QUOTE(Pedro-vln @ 2012 01 06, 13:14)
Sveiki, mums teko susidurti su daktaru V.Klimu lankemes pas ji gal kokius 2 metus. Jis dare tyrimus visokiausius. Ir priejo prie to kad mums reikia darytis inseminacijas arba dirbtinius megintuveliuose. Kadangi mes ilgai nesulaukeme gandru tai neturejome is ko rinktis. Jis mus is karto nukreikpe i privacia klinika. Spekite jis ten pats ir dirbdavo. Keleta kartu vis bandeme bet nesekmingai kol galu gale nusprendeme pasikonsultuoti su keliais kitais daktarais. Ir keletas daktaru pamate musu rezultatus buvo PASIBAISEJE ka sis daktaras daro su sveikais zmonemis. Ju zodziais jie is pradziu musu sveikata nusodina nereikalingais vaistais o tik tada pradeda gydyti. Cia yra geras biznis. Aciu tam daktarui kuris mums padejo. O dbr mes jau jau 7 menuo. Ir uzteko pas ta daktara keliu apsilankymu. Tai va tokia musu praktika su tuo dkataru Klimu.
Man mazumele keistai skamba si istorija, arba kazkas cia neissakyta iki galo.... Visgi kazkokie tyrimai buvo daryti? Tai nejaugi visi rezultatai buvo geri, bet vis tiek skyre gydyma? Nu, nelabai tikiu.
Aisku, neginu as jo. Geriausias tas gydytojas, kuris mus padeda . O visi kiti gali patikti, gali nepatikti. Be to, nepamirskime, kad gydytojai nera Dievai- jie irgi zmones.
As pas ji lankausi neilgai,. bet nei karto nepajauciau spaudimo eiti pas ji privaciai. Man jis netgi pasake, kur pigiausiai Vilniuje galima pasidaryti tyrimus. Ir aplamai man pas ji patinka, nes dabar as 100 proc. zinau kokia pas mane problema. Ir 100 proc. zinau, kad visi kiti dalykai del kuriu negaleciau susilaukti vaiku yra patikrinti ir jau 100 proc. atmesti, kad problema ne ten.
Zodziu, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu.