Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras Klimas

QUOTE(KaZantipA @ 2013 12 03, 16:34)
daktarai irgi zmones ir tai kad mes mokam jiems didelius pinigus nereskia kad jie turi aplink mus sokinet, siuo atveju mes mokam kad jie mus priimtu, nes norinciu tikrai daug ... na bent jau ppo pirmo vizito geras ispudis, na ir pasake kad rezultatai bus po kokiu 3-4 menesiu, na aisku dar ziurint ka AMH ir prg parodis

Sveiki, nepykit kad isiterpsiu, bet truputi uzkliuvo jusu sitas posakis. Taip daktarai irgi zmones, bet 'sokineti' jie apie pacienta tikrai privalo, ir tuo labiau jeigu mokate tokias sumas tai dar ir arbatos turetu pasiulyt. Siaip normaliame issivysciusiame pasaulyje daktaras ir nemokamai turi suteikti komforta ir 100proc demesi kiekvienam pacientui, apie joki telefonini pokalbi asmeniniais reikalais apziuros metu net negali buti kalbos, ir tuo labiau nuejus pas ji privaciau ir sumokejus tokius pinigus. Jeigu daktaras palikes jus ant lektuvo, snekasi telefonu su kokia zmona ar draugu, cia jau vadinama chamizmu! Taip galbut ir norinciu yra daug, bet nepamirskite kad ir daktaru yra nemazai.
Baisu kas darosi Lietuvoje su tais gyditojais, pinigus plesia nerealius o paciento interesai jau senai like paskutineje vietoje. Zmones tiesiog nekovoja uz savo teises, ir galvoja kad tai yra normalu nes turbut kitokio aptarnavimo nera mate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 03 gruodžio 2013 - 16:59
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 03, 17:57)
Sveiki, nepykit kad isiterpsiu, bet truputi uzkliuvo jusu sitas posakis. Taip daktarai irgi zmones, bet 'sokineti' jie apie pacienta tikrai privalo, ir tuo labiau jeigu mokate tokias sumas tai dar ir arbatos turetu pasiulyt.  Siaip normaliame issivysciusiame pasaulyje daktaras ir nemokamai turi suteikti  komforta ir 100proc demesi kiekvienam pacientui, apie joki telefonini pokalbi asmeniniais reikalais apziuros metu net negali buti kalbos, ir tuo labiau nuejus pas ji  privaciau ir sumokejus tokius pinigus. Jeigu daktaras palikes jus ant lektuvo, snekasi telefonu su kokia zmona ar draugu, cia jau vadinama chamizmu! Taip galbut ir norinciu yra daug, bet nepamirskite kad ir daktaru yra nemazai.
Baisu kas darosi Lietuvoje su tais gyditojais, pinigus plesia nerealius o paciento interesai jau senai like paskutineje vietoje. Zmones tiesiog nekovoja uz savo teises, ir galvoja kad tai yra normalu nes turbut kitokio aptarnavimo nera mate.

as sutinku kad taip neturetu buti, bet as nesureiksminu tokiu dalyku, man tai tikrai nera priezastis del kurios nesilankiciau pas si gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Noriu pasiteirauti kas geriate INOFOLIK papildus, ar ir mėnesinių metu geriate? Tai yra jis geriamas nepertraukiamai? Instrukcijoje mažai informacijos parašyta.
Atsakyti
QUOTE(Giedlute @ 2013 12 11, 18:02)
Labas vakaras,
Noriu pasiteirauti kas geriate INOFOLIK papildus, ar ir mėnesinių metu geriate? Tai yra jis geriamas nepertraukiamai? Instrukcijoje mažai informacijos parašyta.

bent jau man neminejo kad reik daryt pertrauka, sake gert iki nestumo, t.y. kol nepastosiu, tikiuos tai greit ivyks nes kaina jo tai ...
Atsakyti
Sveikos,

gydytojo Klimo deka turiu abu savo kleckiukus.. pirmaja pavyko pagauti per pirma stimuliacija, antrasis uzkibo is trecio karto.
Jis puikus konkretus gydytojas. Negrazbyliauja, nesuteikia tusciu vilciu ir pan. Visko ko klausi papasakoja ir atsako. Galejau jam skambinti ir klausti ko tik reikia, konsultuotis. O lankiausi ne privaciai.
Esu labai jam dekinga wub.gif

Sekmes ir Jums merginos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedlute @ 2013 12 11, 17:02)
Labas vakaras,

geriu nuolat be pertrauku, nes cia vitaminai, o ne vaistai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 12 12, 09:50)
Sveikos,

gydytojo Klimo deka turiu abu savo kleckiukus.. pirmaja pavyko pagauti per pirma stimuliacija, antrasis uzkibo is trecio karto.
Jis puikus konkretus gydytojas. Negrazbyliauja, nesuteikia tusciu vilciu ir pan. Visko ko klausi papasakoja ir atsako. Galejau jam skambinti ir klausti ko tik reikia, konsultuotis. O lankiausi ne privaciai.
Esu labai jam dekinga  wub.gif

Sekmes ir Jums merginos! 4u.gif

aciu uz palaikyma smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot Klimo asmenini telefona? Labai reikia.
Atsakyti
Aš pas Klimą lankausi jau pusmetį ir jokio postūmio... Nežinau, paskutiniu metu jaučiu didelį nusivylimą juo. Inofolic geriu jau pusmetį ir kol kas asmeniškai jokio jo poveikio nejaučiu, o kai susumuoji, tai nemaži pinigėliai gaunas už folio rūgšties ir vitamino B mišinuką mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 12, 09:10)
geriu nuolat be pertrauku, nes cia vitaminai, o ne vaistai  smile.gif

O geriate 1 kart i diena ar 2 kart?
Atsakyti
Aš geriu 2 kartus į dieną, ryte ir vakare.
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2013 12 28, 15:12)
O geriate 1 kart i diena ar 2 kart?

QUOTE(__777__ @ 2013 12 28, 16:03)
Aš geriu 2 kartus į dieną,  ryte ir vakare.

as irgi 2 kartus ir dvi valandas pries vaista ir valanda po jo isgerimo negalima valgyti ir gerti, taip man gydytojas liepe gert smile.gif siaip kiek skaiciau atsiliepimu apie vaista italu ir uzsienio forumuose visi lb patenkinti, bet apie bromkriptina, kuri as geriu, irgi visi pastoja vos ne po antro menesio - as geriu jau kokius 4 ir nieko, taip kad kaip sakoma kiekvinam savo , bet kad jis brangus, o tik maisto papildas tai tikrai... smile.gif
Atsakyti