Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

[quote=Ka,2011 10 26, 14:58]
Labai baisu biggrin.gif
Atsakyti
Nebaisu. Bet man nepatiko, kad pradėjo aiškinti ką daryti. Atrodo, kad pirmą dieną laikyčiau visą techniką rankose ir nežinočiau kas kaip veikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 15:06)
Nebaisu. Bet man nepatiko, kad pradėjo aiškinti ką daryti. Atrodo, kad pirmą dieną laikyčiau visą techniką rankose ir nežinočiau kas kaip veikia.  biggrin.gif

Tai samdykis modelius biggrin.gif Aniems sumokėsi ir tylės, nieko nesakys tongue.gif

Papildyta:
Tarp ktiko auklytės ir pavaduotojos su savo muilinukėm fotkina metų metus biggrin.gif Ir kas joms pasakys, kad jos neprofai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 15:06)
Nebaisu. Bet man nepatiko, kad pradėjo aiškinti ką daryti. Atrodo, kad pirmą dieną laikyčiau visą techniką rankose ir nežinočiau kas kaip veikia.  biggrin.gif

na bet jos gi nežino, kiek laiko Tu laikai fotiką rankose biggrin.gif
aš ėmiau atlaidžiai į tokias pastabas žiūrėti, nebepurkštauju, nes geriausiai, kai palygina mano, t.y. besidominčios fotografija, rezultatus ir tų, kurie šoka ant rago ir aiškina, kaip fotkint. tada nebelieka klausimų, tik plati šypsena, alkūne kitų nustūmimas nuo šito "darbo" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 15:14)
na bet jos gi nežino, kiek laiko Tu laikai fotiką rankose biggrin.gif
aš ėmiau atlaidžiai į tokias pastabas žiūrėti, nebepurkštauju, nes geriausiai, kai palygina mano, t.y. besidominčios fotografija, rezultatus ir tų, kurie šoka ant rago ir aiškina, kaip fotkint. tada nebelieka klausimų, tik plati šypsena, alkūne kitų nustūmimas nuo šito "darbo" smile.gif

na, va, kai Tu jau bala žino kiek fotkini, tai gali sau ir papūsti į ūsą, aš pavyzdžiui, tikrai nesu tikra, kad mano fotkės labiau patiks nei auklėtojų darytos pykšt pokšt
Atsakyti
Taip, nežino. smile.gif Na, ir tikrai kitą kartą belieka patylėti. Bus tik geriau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 26, 15:18)
na, va, kai Tu jau bala žino kiek fotkini, tai gali sau ir papūsti į ūsą, aš pavyzdžiui, tikrai nesu tikra, kad mano fotkės labiau patiks nei auklėtojų darytos pykšt pokšt

nu ir kiek aš ten fotkinu? nuo 2007 pabaigos. beje, vakar buvo lygiai 4 metai, kai gavau pirmąjį fotiką į rankas. o renginių aš išvis nefotkinus, man tai baisiausias žanras, ypač salėj kokioj, brrrr schmoll.gif va kas patiko, tai šiemet rugsėjo pabaigoj su sūnaus darželio grupe dalyvauti eitynėse per Gedimino pr., nešė vaikai šiukšlių aštuonkojį, tai mano galva visai fainas reportažas gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 15:19)
Taip, nežino. smile.gif Na, ir tikrai kitą kartą belieka patylėti. Bus tik geriau. smile.gif

Taigi ir dabar tylėjai.
Esmė ta Ka, kad visi tie, kurie nežino kai kurių dalykų nebūtinai yra kvaili, pikti ar dar kokie tai, norintys Tave subiesinti. Ji pasakė norėdama Tau patarti. O Tu įsižeidei - neva aš žinau, o man pataria. Jaunatviškas įsižeidimas smile.gif Kitą kart pasakyk - gerai, pazūminsiu ir nusišypsok biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Man šiaip irgi nepatinka fotografuoti tokius masinius renginius, ir dar darželyje. schmoll.gif O ypatingai visus sustatytus po renginio į krūvą. doh.gif

rG, taip, jaunatviškas įsižeidimas. Tikrai sutinku. Pasisakiusi čia, pradėjau jausti, kad iš tiesų nieko labai blogo nenutiko. Na, bet reikėjo man išsilieti. biggrin.gif Papasakoti kaip būna. Labai džiaugiuosi, kad pasiėmiau kitinį dėl to bendro kadro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 26 spalio 2011 - 15:29
Aciu KA,uz naujus namus, tu auksas lotuliukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 10 26, 14:46)
ka veikiat? =]

as auto dariau pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif
user posted image

QUOTE(Plumerija @ 2011 10 26, 15:02)
Atnešu keletą kadrų iš savaitgalį vykusios nėštukės fotosesijos ax.gif

Daugiau čia smile.gif

niu man labai patiko, spalvos, ir visa kita, saunuole,grazu 4u.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2011 10 26, 15:21)
Ar tinka?  blush2.gif

abeji ND gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 15:26)
Man šiaip irgi nepatinka fotografuoti tokius masinius renginius, ir dar darželyje.  schmoll.gif O ypatingai visus sustatytus po renginio į krūvą.   doh.gif

rG, taip, jaunatviškas įsižeidimas. Tikrai sutinku. Pasisakiusi čia, pradėjau jausti, kad iš tiesų nieko labai blogo nenutiko. Na, bet reikėjo man išsilieti.  biggrin.gif  Papasakoti kaip būna. Labai džiaugiuosi, kad pasiėmiau kitinį dėl to bendro kadro.

aš anksčiau irgi purkštaudavau.. dabar matyt nebe jauna, tai nebepurkštauju. čia Tau pozityvioji pusė - vadinasi, Tu vis dar jauna wink.gif

jei rimtai, tai dabar kai prisiveisė žmonių su krūtais fotikais, kurie atrodo wow, o fotkina bile kaip ant auto, tai gal ir tos auklėtojos galvoja, nu dar vienas pypt su savo brangia technika, reik žmogui padėt biggrin.gif

ai, o daba rprisiminiau,kai vaiką pradėjau leist į darželį, direktorei taip nedrąsiai pasakiau (grynai iš entuziazmo, be jokio išskaičiavimo), kad esu mėgėja fotografė, tai jeigu kada reiks, tai.. bla bla bla.. ji iškart apsidraudė - ne, mes turim nuolatinį fotografą, jis viską fotkina, ačiū, bet nereikės. nu ir atėjo pirmosios kalėdos biggrin.gif biggrin.gif vajė vajė, kokias fotkes gavau..biggrin.gif o jau rėmeliai kokie buvo.. kiek ten visko pripiešta.. jo jo, čia tos fotkės, kur viena dešimt litų kainuoja biggrin.gif aš tikrai būčiau gražiau padarius, bet gal ir gerai, kad nefotkinu per tuos renginius - pailsiu, į vaiką pažiūriu, pasidžiaugiu, nedirbu ant kadrų smile.gif

Zirze, man šukuosena labai patiko biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 26 spalio 2011 - 15:39
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 14:30)
Bet aš tai būčiau už jo pakoregavimą, papildymą informacija apie techniką, o ne visišką išsibraukimą. Na, bet tiek tos, čia jau kiekvienas kaip nori.  smile.gif

drinks_cheers.gif Siaip as irgi ne karta esu ziurejus i ta sarasa smile.gif
Atsakyti