Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras Klimas

Aš taip pat 2 val prieš ir 1 val po nieko nevalgau. Na žinoma maisto papildas ir lieka tik maisto papildu, visų problemų jis neišspręs smile.gif
Atsakyti
as naudoju tik pirma menesi, bet ciklas budavo visad pas mane 28 dienos, su sio papildu - 24 dienas... tikriausiai taip ir turi but
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 12 28, 23:33)
as naudoju tik pirma menesi, bet ciklas budavo visad pas mane 28 dienos, su sio papildu - 24 dienas... tikriausiai taip ir turi but

as pradejau nuo vakar wink.gif tikiuosi bent koki rezultata pamatysiu smile.gif
Atsakyti
lankiausi pas K tris metus,rezultatas-0....taip ir neaptiko priezasciu...tik uzaugino cista-teko daryt LP...viena cikla liepe susileist gal triskart ovitreli,nes vis atrode kad neplysta folis,nors jau seniausiai O buvo ivykus...
aptarnavimas nemokamai ir privacioj klinikoj pas ji skyresi kaip diena ir naktis...nemokamai atejus akiu nuo popieriu nepakeldavo, o privaciai-vos nenugriuvom is nuostabos su vyru-prasau,atsiprasau,tik lankstosi,sokineja,taip juokinga buvo biggrin.gif ...karta kai hcg rode 19 liepe negert dufastono.nors prg buvo per mazas.cia tipo gali but ovitrelio likuciai,nors jau buvo praeje daug dienu po jo susileidimo...gailiuosi kad paklausiau jo tada...gal tada man buvo vienintelis sansas...bet siaip kaip zmogus jis fainas...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 12 29, 13:26)

aptarnavimas nemokamai ir privacioj klinikoj pas ji skyresi kaip diena ir naktis...nemokamai atejus akiu nuo popieriu nepakeldavo, o privaciai-vos nenugriuvom is nuostabos su vyru-prasau,atsiprasau,tik lankstosi,sokineja,taip juokinga buvo biggrin.gif ..

baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 12 29, 14:26)
lankiausi pas K tris metus,rezultatas-0....taip ir neaptiko priezasciu...tik uzaugino cista-teko daryt LP...viena cikla liepe susileist gal triskart ovitreli,nes vis atrode kad neplysta folis,nors jau seniausiai O buvo ivykus...
aptarnavimas nemokamai ir privacioj klinikoj pas ji skyresi kaip diena ir naktis...nemokamai atejus akiu nuo popieriu nepakeldavo, o privaciai-vos nenugriuvom is nuostabos su vyru-prasau,atsiprasau,tik lankstosi,sokineja,taip juokinga buvo biggrin.gif ...karta kai hcg rode 19 liepe negert dufastono.nors prg buvo per mazas.cia tipo gali but ovitrelio likuciai,nors jau buvo praeje daug dienu po jo susileidimo...gailiuosi kad paklausiau jo tada...gal tada man buvo vienintelis sansas...bet siaip kaip zmogus jis fainas...

as galiu paskakyt tik tiek, kad realiam gyvenime pazystu 2 moterys kurios tik sio daktaro deka pagimde, viena isvis po 7 (!) pastojo ir isnesiojo vaika, bet butent SM prisiskaiciau daug neigiamu atsiliepimu, as manau kad gydytojas nera dievas, kazkam padeda, kazkam ne, bet asmeniskai mane neigiami rezultatai veikia, paskaitai kad nepadeda ir kazkaip nebera vilties, o vilti prarast niekada negalima, bet kas ka besakitu, kazkaip jau profesionalumo sio gydytojo as neabiejoju, na negali but kad turi tiek diplomu ir t.t. o skiria vaistus is lempos g.gif as davbar pavargau nuo tu visu tyrimu ir gydytoju, nusprendem su vyru pailsiet iki kovo menesio, paskui vel kibsim, ziurek per tuos atsipalaidavimo menesius ir uzkibs (buna gi tokiu istoriju, nustoji stengtis - ir bac pasiseka smile.gif ) zodziu linkiu visoms nesvarbu kas ka raso, klausyt savo sirdies bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 12 29, 14:26)

Noriu jums paprieštarauti. Lankiausi liepą nemokamai, priėmė tikrai maloniai (gal, kad ėjau ryte ir buvo nepavargęs), popieriukus pildė, nes perrašinėjo visaą "istoriją". Davė daug naudingų patarimų. Dabar buvau privačiai, vakare. Bendravimas buvo toks pats, viską išaiškino, jei paklausi, išsamiai atsako. Nepatiko tik tai, kad pradėjo smulkiai pasakoti apie gręsiančius apsigiminus, nes iki pastojimo negėriau folio (rudens pradžioj buvau praradusi viltį ir mečiau visus inofolic'us r pan). Taip, kad nemokamas priėmimas buvo gal net malonesnis...

QUOTE(KaZantipA @ 2013 12 29, 20:44)
as galiu paskakyt tik tiek, kad realiam gyvenime pazystu 2 moterys kurios tik sio daktaro deka pagimde, viena isvis po 7 (!) pastojo ir isnesiojo vaika, bet butent SM prisiskaiciau daug neigiamu atsiliepimu, as manau kad gydytojas nera dievas, kazkam padeda, kazkam ne, bet asmeniskai mane neigiami rezultatai veikia, paskaitai kad nepadeda ir kazkaip nebera vilties, o vilti prarast niekada negalima, bet kas ka besakitu, kazkaip jau profesionalumo sio gydytojo as neabiejoju, na negali but kad turi tiek diplomu ir t.t. o skiria vaistus is lempos  g.gif as davbar pavargau nuo tu visu tyrimu ir gydytoju, nusprendem su vyru pailsiet iki kovo menesio, paskui vel kibsim, ziurek per tuos atsipalaidavimo menesius ir uzkibs (buna gi tokiu istoriju, nustoji stengtis - ir bac pasiseka smile.gif ) zodziu linkiu visoms nesvarbu kas ka raso, klausyt savo sirdies  bigsmile.gif

Visiškai sutinku 4u.gif jei kuris nors daktaras VISOMS padėtų nebebūtų nevaisingumo problemų rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

paskutini karta pas ji buvau gruodzio pradzioje, paskyre LP vasario menesi. Paziuresim koks bus rezultatas.
Man tik idomu ar visoms jis skyria inofolic... As irgi gavau ji gerti iki pastojimo, bet jei nepastosiu puse metu ir daugiau... Bet to maisto papildo kaina tai atsiprasau blink.gif Tai net ne vaistas.. jau pradedu itarineti, kad jam gerai moka, kad savo pacientem prakistu ta papilda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta Olivka: 07 sausio 2014 - 16:18
QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 01 07, 17:17)
Sveikos merginos smile.gif

paskutini karta pas ji buvau gruodzio pradzioje, paskyre LP vasario menesi. Paziuresim koks bus rezultatas.
Man tik idomu ar visoms jis skyria inofolic... As irgi gavau ji gerti iki pastojimo, bet jei nepastosiu puse metu ir daugiau... Bet to maisto papildo kaina tai atsiprasau  blink.gif Tai net ne vaistas.. jau pradedu itarineti, kad jam gerai moka, kad savo pacientem prakistu ta papilda  doh.gif

Taip, keik teko skaityti merginų atsiliepimų, jis visom skiria inofolic. Aš taip pat jį geriu ir kuo toliau tuo labiau abejoju ar jis žymiai pranašesnis už paprastą folio rūgštį, o ir kaina labai skirias.
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 01 07, 17:32)
Taip, keik teko skaityti merginų atsiliepimų, jis visom skiria inofolic. Aš taip pat jį geriu ir kuo toliau tuo labiau abejoju ar jis žymiai pranašesnis už paprastą folio rūgštį, o ir kaina labai skirias.

Mh.. pritariu mirksiukas.gif Jauciu, kad greit nustosiu ji vartoti ir liksiu tik prie folio rugsties, nes pinigeliai tik senka senka... o rezultatu nesimato unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta Olivka: 07 sausio 2014 - 16:42
QUOTE(__777__ @ 2014 01 07, 17:32)

Sveikos. Aš nuo vasaros lankausi pas gydytoją Klimą, bet man nieko nesiūlė gerti, tik folio rūgštį.....
Atsakyti
Na keista, gal jam diena prasta buvo smile.gif Šiai kiek pas jį einu, o buvau jau ne kartą ir ne tris, tai per apsilankymą bent kelis kartus visada klausia ar geriu inofolic.
Nežinau ar čia jis prakišt nori ar kaip g.gif
Atsakyti