Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras Klimas

QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 04, 12:16)
Registravaisi pas Klimą?
Gal bandyk į Santariškių polikliniką, 85 2365113.

Sveiki smile.gif Jo uzsiregistravau vakar per sergu ir gavau tik 25d. tai vakar nesulaukiau patvirtinimo,tai snd jau gavau kad esu uzregistruota smile.gif nes durniuoja organizmas su manim tai netas zodis.snd jau eina 49c.d ir mmm nerasta,testai tusti.as menesi geriau Inofolic nr20.tai db esu tokioj nezinioj sad.gif
Atsakyti
Ziukeli, o gal tik testas nerodo II, gal visgi kažkas rolleyes.gif as irgi geriu inofolic, kol kas tik antra pakuote pradejau, isivaziavau i rimta del nevalgymu pries ir po smile.gif mmm irgi neturiu jau daugiau nei mėnesį, bet esu visiškai tikra, kad eilinį kartą be vaistų jų ir nėra... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2013 04 06, 22:11)
Ziukeli, o gal tik testas nerodo II, gal visgi kažkas  rolleyes.gif as irgi geriu inofolic, kol kas tik antra pakuote pradejau, isivaziavau i rimta del nevalgymu pries ir po smile.gif mmm irgi neturiu jau daugiau nei mėnesį, bet esu visiškai tikra, kad eilinį kartą be vaistų jų ir nėra... sad.gif

sveikute smile.gif na va vakar jau sulaukiau nelemtuju ju sad.gif 50c.d uztruko jos man.Oi su tais nevalgymais tai ir man beda buvo doh.gif tik ir ziuri i laikrody ar laikas valgyt ir stabdai save kad koki kasni neisidet smile.gif as visa men jas geriau.tai ir nezinau kodel tai isilgejo grafikas,pirma karta koks ilgas.seip tai iki 40c.d budavo.
Atsakyti
Sveikos,
aš taip pat vaikštau pas Klimą su PKS. Taip pat skyrė Inofolic, kažkoks kosmosas man tie maisto papildai...Įdomu kodėl jų nepardavinėja didesniais kiekiais jeigu pakuotės užtenka tik 10d, o gert tai gali prireikt ir pusmetį, o gal ir ilgiau...
Pirmą vizitą turėjau liepos pradžioje, dabar liepė ateiti rugsėjį, nes rugpjūtį atostogauja. Dabar pažiūrėjau, kad internetu galima registruotis tik pirminiam vizitui. O mano būtų jau nebe pirminis, tai kaip man pas jį užsirašyti? g.gif
Atsakyti
Labas,

aš taip pat buvau pas Klima liepos mėn. ir kitam vizitui liepė registruotis taip pat tik rugsėjo mėn. Taigi vėl reikės gauti siuntimą ir registruotis per sergu.lt.
Inofolic ir man liepė gerti, kaina aišku šiek tiek didoka, kaip maisto papildo, bet jei tai nors kiek prisidės prie nestuke.gif tai gersiu su mielu noru kiek tik riekės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2013 07 24, 10:57)
Labas,

aš taip pat buvau pas Klima liepos mėn. ir kitam vizitui liepė registruotis taip pat tik rugsėjo mėn. Taigi vėl reikės gauti siuntimą ir registruotis per sergu.lt.
Inofolic ir man liepė gerti, kaina aišku šiek tiek didoka, kaip maisto papildo, bet jei tai nors kiek prisidės prie  nestuke.gif tai gersiu su mielu noru kiek tik riekės smile.gif

Siuntimo reikia tik pirmam kartui. O per sergu.lt registruoja tik pirmam vizitui. Aš irgi vieną kartą buvau, o antram kartui liepė registuotis konsultacijų poliklinikos registratūroje.
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2013 07 24, 10:57)
Labas,

Inofolic ir man liepė gerti, kaina aišku šiek tiek didoka, kaip maisto papildo, bet jei tai nors kiek prisidės prie  nestuke.gif tai gersiu su mielu noru kiek tik riekės smile.gif

Sveikute,

As ir lankiausi pas Klima, geriau inofolica ir dare stimuliacijas. Ir dabar as laukiuosi. Inofolick man padejo, tik ji reik pagert bent 3 men , jog jau pasijaustu efektas.
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 07 24, 15:12)
Siuntimo reikia tik pirmam kartui. O per sergu.lt registruoja tik pirmam vizitui. Aš irgi vieną kartą buvau, o antram kartui liepė registuotis konsultacijų poliklinikos registratūroje.

ačiū labai už informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2013 07 25, 10:01)
Sveikute,

As ir lankiausi pas Klima, geriau inofolica ir dare stimuliacijas. Ir dabar as laukiuosi. Inofolick man padejo, tik ji reik pagert bent 3 men , jog jau pasijaustu efektas.

Džiaugiuosi labai už tave, kad tau pavyko 4u.gif o pas mane bėdų krūva, tai kažkaip nesitikiu išsisukti be IUI ar IVF verysad.gif
O kokiais vaistais darė stimuliaciją?
Inofolic geriu dar tik 1 mėn. Suprantu, kad niekas staigiai nepasidaro, bet geriu sąžiningai smile.gif o prieš tai gėriau paprastą folio rūgšrį (virš metų).

Informacija visom kas medžioja vizitą pas Klimą - yra laisvų vietų rugsėjo mėnesius sergu.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 01 rugpjūčio 2013 - 08:37
Sveikutės visos,
Parašysiu ir aš įspūdžius po pirmojo apsilankymo pas Klimą.
Visai patiko mirksiukas.gif
Neskubėdamas visko išklausinėjo, apžiūrėjo, na aišku daug ir rašė, žymėjosi.
Mano FSH - 12,5 mIU/ml, (norma folikulinė fazė 2,8-11,3).
PRL - 41,1 ng/mL (x21,2 mIU/L), (norma liuteininė fazė 4,9-40). Gydytojo nuomone turėtų būti apie 8...

Kadangi biologinis amžius spaudžia, nutarė nedelsti. Iš karto rugsėjo mėn. paskyrė laparoskopiją ir paskyrė Bromokriptiną (0,5 tabletės). O aš kaip daug prisiskaičiusi apie jo poveikį, tai iš karto pasiteiravau, ar tikėtis blogos savijautos. Jis patarė, kad galiu po 0,5 tabletės dėdi į makštį - poveikis tipo toks pats...
Na kadangi vakar pradėjau nuo 0,25 tabletės, tai poveikio jokio.
Ar įdomu kas nors bando ne gerti, o dėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2013 08 01, 09:36)
Džiaugiuosi labai už tave, kad tau pavyko  4u.gif o pas mane bėdų krūva, tai kažkaip nesitikiu išsisukti be IUI ar IVF  verysad.gif
O kokiais vaistais darė stimuliaciją?
Inofolic geriu dar tik 1 mėn. Suprantu, kad niekas staigiai nepasidaro, bet geriu sąžiningai smile.gif o prieš tai gėriau paprastą folio rūgšrį (virš metų).

Informacija visom kas medžioja vizitą pas Klimą - yra laisvų vietų rugsėjo mėnesius sergu.lt

Sveikute,

man padejo clostibergitas ir ovitrelis(sprogdukas), folikulu uzaugdavo tik vienas.
Pirmoji stimulecija buvo iskart sekminga, bet nesivystantis buvo. Maniau jog va po persileidimo laukt reiks kokiu puse metu. Bet gydytojas sake jei tik noriu, galim iskart pradet kita stimuliacija, nes nestumas nebuvo didelis. Tai antroji nepavyko( nesaziningai namu darbus darem smile.gif ) , bet va trecioji vel pavyko.
Man patiko,jog kai tik nuejau pas ji, daug issiklausinejo jis. Padarem tyrimus nuozarazu. sake sekla reik set i svaria dirva lotuliukas.gif
As juo pasitikejau kaip gydytoju, gal ir kalba neperdaugiausiai, bet sako tai ka reik, nepilsto is tuscio i kiaura. Ka paklausi viska pasakys.
Linkiu sekmes Jums, kad tas kelias nebutu ilgas. As pas Klima kreipiausi rugpjuti, o va jau balandi su gerom ziniom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linden @ 2013 08 01, 11:39)
paskyrė Bromokriptiną (0,5 tabletės). O aš kaip daug prisiskaičiusi apie jo poveikį, tai iš karto pasiteiravau, ar tikėtis blogos savijautos.

Manau, savijauta priklauso nuo kiekvieno organizmo. Mano dozė iš pradžių buvo 0,5 tabletės, paskui didėjo iki 1,5, tačiau jokio šalutinio poveikio nejaučiau - gal tik kartą kitą, nors gėriau šį vaistą kelis metus.
Atsakyti