Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 31, 11:13)
.lauksim vaikuno nuotraukų  4u.gif

nežinau, nežinau... buvo keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 31, 10:47)
šiaip dainų iliustravimas, mano galva, parodė, kiek merginos sugeba smile.gif smagu smile.gif
Ot gražu biggrin.gif O tai jei įdedi šiaip nuotrauką, tai ji jau neparodo ką sugebi - o gal yra kaip tik atvirkščiai, žiūrint kokie prioritetai pas fotografą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 31, 11:29)
Ot gražu biggrin.gif O tai jei įdedi šiaip nuotrauką, tai ji jau neparodo ką sugebi - o gal yra kaip tik atvirkščiai, žiūrint kokie prioritetai pas fotografą tongue.gif

nekabinėtis, prašyčiau.. tongue.gif jei parašau, kad dainų iliustracijos parodė, kiek merginos sugeba, tai nereiškia, kad jei įdedi šiaip foto, tai nieko neparodo..biggrin.gif tai buvo mano asmeninė momentinė refleksija - pamačiau, kaip tie galvojimai ir pasiruošimai pasiteisino šitam konkurse. tai nereiškia, kad pasiruošimai nekonkursiniam fotografavimui nepasiteisina smile.gif

tiesiog man asmeniškai kai kurios foto konkursui buvo tokios jau ryškesnės, individualesnės, negu "šiaip foto", kurias įdedi. pastebimos ir kitokios. manau, dalis žmonių iliustruodamos išsiveržė iš tų šablonų, kurių temoje yra tikrai nemažai. to pačiu nesakau, kad tie šablonai yra blogai - juk žmonės čia tokiu būdu mokosi..smile.gif individualumas atsiras laikui bėgant smile.gif apraiškas tiesiog buvo smagu stėbeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 31 spalio 2011 - 11:36
QUOTE(sayonara @ 2011 10 31, 11:34)

Ponia, nepaisant tų pagiriančių namiokų, aš sakau, kad gali būti ir kitaip, o gal viskas ir yra kitaip, nes gal fotografas apskritai net neparodo ką sugeba, o gal jis net ir nebeparodys, taigi sakyti, kad kažkas kažką sugeba yra neteisinga. Kaip ir neteisinga, kad man liko pusantros dienos asmeniniamsreikalams namie biggrin.gif
Ai aš čia šiaip, kol kavą geriu, kur matyta, keltis 11 ryto
O dėl šabloniškumo, tai aš nesiginčiju ir pati taip sakau. Bet sakau ir tai, kad pasakyti kaip gyvent ir aš moku. Alia kai reikia pačiai gyvent biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 31 spalio 2011 - 11:41
man tokie žaidimai kaip dainų iliustracijos patinka tuo, kad padarai nuotraukų, kurios paprastai negimtų. Dabar turiu jau dvi tokias foto, iš dainų žaidimo, ir jomis džiaugiuosi. Nemanau, kad šiaip, ne žaidimui, būčiau jas darius ar apskritai apie kažką panašaus pagalvojus.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 31, 11:39)
QUOTE(sayonara @ 2011 10 31, 11:34)

Ponia, nepaisant tų pagiriančių namiokų, aš sakau, kad gali būti ir kitaip, o gal viskas ir yra kitaip, nes gal fotografas apskritai net neparodo ką sugeba, o gal jis net ir nebeparodys, taigi sakyti, kad kažkas kažką sugeba yra neteisinga. Kaip ir neteisinga, kad man liko pusantros dienos asmeniniamsreikalams namie biggrin.gif
Ai aš čia šiaip, kol kavą geriu, kur matyta, keltis 11 ryto
O dėl šabloniškumo, tai aš nesiginčiju ir pati taip sakau. Bet sakau ir tai, kad pasakyti kaip gyvent ir aš moku. Alia kai reikia pačiai gyvent biggrin.gif

mataaaai..... aš tai taip sakydama nepretendavau į absoliučią tiesą, kad jos PARODĖ, ir tai yr faktas bei taškas... aš tik atspindėjau savo požiūrį - man atrodo, kad jos parodė kažką palyginus su tuo, ką rodydavo anksčiau..smile.gif

skanios kavos, aš tai arbatinuosi biggrin.gif irgi miegojau kaip šernas biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 31, 11:46)
man tokie žaidimai kaip dainų iliustracijos patinka tuo, kad padarai nuotraukų, kurios paprastai negimtų. Dabar turiu jau dvi  tokias foto, iš dainų žaidimo, ir jomis džiaugiuosi. Nemanau, kad šiaip, ne žaidimui, būčiau jas darius ar apskritai apie kažką panašaus pagalvojus.

būtent..smile.gif aš pati nebūčiau padarius savo foto, jei ne žaidimas.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 31, 11:52)
aš pati nebūčiau padarius savo foto, jei ne žaidimas.
Aha, ji įspūdinga
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 31, 09:41)
na jei dauguma nesuprato, reiškias foto nekalba.

Nors idėja buvo tokia, ir man bent jau ji labai akivaizdi.
Kairėje, akcentuotas pilvukas bei bamba. Kodėl? Todėl, kad foto turėtų kalbėti apie tiksintį vidinį moters laikrodį, apie begalinį norą, apie apsisprendimą, apie laukimą. Kai pati sau tari dabar arba niekada. Kai eini gatve ir nematai jokių kitų žmonių, o tik nėštukes, nes tik jas tenori matyti. Kūno linijos tai ir pasakoja.
Foto dešinėje, kalba apie Turtą, apie Gyvenimą. Man gyvenimas kitom spalvom nusidažė su Turtu, tikiu su kiekvienu kitu vaiku gyvenimas vis nuostabesnis.
Jei kairėje nebūtų pilvuko bei bambos, o vietoj jų veidas. Na pasakojimas būtų kitoks. O aš norėjau būtent tokio, koks gavosi, ir koks, pasirodo, šiose nuotraukose tik man ir keliems kitiems žmonėms akivaizdus  smile.gif

As irgi neisiziurejau, galvojau ten tas pats vaikas smile.gif blush2.gif gal del to ir netyrinejau daugiau ax.gif
Dabar viska supratau ir labai patinka. Labai.

Atradau pamirsta knyga namie bigsmile.gif pasirodo turiu sia bigsmile.gif

Pastaruoju metu vis prisimindavau filma "Where the wild things are" http://www.imdb.com/title/tt0386117/ rolleyes.gif labai sviesa patiko, kadru kompozicija, na ir pats filmas... Rekomenduoju ax.gif
o vakar junginedama tv kanalus pamaciau, kad rodo bigsmile.gif ir vel verkem kartu su mazium.

Atsakyti
pamirsau, kada po foto reik pasisakyt kieno ji buvo? ryt?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 31, 11:54)
Aha, ji įspūdinga

man pats procesas buvo labai smagus.. net nustebau, kaip smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 31, 11:57)
pamirsau, kada po foto reik pasisakyt kieno ji buvo? ryt?

3 d. ryt iki 12 dar galima siųsti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 31 spalio 2011 - 11:58
QUOTE(rG @ 2011 10 31, 11:57)
3 d. ryt iki 12 dar galima siųsti

aa, tai ne tuoj smile.gif 2d. vadinasi tik komentuosim biggrin.gif
Atsakyti