QUOTE(Karmensita @ 2013 12 03, 15:51)
LH vienąkart 8, kitąkart 10. Aš suprantu, dėl ko tokie rezultatai, kai žiūrėjo echoskopu, vienoje kiaušidėje nelabai matė folikulų, o kitoje tik 5 (AMH tyrimo dar nėra rezultatų), tai iš kur tas FSH bus žemas.
Buvau ir aš pas dr. Klimą, tik pasirodė labai nekalbus, nežinau, ar nereiks kaskart informacijos pešte pešti..
matot kaip kam, o man jis patiko, na pvz per apziura skambino 2 kart jam telefnas asmeninias reikalais ir jis kalbejo na kokias 2 minutes, o as ant kedes gulejau, bet man kazkaip nekliuna tokie dalykai, nezinau, kas mane domina as viska klausinejau, jis viska papasakojo, paaiskino kaip gert ta inofolic, as dar uzsirasiau net jo piestuka paemaiu
gal del to kad as esu tokia, man arba tinka zmogus arba ne, pvz vaiksiojau pas Kanapeckiene gydytoja, irgi visi ja giria labai, man jikaip zmogus nelabai patiko
, as megstu tokius konkrecius , pasake kad nera mano situacija labai bloga, kas nuteike gerai, paklause del spermogramos ar nebus su vyru problemos... kazkaip buvau apie ji prisiskaicius negeru atsiliepimu kad jis kaip antizmogis kazkos, bet man tikrai paliko gera ispudi, daktarai irgi zmones ir tai kad mes mokam jiems didelius pinigus nereskia kad jie turi aplink mus sokinet, siuo atveju mes mokam kad jie mus priimtu, nes norinciu tikrai daug ... na bent jau ppo pirmo vizito geras ispudis, na ir pasake kad rezultatai bus po kokiu 3-4 menesiu, na aisku dar ziurint ka AMH ir prg parodis