Pandre, Tavo full frame'as? Vo. Ko tu niurzgi nezuprantu Gal norėtum apsikeisti? Žinok Pentax Kx daro stebuklus
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 31, 16:18)
daba gi mada, kap tu nesupranti
aš tai suprantu, aš noriu žmogui padėt neprisipirkti šimto daiktų, kurių galimai nenaudos
jeigu kažkas su juosta fotkina kurį laiką, išmano niuansus, skirtumus, jaučia, kad tai JAM, tada man visai suprantama, kad norisi išbandyti kitokį formatą ir jo teikiamus privalumus, bet šiuo atveju, rodos, yra kitaip. todėl aš noriu savo klausimais, ir matau, kad ne aš viena, priversti pandrę pagalvoti, KAM jai tas vidutinis formatas ir juosta apskritai?
QUOTE(sayonara @ 2011 10 31, 16:24)
, KAM jai tas vidutinis formatas ir juosta apskritai?
Jo teisingai ir dar noriu Endži'ei parašyti, kad ne aplamai reikia sakyti, o apskritai
QUOTE(rG @ 2011 10 31, 16:26)
Jo teisingai ir dar noriu Endži'ei parašyti, kad ne aplamai reikia sakyti, o apskritai
o galėtum mane pamokyt normaliai žodžius sakiny dėlioti, nes aš kalbėti tai moku, o rašant gaunasi tokios keistos konstrukcijos darbe tia nėra problemų, sklandžiai rašau, bet laisvalaikiu tai kaip ufonautas, išmokęs žemiečių kalbos
QUOTE(sayonara @ 2011 10 31, 16:29)
o galėtum mane pamokyt normaliai žodžius sakiny dėlioti, nes aš kalbėti tai moku, o rašant gaunasi tokios keistos konstrukcijos darbe tia nėra problemų, sklandžiai rašau, bet laisvalaikiu tai kaip ufonautas, išmokęs žemiečių kalbos
Žinok turiu ir aš šią problemą (čia mums, protingoms moteroms taip, - iš didelio rašto išeinam iš krašto )
Va kaip aš rašau kartais:
1. var. skyryba:
Man, atrodo, kad aš, važiuosiu, rytoj ir pasiimsiu, tą nuotrauką (jau pataisiau, bet sakiny prieš tai jau buvau prirašius per daug kablelių )
2 var. žodžiai sakinyje:
Graži šiandien diena ir nuostabus oras yra (nors galėtų būti - Šiandien graži diena ir oras nuostabus )
Tiesa, vieną dažniausiai daromą klaidą tai tikrai pasakysiu vietoj ačiū labai reikia sakyti labai ačiū
QUOTE(rG @ 2011 10 31, 16:32)
Žinok turiu ir aš šią problemą (čia mums, protingoms moteroms taip, - iš didelio rašto išeinam iš krašto )
1. var. skyryba:
Man, atrodo, kad aš, važiuosiu, rytoj ir pasiimsiu, tą nuotrauką (jau pataisiau, bet sakiny prieš tai jau buvau prirašius per daug kablelių )
2 var. žodžiai sakinyje:
Graži šiandien diena ir nuostabus oras yra (nors galėtų būti - Šiandien graži diena ir oras nuostabus )
Tiesa, vieną dažniausiai daromą klaidą tai tikrai pasakysiu vietoj ačiū labai reikia sakyti labai ačiū
1. var. skyryba:
2 var. žodžiai sakinyje:
Aciu la..oi.Dekoju.
QUOTE(rG @ 2011 10 31, 16:32)
1. var. skyryba:
2 var. žodžiai sakinyje:
1. var. skyryba:
2 var. žodžiai sakinyje:
Aha, aš irgi taip rašau, nors žinau, kad taip negalima
QUOTE(sayonara @ 2011 10 31, 16:37)
Aha, aš irgi taip rašau, nors žinau, kad taip negalima
Tai jau vlkk skaičiau kažkada (OT: negalima sakyti kažkada kalbant apie ateitį, reikia sakyti kada nors ), kad jau tokia sintaksinė klaida jau tapo norma, tai gal ją ir patvirtinkim
Gerai, einu toliau dainuot
QUOTE(pandre @ 2011 10 31, 15:08)
hmmm..nelabai supratau apie ka tu cia?! as maniau, kad as stengiuos kazkiek mokintis, kazka keisti,kazka kitaip pamatyti...na, jei jau esu strigusi vienoj vietoje, sustojusi pradineje stadijoje, tai ka padarysi...tai nereiskia, kad as nesistengiu nufotografuoti geriau, tai nereiskia, kad as neinu apie kokia tai sakele daug daug kartu vis ieskodama atsakymo, kodel kitiems taip puikiai iseina nufotografuoti paprastute sakelyte, o man nihrina neiseina net graziasios gamtos kompozisijos perteikti paprastu ir kukluciu groziu...ieskau, bandau, ale nesekasi ff pas mane skaitmeninis, juosta turiu tik Zenit-E.
vat uzsimaniau vid fomato juostos, tai ir klausinejuos cia visu
vat uzsimaniau vid fomato juostos, tai ir klausinejuos cia visu
Kad su skaitmena pigiau mokintis o ir ff daug maziau varzo (kad ir ISO galimybes)
As nieko tokio nesakiau - kad nesistengi ar pan visi juda savo individualiu tempu
As irgi noreciau vidutinio formato, bet matau, kad man iki to dar toooliiiii pirmiau noriu ismokti matyti giliau
jei uztiksiu kada koki vidutinuka kur prie sendaikciu pigiai, tai priglausiu
Oi, blem, kaip aš dažnai mėgstu nukelti veiksmažodį į sakinio pabaigą. Parašau. Po kiek laiko paskaitau ir pakraupusi lieku.
QUOTE(Ka @ 2011 10 31, 17:46)
Oi, blem, kaip aš dažnai mėgstu nukelti veiksmažodį į sakinio pabaigą. Parašau. Po kiek laiko paskaitau ir pakraupusi lieku.
ech. aš tai nenoriu net žinoti, kiek klaidų rašydama palieku. Rašau lietuviškom raidėm, bet sakinį sudarinėju pagal vokiškas taisykles.
Kažkada manęs klausė, kokia kalba galvoju. Manau vokiškai, nes tokioje aplinkoje gyvenu. Tad ir rašau taip, kaip galvoju.
Vat. Tad nepykit už visas mano klaidas. Ir jei imtumėt mane taisyti, jaučiu po trečio ketvirto karto pradėtų nervinti