Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras Klimas

QUOTE(joolita @ 2013 11 22, 10:19)
Man pas Klima reikejo lankytis apie metus. Ir pas mane rezultatas  nestuke.gif
Linkiu kad ir jusu seima aplankytu sis begalinis dziaugsmas.

as ir lankiausi ne pilnus metus pas Klima ir rezultatas nestuke.gif nepraraskit vilties
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2013 11 22, 10:19)
Man pas Klima reikejo lankytis apie metus. Ir pas mane rezultatas  nestuke.gif
Linkiu kad ir jusu seima aplankytu sis begalinis dziaugsmas.

Metai gana ilgokai......tiek laiko tyrimai užtruko? Aš jau pusmetį lankausi. Galvoju dar į vaisingumo kliniką kreiptis...
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 11 22, 21:53)
Metai gana ilgokai......tiek laiko tyrimai užtruko? Aš jau pusmetį lankausi. Galvoju dar į vaisingumo kliniką kreiptis...

o kokios pas jus bedos? ka jis sako?
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 22, 23:57)
o kokios pas jus bedos? ka jis sako?

Tai vat kad neranda jokių bėdų......buvo paskirta laparoskopija, bet po jos paaiškėjo, kad kiaušintakiai praeinami,problemų nėra...(tik gimda užsivertusi, reikia pozas kaitalioti tą pasakė operavusi gydytoja), bet ir tas nepadeda...todėl galvoju dar į Vaisingumo kliniką kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 11 23, 20:31)
Tai vat kad neranda jokių bėdų......buvo paskirta laparoskopija, bet po jos paaiškėjo, kad kiaušintakiai praeinami,problemų nėra...(tik gimda užsivertusi, reikia pozas kaitalioti tą pasakė operavusi gydytoja), bet ir tas nepadeda...todėl galvoju dar į Vaisingumo kliniką kreiptis.

Klimas ir yra vaisingumo specelistas. Tik santariskese jis priimineja nemokamai, o paskui privaciose klinikose dirba. Eugenijos klinikoje, ten as lankiausi pora kart, ir dar norway, na kazkaip vadinas.

Pas mane gimda irgi pasisukus, pasirietus... nezinau, bet buvo mineje kad sunku bus pastot, bet pastojau, reik kojas uzvertus pagulet. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 12, 18:45)
o kas negerai buvo?

Pas mane prolaktinas buvo padidejęs, tai vaistukais numušėm, - db vėl išsiderinęs buvo, - ir vėl numušėm... tik šį kartą - bent kol kas - tas nieko nepakeitė...

nežinau - buvau aš pas jį paskutinį kartą - jis pasižiurėjo echo - išmatavo folikulus ir tiek, - nieko nei patarė, nei pasakė kada ateit, - nieko... tai ir nebežinau ar eisiu, - nes jokio "gydymo plano" ar kažko pan jis man nesakė... tai nebelabai matau tikslo eiti pas jį vien tam kad pamatuotų folikulus g.gif Juo labiau kad einant privačiai, tas ir kainuoja dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 26 lapkričio 2013 - 16:08
QUOTE(Prometėja @ 2013 11 26, 17:07)
Pas mane prolaktinas buvo padidejęs, tai vaistukais numušėm, - db vėl išsiderinęs buvo, - ir vėl numušėm... tik šį kartą - bent kol kas - tas nieko nepakeitė...

nežinau - buvau aš pas jį paskutinį kartą - jis pasižiurėjo echo - išmatavo folikulus ir tiek, - nieko nei patarė, nei pasakė kada ateit, - nieko... tai ir nebežinau ar eisiu, - nes jokio "gydymo plano" ar kažko pan jis man nesakė... tai nebelabai matau tikslo eiti pas jį vien tam kad pamatuotų folikulus g.gif  Juo labiau kad einant privačiai, tas ir kainuoja dar 4u.gif

na man jau 3ia karta perkelia vizita nes konferencijoj tai jauciu kol papulsiu pas ji, tikrai pastosiu savaime lotuliukas.gif lotuliukas.gif o istikruju kazkaip ziuriu ko toliau to vis galvoju gal pas kita gydytoja eit g.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 26, 20:47)
na man jau 3ia karta perkelia vizita nes  konferencijoj tai jauciu kol papulsiu pas ji, tikrai pastosiu savaime  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o istikruju kazkaip ziuriu ko toliau to vis galvoju gal pas kita gydytoja eit g.gif

Na va ne aš viena susiduriu su neaiškumiais pas jį vaikštant. Manau, kai problema yra akivaizdžiai matoma tai vaistukų išrašo ir viskas aišku būna. O kai problemos akivaidžiai nesimato tada jis pradeda tempti laiką....va tas pats yra ir mano atveju. O laikas mums planuojančios vaikelius yra toks brangus...
Atsakyti
Sveikos, merginos,

sakykit, o gyd. Klimas vienintelis LT rimtai užsiima endokrininiu nevaisingumu, ar yra "konkurentų", t.y. tą patį gaučiau vaisingumo klinikose?
Mano blogas FSH (11-12).
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2013 11 30, 00:41)
Sveikos, merginos,

sakykit, o gyd. Klimas vienintelis LT rimtai užsiima endokrininiu nevaisingumu, ar yra "konkurentų", t.y. tą patį gaučiau vaisingumo klinikose?
Mano blogas FSH (11-12).

o lh koks? mano fsh buvo 12, paskutini menesi - 8, jis kintantis yra, as patekau pas Klima pagaliau, man kaip ir patiko jis, na issiblaskes, bet visi rimti daktarai, ypac vyrai tokie, uz pirma vizita sumokejau 330lt,cia eugenijos klinikoj, dar laukia kruva tyrimu ir pinigu... ax.gif ziuresim ar bus rezultatas
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 30, 20:45)
o lh koks? mano fsh buvo 12, paskutini menesi - 8, jis kintantis yra, as patekau pas Klima pagaliau, man kaip ir patiko jis, na issiblaskes, bet visi rimti daktarai, ypac vyrai tokie, uz pirma vizita sumokejau 330lt,cia eugenijos klinikoj, dar laukia kruva tyrimu ir pinigu...  ax.gif ziuresim ar bus rezultatas

LH vienąkart 8, kitąkart 10. Aš suprantu, dėl ko tokie rezultatai, kai žiūrėjo echoskopu, vienoje kiaušidėje nelabai matė folikulų, o kitoje tik 5 (AMH tyrimo dar nėra rezultatų), tai iš kur tas FSH bus žemas.
Buvau ir aš pas dr. Klimą, tik pasirodė labai nekalbus, nežinau, ar nereiks kaskart informacijos pešte pešti..
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2013 12 03, 15:51)
LH vienąkart 8, kitąkart 10. Aš suprantu, dėl ko tokie rezultatai, kai žiūrėjo echoskopu, vienoje kiaušidėje nelabai matė folikulų, o kitoje tik 5 (AMH tyrimo dar nėra rezultatų), tai iš kur tas FSH bus žemas.
Buvau ir aš pas dr. Klimą, tik pasirodė labai nekalbus, nežinau, ar nereiks kaskart informacijos pešte pešti..

matot kaip kam, o man jis patiko, na pvz per apziura skambino 2 kart jam telefnas asmeninias reikalais ir jis kalbejo na kokias 2 minutes, o as ant kedes gulejau, bet man kazkaip nekliuna tokie dalykai, nezinau, kas mane domina as viska klausinejau, jis viska papasakojo, paaiskino kaip gert ta inofolic, as dar uzsirasiau net jo piestuka paemaiu biggrin.gif gal del to kad as esu tokia, man arba tinka zmogus arba ne, pvz vaiksiojau pas Kanapeckiene gydytoja, irgi visi ja giria labai, man jikaip zmogus nelabai patiko schmoll.gif , as megstu tokius konkrecius , pasake kad nera mano situacija labai bloga, kas nuteike gerai, paklause del spermogramos ar nebus su vyru problemos... kazkaip buvau apie ji prisiskaicius negeru atsiliepimu kad jis kaip antizmogis kazkos, bet man tikrai paliko gera ispudi, daktarai irgi zmones ir tai kad mes mokam jiems didelius pinigus nereskia kad jie turi aplink mus sokinet, siuo atveju mes mokam kad jie mus priimtu, nes norinciu tikrai daug ... na bent jau ppo pirmo vizito geras ispudis, na ir pasake kad rezultatai bus po kokiu 3-4 menesiu, na aisku dar ziurint ka AMH ir prg parodis
Atsakyti