Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 26, 15:15)
Pulmerija, grazios nuotraukos smile.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 10 26, 15:16)
Aha, Plumerija, gerai:)
Pirmoje labai fainai jauciasi erdve, sviesa, bet man trukdo ta medziu gausa.Paltuka buciau nuemus, jis man nelabai dera prie suknutes, bet cia IMHO.

Antra trecia gerai, nors sutinku su Kike, pakadruociau kiek kitaip.

Ačiū.

Yra flickre ir be paltuko foto. Buvo nelabai šilta, tai ilgai bijojom be paltuko būti, kad nesušaltų.

O kaip kadruotum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 26, 14:19)
Dėkui 4u.gif
Ačiū.

Yra flickre ir be paltuko foto. Buvo nelabai šilta, tai ilgai bijojom be paltuko būti, kad nesušaltų.

O kaip kadruotum? g.gif

O tu su blykste fotografavai ar cia man vaidenasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 13:54)
ieškau naujausių mokslinių tyrimų "kaip neužmigti darbe" rezultatų. kol kas nerandu. arba tyrimai netikslūs, nes ištirtos priemonės neveikia smile.gif

Tabletikes neveikia lotuliukas.gif ...

Laba diena, gal žiemos miegu neužmigsiu, labai noriu pareit į tema ir daugiau bendrauti,ale kartais trūksta vieninetelio laiko,kurio niekas, deja, neparduoda...ot skrudžai magdakai bigsmile.gif
Atsakyti
Grizau su antru namu darbu... Kol dariau atrode normaliai, o dabar ziuriu tamsios kokios foto ;(
Nu bet rodausi
1. f22 - iso 1600
user posted image
2. f11 - iso 800
user posted image
3. f3,5 - iso 200
user posted image

Ar tinka? blush2.gif
Atsakyti
o tai gal manes paklausit ka veikiu, a? ;] ;] ;]

ciuozhia man. stogas ai min.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 26, 14:23)

O ka tu veiki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 26, 14:19)
dėkui kad klausi,nu tokia leisgyvė,ale nebučiau aš,važiavau šiandien juostelių ryškinti  lotuliukas.gif tai dvi net išryškinau  lotuliukas.gif  doh.gif

Cia mandagiai patylesiu.
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 26, 14:19)

O kaip kadruotum? g.gif

Ai, sunku pasakyt.Reik rodyt.
QUOTE(NinaAtina @ 2011 10 26, 14:21)
Grizau su antru namu darbu... Kol dariau atrode normaliai, o dabar ziuriu tamsios kokios foto ;(
Nu bet rodausi

Gerai.

Maggie, o ka tu veiki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 26, 15:20)
O tu su blykste fotografavai ar cia man vaidenasi?  blush2.gif

Kai kur naudotas reflektorius. O kodėl pagalvojai, kad su blykste? g.gif
Atsakyti

ach dėmesio pritrūko? biggrin.gif

Plumerija, porą foto pakomentavau flickre, bet iš esmės išvados tokios, kaip rašiau:
pozos dauguma standartinės, man visur visur matėsi ta ranka po pilvu
šviesos nelabai ieškota
daugelyje foto moteris atrodo labai nepatogiai sėdinti, stovinti arba gulinti
fokusas visur tobulas, kai kurios spalviškai gerai

patarimas: sulauk saulėtos dienos ir eik kokią 17-18 val. kai saulė žemai su jau pasivaikščiot, gaudyk siluetus, emocijas, t.y. eik daryt fotografijos, o ne fotosesijos 4u.gif nuoširdžiai linkiu, kad pavyktų 4u.gif
Atsakyti
Tai jei antras uzskaitytas, tada rodausi trecia smile.gif
1. 18.0 mm
user posted image
2. 28.0 mm
user posted image
3. 55.0 mm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 15:31)
Plumerija, porą foto pakomentavau flickre, bet iš esmės išvados tokios, kaip rašiau:
pozos dauguma standartinės, man visur visur matėsi ta ranka po pilvu
šviesos nelabai ieškota
daugelyje foto moteris atrodo labai nepatogiai sėdinti, stovinti arba gulinti
fokusas visur tobulas, kai kurios spalviškai gerai

patarimas: sulauk saulėtos dienos ir eik kokią 17-18 val. kai saulė žemai su jau pasivaikščiot, gaudyk siluetus, emocijas, t.y. eik daryt fotografijos, o ne fotosesijos  4u.gif nuoširdžiai linkiu, kad pavyktų 4u.gif

Sayonara, ačiū tau labai už visas pastabas. Dėl nepatogių pozų tai taip, kai fotografavau, atrodė normaliai, o kai kompe pamačiau, tai daug foto išmečiau tik todėl, kad atrodė, jog jai labai nepatogu... Dėl tos rankos, jei jos nebūtų po pilvu, tai nelabai ir matytųsi, kad ji laukiasi, dėl drabužių irdar dėl to, kad jos pilvukas visai nedidelis, aišku, kai kuriose foto ir be tos rankos matosi smile.gif

Būtinai pasinaudosiu Tavo patarimu su ja išeit pasivaikščiot.

Ačiū dar kartą.
Atsakyti
Mane šiandien darželyje subiesino. Fotografavau auklėtinių vaidinimą, paskui jie dalyvavo viktorinoje. Na, ir pabaigoje viso šito renginio darželio viršenybės panoro su visais pasidaryti bendrą nuotrauką. Viską iki to momento fotografavau su helios'u, na, galvojau ir visą tą chebrą nufotografuosiu su juo. Deja, salė didelė, o visi į kadrą netelpa. Šaukiu, kad susiglaustų arba atgal kiek pasitrauktų. O pavaduotoja man atgal - tai atsizoomink ir bus viskas gerai. Nei juoktis, nei verkti. Tai gerai, kad kitinį įsimečiau. Greitai užsidėjau ir padariau tą bendrą kadrą. Prieš tai pavaduotojai bandžiau sakyti, kad fiksuoto židinio objektyvas. Bet tiek pasakiusi ir nutilau, nes ne jai suprasti kas tai yra. biggrin.gif
Atsakyti