O jums ginekologė lengvai davė siuntimą tirtis dėl nevaisingumo?
QUOTE(rutguda @ 2013 03 26, 10:22)
Labai noriu pas Klimą. O be siuntimo nepriima?
QUOTE(Iloncikas @ 2013 03 26, 20:16)
priima, tik susimokėt į kasas turėsi. Jeigu su echo tai gaunasi apie 120 lt jeigu nemeluoju
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 21, 11:58)
Na kaip čia pasakius, gimdos nuotrauką galima padaryt ligoninėj nemokamai, o ne Norway už 320 Lt.
Aš irgi už tai, kad daryti tyrimų kuo daugiau (jau beveik manija pasidarė ), bet daktarai kai nori pasiūlo ir kur sutaupyti.
Pvz. ir LP mums nepriklauso (nes nevaisingumo Lietuvoje nėra, todėl jis valdiškai negydomas), bet prirašo apie skausmus ir blogą savijautą, ir padaro valdiškai.
Aš irgi už tai, kad daryti tyrimų kuo daugiau (jau beveik manija pasidarė ), bet daktarai kai nori pasiūlo ir kur sutaupyti.
Pvz. ir LP mums nepriklauso (nes nevaisingumo Lietuvoje nėra, todėl jis valdiškai negydomas), bet prirašo apie skausmus ir blogą savijautą, ir padaro valdiškai.
Biski nesutiksiu Kai man dare LP, ant siuntimo operacijai buvo parasyta, jog diagnostine laparoskopija atliekama del pirminio nevaisingumo(lotyniskai aisku)
QUOTE(amita @ 2013 03 27, 14:12)
Biski nesutiksiu Kai man dare LP, ant siuntimo operacijai buvo parasyta, jog diagnostine laparoskopija atliekama del pirminio nevaisingumo(lotyniskai aisku)
Vadinasi, kaip kam. Man prie kiekvieno siuntimo papildomiems tyrimams ar procedūroms pripasakodavo apie pilvo skausmus ir pan.
Ne paslaptis, kad nevaisingumo įstatymo Lietuvoje vis dar nėra, tik caro laikų ministro įsakymas.
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 27, 13:27)
Ne paslaptis, kad nevaisingumo įstatymo Lietuvoje vis dar nėra, tik caro laikų ministro įsakymas.
Yra zinok nevaisingumas ligu klasifikatoriuje, todel valstybe privalo suteikti paslauga nemokamai, privati gydymo istaiga gali daryti is dalies arba visai nemokamai, jei tai paslaugai turi sutarti su ligoniu kasomis
http://mdc.medcentras.lt/TLK-10.php
QUOTE(-NONA- @ 2013 03 22, 10:43)
Siuntimo butinai reikia ,jis galioja 2 menesius nuo paemimo is savo gyd.
Manau kokybe tikrai nenukentes . Nemanau kad gydytojas skirsto savo pacijentes . Jis geras gydytojas pati pas ji lankausi tik beda nelabai kalbus . :4u:Nors ir pati tokia esu
Manau kokybe tikrai nenukentes . Nemanau kad gydytojas skirsto savo pacijentes . Jis geras gydytojas pati pas ji lankausi tik beda nelabai kalbus . :4u:Nors ir pati tokia esu
NONA tas siuntimas galioja 2 menesius, jei per juos nei karto nepasirodei pas gydytoja. As pvz nuejusi pirka karta su siuntimu, pas ji ejau visus metus, po to kelis menesius del darbo negalejau pas ji patekti ir kai nuejau, tai reikejo naujo siuntimo arba jei nenori, kad prapultu tos dienos vizitas, tai mums teko sumoketi 100 Lt uz siuntima, o kai sumokejom 100 Lt, tai vel galim vaikscioti nors ir 10 metu, svarbu, kad nedaryti pertraukos daugiau nei 2 menesius
Papildyta:
QUOTE(Iloncikas @ 2013 03 26, 21:16)
Priima, bet reikia mokėti, o kam mokėti, jeigu gali pas savo seimos gydytoja arba pas gynekologa poliklinikoje gauti siuntima. Registruotis pas klima galima siuo Nr. 8*5 2365112, bet dazniausiai siuo numeriu niekas nekelia, geriausiai per sergu svetaine registruotis.
QUOTE(exDaiva @ 2013 03 27, 14:55)
Yra zinok nevaisingumas ligu klasifikatoriuje, todel valstybe privalo suteikti paslauga nemokamai, privati gydymo istaiga gali daryti is dalies arba visai nemokamai, jei tai paslaugai turi sutarti su ligoniu kasomis
Kad man jau nebeliko ką tirtis Beveik tinku į kosmonautus tik keli skaičiai pase sutrukdytų
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 27, 16:17)
Kad man jau nebeliko ką tirtis Beveik tinku į kosmonautus tik keli skaičiai pase sutrukdytų
Sveiki gal kartais zinoke kokiu tel. nr.reikia skambinti kai nesulauki patvirtinimo uzsiregistravus per sergu.lt ?
Registravaisi pas Klimą?
Gal bandyk į Santariškių polikliniką, 85 2365113.
Gal bandyk į Santariškių polikliniką, 85 2365113.