Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras Klimas

Laba, as pas Klimą siuntimą gavau iškart tik nuėjusi pas ginekologę ir pasakiusi kad negaliu pastoti apie 9 mėn, ji ivertinusi mano amžių, kad niekad neesu turėjusi neštumo iškart parekomendavi Klimą ir parašė siuntimą. Esu už tai dėkinga, nes konsultacijos nemokamos, lankausi tik mėn, jau kitą sav. darysim kiaušidžių pratakumą, ne visi tyrimai buvo mokami, po kolkas tyrimams išleidom 305lt, bet čia ir su vyro spermos tyrimu, dabar už kaišidžių pratakumo operaciją kiek suprantu mokėti nereikės, nes gavau siuntimą, tikrai nepajutau kad jis bandytų išpešti kaškokios financinės naudos, tik kas man nelabai patinka, jis labai mažai bendrauja su manimi, ta prasme nepasakoja ką jis įtaria, kokia procedūra manęs laukia ir pan, jis tiesiog daro savo darbą ir kiekvienu kartu sako, kad viskas bus gerai. Aš tikrai pas jį lankausi dar neseniai, juo nusivilti dar nespėjau, tikiu, kad viskas bus gerai. Jis vienintelis gyd. konsultuojantis nemokamai turinčioms nevaisingumo problemų, dėl to labai džiaugiuosi smile.gif
sekmės visoms beieškančioms gero gyd. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2013 01 19, 11:04)
Laba, as pas Klimą siuntimą gavau iškart tik nuėjusi pas ginekologę ir pasakiusi kad negaliu pastoti apie 9 mėn, ji ivertinusi mano amžių, kad niekad neesu turėjusi neštumo iškart parekomendavi Klimą ir parašė siuntimą. Esu už tai dėkinga, nes konsultacijos nemokamos, lankausi tik mėn, jau kitą sav. darysim kiaušidžių pratakumą, ne visi tyrimai buvo mokami, po kolkas tyrimams išleidom 305lt, bet čia ir su vyro spermos tyrimu, dabar už kaišidžių pratakumo operaciją kiek suprantu mokėti nereikės, nes gavau siuntimą, tikrai nepajutau kad jis bandytų išpešti kaškokios financinės naudos, tik kas man nelabai patinka, jis labai mažai bendrauja su manimi, ta prasme nepasakoja ką jis įtaria, kokia procedūra manęs laukia ir pan, jis tiesiog daro savo darbą ir kiekvienu kartu sako, kad viskas bus gerai. Aš tikrai pas jį lankausi dar neseniai, juo nusivilti dar nespėjau, tikiu, kad viskas bus gerai. Jis vienintelis gyd. konsultuojantis nemokamai turinčioms nevaisingumo problemų, dėl to labai džiaugiuosi smile.gif
sekmės visoms beieškančioms gero gyd. wink.gif

Labas vakars smile.gif Norejau jusu paklausti kur jus tyrt vyro turteli smile.gif ir kiek mokejot uz ji ? :)Ir as jau uzsirasiau 31d tai ziuresim ka jis man sakys.nes jau metai su virsum kaip nesigauna mums sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziukelis @ 2013 01 21, 20:54)
Labas vakars  smile.gif Norejau jusu paklausti kur jus tyrt vyro turteli smile.gif ir kiek mokejot uz ji ? :)Ir as jau uzsirasiau 31d tai ziuresim ka jis man sakys.nes jau metai su virsum kaip nesigauna mums sad.gif

Sveika, gyd. Klimas nurode kur galima pasidaryti tyrimus, bet buvo galimybe juos darytis kitur nei jis nurode, ieskotis kur pigiau, bet mes pasinaudojom jo rekomenduota privacia klinika "Renmeda" seskines raj. vyro turtelio tyrimas kainavo 90lt, ir mano bendras tepinelis, hormonai, chlamydia ir Ca125 kraujo tyrimas kainavo 220lt, atrodo kad teisingai kainas surasiau. Vyro ats. gavom jau ta pacia diena, o kai pasidariau as atsakymus gavau jau sekancia diena
siandiena vaziuoju i ligonine darytis laparoskopijos, bijau, bet reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2013 01 22, 08:49)
Sveika, gyd. Klimas nurode kur galima pasidaryti tyrimus, bet buvo galimybe juos darytis kitur nei jis nurode, ieskotis kur pigiau, bet mes pasinaudojom jo rekomenduota privacia klinika "Renmeda" seskines raj. vyro turtelio tyrimas kainavo 90lt,  ir mano bendras tepinelis, hormonai, chlamydia ir Ca125 kraujo tyrimas kainavo  220lt, atrodo kad teisingai kainas surasiau. Vyro ats. gavom jau ta pacia diena, o kai pasidariau as atsakymus gavau jau sekancia diena
siandiena vaziuoju i ligonine darytis laparoskopijos, bijau, bet reikia wink.gif

Sveikute.Na vyro turtelio tyrimas kaip ir nebaisios kainos.o cia pilnas skaitosi ar dalinis ? smile.gif na sekmes Jums.Laukim su gerom ziniom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziukelis @ 2013 01 22, 13:43)
Sveikute.Na vyro turtelio tyrimas kaip ir nebaisios kainos.o cia pilnas skaitosi ar dalinis ? smile.gif na sekmes Jums.Laukim su gerom ziniom smile.gif

Butent sioje klinikoje nebuvo apibrezta ar pilnas ar dalinis tyrimas, kaip sakant nebuvo pasirinkimo smile.gif bet matyt pakankamai informatyvus jeigu si tyrima rekomendavo gydytojas, sis tyrimas parode mano vyriskio trukumus smile.gif gydytojas vyriskio turini ivertino 6-7, bet mane turbut dar mazesniais balais nes gydyma pradejo nuo manes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2013 01 27, 10:55)
Butent sioje klinikoje nebuvo apibrezta ar pilnas ar dalinis tyrimas, kaip sakant nebuvo pasirinkimo smile.gif bet matyt pakankamai informatyvus jeigu si tyrima rekomendavo gydytojas, sis tyrimas parode mano vyriskio trukumus smile.gif gydytojas vyriskio turini ivertino 6-7, bet mane turbut dar mazesniais balais nes gydyma pradejo nuo manes smile.gif

Sveiki smile.gif na kaip jums sekesi su operacija? ar skaudejo ir kiek laiko pragulejot ? na ketvirtadieni ir as zadu vaziuoti.bijau kazkaip blush2.gif smile.gifO kur jus operavotes ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziukelis @ 2013 01 27, 19:43)
Sveiki smile.gif na kaip jums sekesi su operacija? ar skaudejo ir kiek laiko pragulejot ? na ketvirtadieni ir as zadu vaziuoti.bijau kazkaip  blush2.gif smile.gifO kur jus operavotes ?smile.gif

Laba, operacija pavyko gerai, pragulejau 4d, mane operavo Tilto g., stiprybes jums, nera ko bijoti viskas tik i gera wink.gif ryt eisiu pas Klima su operacijos rezultatais, tikiuosi isgirsti ka nors optimistisko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2013 01 31, 19:05)
Laba, operacija pavyko gerai, pragulejau 4d, mane operavo Tilto g., stiprybes jums, nera ko bijoti viskas tik i gera wink.gif ryt eisiu pas Klima su operacijos rezultatais, tikiuosi isgirsti ka nors optimistisko smile.gif

O Klimas gal pats ir operuoja ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felem: 31 sausio 2013 - 19:15
QUOTE(Felem @ 2013 01 31, 20:13)
O Klimas gal pats ir operuoja ?

Ne, deja bet Klimas neoperuoja...
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2013 01 31, 20:05)

Sveiki smile.gif na ir as snd pabuvojau pas Klima smile.gif pasidariau hormonu tyrimus,nes snd ciklo 3 diena.tai sumokejau 130 LT sad.gif dar liko clamydiju,bendras tepynelio tyrinas ir dar is M raides smile.gif tai ziuresim ka sakys,dariau kur ir jus daret smile.gif po 3 men reikis vyro turta priduoti,nes db serga ir antibijot geria sad.gif o gal jus zinot per kiek laiko reikai spermiukus priduoti,jei ne prie vietos turesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziukelis @ 2013 01 31, 21:58)
Sveiki smile.gif na ir as snd pabuvojau pas Klima smile.gif pasidariau hormonu tyrimus,nes snd ciklo 3 diena.tai sumokejau 130 LT sad.gif dar liko clamydiju,bendras tepynelio tyrinas ir dar is M raides smile.gif tai ziuresim ka sakys,dariau kur ir jus daret smile.gif po 3 men reikis vyro turta priduoti,nes db serga ir antibijot geria sad.gif o gal jus zinot per kiek laiko reikai spermiukus priduoti,jei ne prie vietos turesiu smile.gif

kiek kaskur skaiciau tai per 30min nuo gamybos reiktu priduoti, nzn mano vyriskis pats nuvaziavo i klinika, ten reikaliuka vietoj ir atliko, vistiek lauko temperatura, tokie salciai manau paveiktu rezultatus, juos iskraipytu, galima gi viso sito isvengti smile.gif
Atsakyti
Vyro turtą normaliai reikia atvežti per valandą (kas nori per 30 min. - labai jau žiauriai... g.gif ) Vežti prie kūno, todėl geriausia dviese - moteriškėms patogu įsidėti į papinyką biggrin.gif
Atsakyti