat kaip tau atėjo tas noras, ko tikiesi iš vid. formato ir .t.

Neturiu...jei tureciau, turbut cia nekarkseciau kaip kokia uzsispyrusi vistelka ir nekvarsinciau jums galveliu..gavosi dabar, kad nieko nemoku, o va noriu kazi kokios technikos doh.gif Zinau, geri fotoaparatai uz mane nustatymu nepadarys ir mygtuko nepasispaus, kai jau bus gera kompozicija, nuotaika, jausmas...kodel jo uzsimaniau?! Velnias zino, gal tik uzgaida..gal tik naivus tikejimas, kad turint geresni fotoaparata imsiu va ir atrasiu ta ikvepima, ta gyslel...pfff...paistalai,ar ne?! verysad.gif Be to, iseina taip ,kad kuriam laikui jo nepirksiu...ne del to, jog jus atklabenejat sakydamos, kad man jo nereikia, nes nesugebu dorai fotkinti ir man dar amziu amzius mokintis, bet del asmeniniu priezasciu, atsiradusiu visai netiketai unsure.gif na, bet jau kose buvo uzvirta ir jums galvos iskvarsintos blush2.gif gerai, kad norit man atverti akis..o tai as cia viena turbut prisisvaigusi, kad kazka pamatysiu ir nufotografuosiu...is jusu postu aisku,kad turiu dziaugtis savo ff ir toliau kazi ka bandyti....
QUOTE(sayonara @ 2011 10 31, 17:14)
pandre, o vidutinis formatas Tau kam reikalingas? ar jis reikalingas, ar "užsimanei"?
su juosta daug esi fotkinus?

jau auksciau parasiau..beje, juosta fotkinu neseniai, nuo rugsejo pasizaidziu blush2.gif tikrai jis man nera reiklaingas, nes as gi pinigu is fotografijos nedirbu(tai nera darbas,tai manau ir nera Reikalingumo) bet kazkaip panorau...gal del mados, gal del siaip noro kazkaip kitaip saves paieskot..zianu zinau zinau, sakysit keliauk sau su savo dabartine manta ir ieskok..bet, nu nichrina neiseina..ir busit teisios kurios pasakysit, kad isigyjus vid.formata niekas nepasikeis ir po keliu pabandymu suprasiu, kad saves kitu kampu neatraua, kad baigesi mano laisvos katino dienos ir isejus i darba, savo pomegi atidesiu penkeriems metams...tai reikstu, pinigai balon...zinot gi kaip buna...gal bandos jausmas, gal kazkoks nevilties jausmas ir naivus tikejimas, kad pakeitus technika, atsirastu noras vel ieskoti doh.gif
Bet juosta moko mane jei ne matyti(ka supratau is jusu pasisakymu, kad man dar oj ojojooooi iki jo) tai bent jau stengtis nepyskinti milijono kadru vienu ir tokiu paciu..nekenciu to, paprasciausiai nekenciu sedeti ir trinti 101 vienoda nuotrauka doh.gif o juosta turi ribas biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 31, 17:22)
Pandre, Tavo full frame'as? Vo. Ko tu niurzgi nezuprantu biggrin.gif Gal norėtum apsikeisti? Žinok Pentax Kx daro stebuklus  bigsmile.gif

Taip as ff...tokia visada ir buvau kai cia prisijungiau,ale nuo to nuotraukos ne kiek negeresnes!Ne, savo ff niekam neduosiu, i nieka nekeisiu(ai, kada nors pakeisiu i kita ff) kad ir koks stebuklas butu tavo Pentax tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 31, 19:11)

labai jau sudetingai viskas skamba smile.gif gi fotografija turi buti malonumas, nes kitu atveju kam ji tada isvis tau smile.gif nepasisunkink tokiais mastymais. imi ir fotkini. praktika svarbiausia. tik va taip ismoksi ir suprasi ko nori ir kaip fotkint. o ne pirkdama vis kitus fotikus. technika padeda. bet turi zinoti, kodel buten to nori. nes ji tikrai uz tave nesukomponuos vaizdu smile.gif sakyciau, maziau mastyk ir daugiau fotkink smile.gif tiesiog fotkink. imi modeli ir fotkini. iseini i lauka, vaikstai ir fotkini. ir viskas smile.gif
Atsakyti
pandre, atvirai pasakius, pusės to, ką Tu pakartojai kaip mūsų mintis, mes nei sakėm, nei galvoje turėjom.. bet ne apie tai daina smile.gif

esmė tame, kad geriau kol kas fotkink Tu su zenitu, mano galva, jei jau manai, kad juostos kaip alternatyvos norisi ir ji padės nepyškinti dešimties vienodų kadrų, o su vidutiniu palauk ne dėl objektyvių atsiradusių priežasčių, o tiesiog - palauk, nes nei Tu jo bandžius, nei Tau jo, akivaizdu, reikia. Nusipirkti tikrai spėsi, jeigu atsiras tikras, vidinis poreikis, gi nesupelys visos mamyjos arba haseliai per tuos metus ar kelis 4u.gif

o darbas fotkint tikrai netrukdo. kas nori, randa ir laiko, ir galimybių.
Atsakyti
Yvette, kai paaiškinai savo nuotrauką, visai kitom akimis pamačiau. Pradžioje man ir pasirodė, kad abiejose tas pats vaikas doh.gif biggrin.gif
pandre, bus bus tu nuotraukų, va spėlionių žaidime yra juk laugh.gif
Atsakyti
merginos, kam boružių reikia. Puola mus. Armijos į namus veržiasi. Sakau gal kokią fotosesiją su jom sumąstyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 10 31, 20:17)
Yvette, kai paaiškinai savo nuotrauką, visai kitom akimis pamačiau. Pradžioje man ir pasirodė, kad abiejose tas pats vaikas  doh.gif  biggrin.gif
pandre, bus bus tu nuotraukų,  va spėlionių žaidime yra juk laugh.gif
na, bet jūs ir žabalos lotuliukas.gif Šitai matosi gi, tik idėja ne paviršinė, nesupratau smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 31, 20:46)
merginos, kam boružių reikia. Puola mus. Armijos į namus veržiasi. Sakau gal kokią fotosesiją su jom sumąstyti  lotuliukas.gif
Įkvėpimo nėr, a? biggrin.gif
Atsakyti
99 tema. 4u.gif
Ar jums rodo 1 namų darbo pavyzdį? Ar Pavel jau išėmė pas save flickr. unsure.gif
Mano flickr tai streikuoja. Tiksliau interneto tiekėjas turbūt kaltas, neužkrauna net pilnai to puslapio, ką jau kalbėti apie naujų darbų atidarymą. Ir tas pats su visom trim naršyklėm. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 31 spalio 2011 - 20:58
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 31, 20:58)
QUOTE(pandre @ 2011 10 31, 19:11)

labai jau sudetingai viskas skamba smile.gif gi fotografija turi buti malonumas, nes kitu atveju kam ji tada isvis tau smile.gif nepasisunkink tokiais mastymais. imi ir fotkini. praktika svarbiausia. tik va taip ismoksi ir suprasi ko nori ir kaip fotkint. o ne pirkdama vis kitus fotikus. technika padeda. bet turi zinoti, kodel buten to nori. nes ji tikrai uz tave nesukomponuos vaizdu smile.gif sakyciau, maziau mastyk ir daugiau fotkink smile.gif tiesiog fotkink. imi modeli ir fotkini. iseini i lauka, vaikstai ir fotkini. ir viskas smile.gif

Tu visiskai teisi!
QUOTE(sayonara @ 2011 10 31, 21:09)
pandre, atvirai pasakius, pusės to, ką Tu pakartojai kaip mūsų mintis, mes nei sakėm, nei galvoje turėjom.. bet ne apie tai daina smile.gif

esmė tame, kad geriau kol kas fotkink Tu su zenitu, mano galva, jei jau manai, kad juostos kaip alternatyvos norisi ir ji padės nepyškinti dešimties vienodų kadrų, o su vidutiniu palauk ne dėl objektyvių atsiradusių priežasčių, o tiesiog - palauk, nes nei Tu jo bandžius, nei Tau jo, akivaizdu, reikia. Nusipirkti tikrai spėsi, jeigu atsiras tikras, vidinis poreikis, gi nesupelys visos mamyjos arba haseliai per tuos metus ar kelis 4u.gif

o darbas fotkint tikrai netrukdo. kas nori, randa ir laiko, ir galimybių.

Gaila, kad taip neapdairiai parasiau...netikusi diena ispuole doh.gif jautriai reaguoju i viska, tai ne vieta sedeti virtualioje erdveje,nes nuotaika su postais nepersiduoda teisingai. Ne pulti ar guostis cia atejau, kad imkit mane ir palaikykit! Gerai, kad bandot atkalbeti, gal ir teisios jus, o gal ir ne biggrin.gif kas ten zin...pamatysim..ne, as tikrai nesu tas "daiktu" zmogus.Man geriau maziau, bet to ko noriu, (kartais net pati nezinau kodel buten to noriu,va kazkoks vidinis noras.)!Ai, buvo, prazuvo....neturiu as to vid. formato.na, uzplauks - nusipirskiu, ne - tai ne mirksiukas.gif vien zo...
Tiiesiog norejau suzinoti pliusus ir minusus tokio formato.
Aciu uz bet kokia issakyta nuomone! 4u.gif
Atsakyti
moteriškumas pavyzdys. su google radau. na gal aiškiau bus kokią temą siūliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 spalio 2011 - 21:00
Labas 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2011 10 31, 20:55)
99 tema4u.gif
Ar jums rodo 1 namų darbo pavyzdį? Ar Pavel jau išėmė pas save flickr.  unsure.gif
Mano flickr tai streikuoja. Tiksliau interneto tiekėjas turbūt kaltas, neužkrauna net pilnai to puslapio, ką jau kalbėti apie naujų darbų atidarymą. Ir tas pats su visom trim naršyklėm.  doh.gif

Man irgi flickr'as streikuoja, tai manau čia jo problemos, o ne interneto tiekėjų 4u.gif

Beje, turiu porą failiukų apie kompoziciją ir kameros parametrus, galiu Tau persiųsti ir Tu jei matysi, kad naudinga, galėsi įdėti į naują temą. Parašyk savo skaipą man į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti