Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 16:36)

Zirze, man šukuosena labai patiko biggrin.gif  cool.gif

norejau tokias "ausis" suvelti, bet plauku lako neturejau, viskas nusileido akimirksniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 26, 15:42)
norejau tokias "ausis" suvelti, bet plauku lako neturejau, viskas nusileido akimirksniu biggrin.gif

o kam tuos levelius stumdei, tas dirbtinis rūkas nelabai man.. reikėjo... miltų..biggrin.gif
jei rimtia, sterilus labai auto..smile.gif man norisi tokių foto autorius pastumdyt, patūsint, paerzint, sunervint, kad truputį sterilumą sujaukčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 26, 16:25)
Taigi ir dabar tylėjai.
Esmė ta Ka, kad visi tie, kurie nežino kai kurių dalykų nebūtinai yra kvaili, pikti ar dar kokie tai, norintys Tave subiesinti. Ji pasakė norėdama Tau patarti. O Tu įsižeidei - neva aš žinau, o man pataria. Jaunatviškas įsižeidimas smile.gif Kitą kart pasakyk - gerai, pazūminsiu ir nusišypsok  biggrin.gif  4u.gif

na aš taip parke palinksėjau kai man pradėjo aiškinti kas turi matytis per ekranėlį lotuliukas.gif čia kai šeimos autoportretą dariau
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 16:45)
o kam tuos levelius stumdei, tas dirbtinis rūkas nelabai man.. reikėjo... miltų..biggrin.gif
jei rimtia, sterilus labai auto..smile.gif man norisi tokių foto autorius pastumdyt, patūsint, paerzint, sunervint, kad truputį sterilumą sujaukčiau smile.gif

ne levelius stumdziau, sluoksni dejau, ir kai kur pratryniau smile.gif
na gal taip, gal ir per daug sterilu, tai gal uzdeti juostos grudo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 19:49)
Taip, nežino. smile.gif Na, ir tikrai kitą kartą belieka patylėti. Bus tik geriau. smile.gif

Ir as darzelyje fotkinu renginius, tikrai labai sunku. Bet bent jau proga pasipraktikuoti smile.gif Bet, kaip bebutu, aukletojos jau nebefotkina savo muilinem smile.gif
Jei idomu FB galit paziureti nelietuvisku vaiku biggrin.gif
Facebook'e darzelio nuotraukos
Atsakyti
Priminkit, kiek galima (rekomenduotina) dėti nuotraukų į atspėk kieno žaidimą? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 26 spalio 2011 - 16:05
QUOTE(dosa @ 2011 10 26, 17:05)
Priminkit, kiek galima (rekomenduotina) dėti nuotraukų į atspėk kieno žaidimą?  biggrin.gif

1-2
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 16:45)

Dabar geriau? rolleyes.gif
bet man abu jie patinka

user posted image
Atsakyti
Sayonara, labai patiko dainos išpildymas.

Dėl sąrašo pirmam psl. Mane irgi įrašykit, tik paskui iškart ištrinkit biggrin.gif
Tiesą sakant nemėgstu kokiuose nors sąrašuose būti. Ir dar pirmam psl.
Atsakyti
MERGINOS noriu pagalbos, del 5 namu darbo tas kur dirbtiniam apsvietime custom kaip ji reguliuoti nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Turiu klausima smile.gif Kiek reikia sulaukti patvirtinimu, kad namu darbai atlikti gerai? smile.gif
Nes kurios atsako turbut tikrai nusimano, tai galima judet toliau?
4 namu darbas ir siai dienai galutinis smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 10 26, 17:34)
MERGINOS noriu pagalbos, del 5 namu darbo tas kur dirbtiniam apsvietime custom kaip ji reguliuoti nesuprantu blush2.gif

Instrukciją turi? rolleyes.gif Aš kuo puikiausiai supratau skaitydama instrukciją.

NinaAtina, gali būti rami, visi nd gerai. Šitas irgi. smile.gif
Atsakyti