Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras Klimas

Sveiki, vakar buvau pirmą kartą pas šį gydytoją. Apžiūrėjęs (tyrimus esu pasidarius iki jo konsultacijos), ateiti po mėnesio ir gerti folio rūgštį. Kai paklausiau ar jau įtaria, kokios galėtų būti priežastys, pasakė, kai nesulauksiu mėnesinių, pasidaryti testą. Apsipiliau ašaromis ir išėjau, bet tik šiandien pradėjau blaiviai mąstyti, ar jis jau ką nors galėtų matyti echoskopu?
Atsakyti
QUOTE(Small30 @ 2014 04 29, 10:14)
Sveiki, vakar buvau pirmą kartą pas šį gydytoją. Apžiūrėjęs (tyrimus esu pasidarius iki jo konsultacijos), ateiti po mėnesio ir gerti folio rūgštį. Kai paklausiau ar jau įtaria, kokios galėtų būti priežastys, pasakė, kai nesulauksiu mėnesinių, pasidaryti testą. Apsipiliau ašaromis ir išėjau, bet tik šiandien pradėjau blaiviai mąstyti, ar jis jau ką nors galėtų matyti echoskopu?

Viskas gerai ax.gif dėl matymo tai nieko Jums nepasakysim, nes nežinom kelinta ciklo diena buvo, bet jeigu ėjot nevėluojant mm, tikrai nieko nebūtų matęs. Paprasčiausiai gali būti, jog nemato kliūčių pastojimui (kalbant bendrai pagal Jūsų tyrimus, ir kalbant apie konkrečius apžiūros rezultatus), todėl ciklas gali baigtis nėštumu mirksiukas.gif man praktiškai tą patį sakė.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 04 29, 10:22)
Viskas gerai  ax.gif dėl matymo tai nieko Jums nepasakysim, nes nežinom kelinta ciklo diena buvo, bet jeigu ėjot nevėluojant mm, tikrai nieko nebūtų matęs. Paprasčiausiai gali būti, jog nemato kliūčių pastojimui (kalbant bendrai pagal Jūsų tyrimus, ir kalbant apie konkrečius apžiūros rezultatus), todėl ciklas gali baigtis nėštumu mirksiukas.gif man praktiškai tą patį sakė.

Ar Jums jis baigėsi laimingai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Small30 @ 2014 04 29, 12:35)
Ar Jums jis baigėsi laimingai? smile.gif

Buvau prieš kelias dienas, tai dar negaliu atsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 04 29, 12:00)
Buvau prieš kelias dienas, tai dar negaliu atsakyti smile.gif

Laikau kumsčius už laimingą pabaigą smile.gif
Atsakyti
O gal kas kartais žino, kada Klimas eina atostogų Santariškėse? smile.gif
Atsakyti
Po mėnesio man sakė ateiti, tai nemanau, kad jau planuotų bent iki gegužės pabaigos išeiti.
Atsakyti
Gal kas zino kas gydytojui nutiko? nera ir nera... sake liepos pradzioje gris, paskambinau apziurai uzsiregistruoti, tai sako nebus tik liepos pab... tai net nebezinau ka daryti g.gif stimuliuojuos si cikla.. nei apziuros... jei nepavyks, ka daryti kita cikla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2014 06 17, 11:17)
Gal kas zino kas gydytojui nutiko? nera ir nera... sake liepos pradzioje gris, paskambinau apziurai uzsiregistruoti, tai sako nebus tik liepos pab... tai net nebezinau ka daryti g.gif  stimuliuojuos si cikla.. nei apziuros... jei nepavyks, ka daryti kita cikla? g.gif

kitoje temutėje skaičiau, kad vienai merginai atšaukė gimdos nuotraukos darymą kurią turėjo daryti Klimas, nes jį paguldė į ligoninę operacijai
o be apžiūrų stimuliuotis tai jau nerizikuokit
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 06 17, 10:58)
kitoje temutėje skaičiau, kad vienai merginai atšaukė gimdos nuotraukos darymą kurią turėjo daryti Klimas, nes jį paguldė į ligoninę operacijai
o be apžiūrų stimuliuotis tai jau nerizikuokit

Na man irgi sake kad su sveikara kazkas.. Nu arba pailsesim arba kur kitur uzsirasyti.. Bet metytia labai nesinori g.gif
Atsakyti
Man teko lankytis 1x su siuntimu. Norejau atlikti salpingografija, o primygtinai siule ir rase diagnostinei laparoskopijai, neva gali buti saaugu po operacijos. As po rimtos ginekologines operacijos, nenorejau dar vienos narkozes, todel salpingografija atlikau mokama Vaisingumo klinikoje, kiausintakiai praeinami, dariausi be narkozes. Ka daryti jei negaunu nemokamai su siuntimu ir pareiskia, kad zmones po 5 laparoskopijas daro ir nieko. Jei klinikai reikia laparoskopiju skaiciaus, nereiskia, kad del to turiu vel operuotis. Kiekviena narkoze veikia atminti, demesi, o mano darbas protinis, todel kai yra alternatyviu priemoniu, renkuosi maziau rizikinga.
Atsakyti
QUOTE(Akontalija @ 2014 12 07, 16:06)
Man teko lankytis 1x su siuntimu. Norejau atlikti salpingografija, o primygtinai siule ir rase diagnostinei laparoskopijai, neva gali buti saaugu po operacijos. As po rimtos ginekologines operacijos, nenorejau dar vienos narkozes, todel salpingografija atlikau mokama Vaisingumo klinikoje, kiausintakiai praeinami, dariausi be narkozes. Ka daryti jei negaunu nemokamai su siuntimu ir pareiskia, kad zmones po 5 laparoskopijas daro ir nieko. Jei klinikai reikia laparoskopiju skaiciaus, nereiskia, kad del to turiu vel operuotis.  Kiekviena narkoze veikia atminti, demesi, o mano darbas protinis, todel kai yra alternatyviu priemoniu, renkuosi maziau rizikinga.

Darant gimdos nuotrauka, joje nesimato galimu saaugu, todel tau rekomendavo laporaskopija. Jeigu tau kyla problemu su pastojimu ir ketini darytis IUI ar IVF be laporaskopijos gali neissiversti, gali sukisti kruvas pinigu, o rezultato nebus. Po ginekologines operacijos, bet kuri save ir klientus gerbianti vaisingumo klinika tikrai tau rekomenduos pasidaryti laporaskopija.
Atsakyti