Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras Klimas

Merginos, jei jau siaip ar taip einate privaciai, nematau reikalo eiti pas Klima, nustekens nesibaigianciais tyrimais ir visokiu zarasu gydymais tiek moraliskai, tiek finasiskai, laiko kiek sugaisit...Tyrimai irgi Northway klinikoj? Kainos berods ne pacios maziausios Vilniuje...

Senais laikais gimdos nuotrauka darydavo Miezieniene Raudonajame kryziuje - NEMOKAMAI, pats Klimas siuntima duodavo, bet jei jau pats daro uz pinigus aisku kam gi siulyti nemokamus variantus...Pasidomekit - as atsokusi jau nuo situ reikalu, ar tik gimdos nuotrauka nepriklauso kompensuojamoms is ligoniu kasu proceduroms - man rodos lyg taip, tada tereikia siuntimo ir gydymo istaigos, dirbancios su ligoniu kasomis.

Kazkaip papiktino - toks ispudis, kad pagrindinis tikslas kuo daugiau pinigu nutresti.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2013 03 20, 20:52)
Merginos, jei jau siaip ar taip einate privaciai, nematau reikalo eiti pas Klima, nustekens nesibaigianciais tyrimais ir visokiu zarasu gydymais tiek moraliskai, tiek finasiskai, laiko kiek sugaisit...Tyrimai irgi Northway klinikoj? Kainos berods ne pacios maziausios Vilniuje...

Senais laikais gimdos nuotrauka darydavo Miezieniene Raudonajame kryziuje - NEMOKAMAI, pats Klimas siuntima duodavo, bet jei jau pats daro uz pinigus aisku kam gi siulyti nemokamus variantus...Pasidomekit - as atsokusi jau nuo situ reikalu, ar tik gimdos nuotrauka nepriklauso kompensuojamoms is ligoniu kasu proceduroms - man rodos lyg taip, tada tereikia siuntimo ir gydymo istaigos, dirbancios su ligoniu kasomis.

Kazkaip papiktino - toks ispudis, kad pagrindinis tikslas kuo daugiau pinigu nutresti.

As kaip tik esu uz tai,jog tyrimus nuo zarazu,ar kitus pirma liepia pasidaryt, juk nesesi seklu i dirvona,reik zeme paruosti smile.gif
O ka gali zinot,o gal nekimba nes sergi kokiom chlamidijom,ureaplazmom,mykoplazmom...
MAn nereikejo darytis gimdos nuotraukos,ar ten kokiu dar tyrimu,bet zarazas istyre ir isgyde.
Jis pagal kiekvienos situacija skiria tyrimus. As turiu skaudzia likimo dovana,tad esu tik uz visus imanomus tyrimus,kad vaikelis gimtu sveikas.
Vaiksciojau pas ji valstybinej ir privaciai,ir visur vienodai jis bendrauja... Manau kiekviena pagal save mato situacija,jei skupiji tyrimams,tai ir atrodo jog plesia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kaip čia pasakius, gimdos nuotrauką galima padaryt ligoninėj nemokamai, o ne Norway už 320 Lt.
Aš irgi už tai, kad daryti tyrimų kuo daugiau (jau beveik manija pasidarė biggrin.gif ), bet daktarai kai nori pasiūlo ir kur sutaupyti.
Pvz. ir LP mums nepriklauso (nes nevaisingumo Lietuvoje nėra, todėl jis valdiškai negydomas), bet prirašo apie skausmus ir blogą savijautą, ir padaro valdiškai.
Atsakyti
Laba smile.gif

Aš lankiausi pas Klimą ir galiu pasakyti, kad man jis buvo tikrai puikus gydytojas. Na taip, kalba jis nedaug, bet ir aš pas jį ne paplepėt eidavau, o į klausimus jis man visada visus atsakydavo. Ir tikrai niekada nejaučiau to, kad norėtų iš manęs kuo daugiau pinigų išlupt, atvirkščiai, patardavo, kuriose laboratorijose pigiausi tyrimai. O dėl tos GN, tai jei moteris nuėjo į privačią kliniką, tai gydytojas ir siūlo procedūras toje klinikoje. Nemanau, kad kokiame BAK ar VK yra kitaip. Be to RK už pačią GN mokėti nereikėdavo, bet kontrastą už beveik 200 lt reikėdavo pačiam įsigyti...
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 03 21, 13:18)
Nemanau, kad kokiame BAK ar VK yra kitaip.

Iš BAK mane siuntė laparoskopijai į Antakalnio klinikas. smile.gif
Atsakyti
Aisku, kad reikia darytis tyrimus, bet kai "ten" pradedama siekti sterilumo - pereboras....as infekcijas pas Klima tyriausi ir gydziausi metus, turint omeny, kad tai vyko mano 38-aisiais metais neturejau jokio noro gaisti daugiau. Jei nerandama pagrindiniu zarasu - chlamidiju, mykoplazmu, tikrai nematau metu metus dusinti organizma, kad isnaikinti penkis leukocitus. O ir atmintis gydytojui pradejo slubuoti - tai apie konsultacija pamirsta (priemimo sesutes kikena, kad daktarelis vel uzmirso i darba ateiti), tai ne nepradejus stimuliacijos kelis kartus perklausia "kelinta diena, ponia, Gonali leidziates"...o IVF metu gydytojas is viso privalo kompleksiskai matyti situacija, o kaip jis ja matys, jei toliau atversto popieriuko nieko nebeprisimena...as irgi turiu daug geru prisiminimu apie Klima, taciau kartais reikia arba i pensija eiti, arba darbo kruvi mazintis, jei nebesugebi visko pavezti.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 21, 13:23)
Iš BAK mane siuntė laparoskopijai į Antakalnio klinikas.  smile.gif

Mane taip pat smile.gif Bet prieš tai pasiklausė kur norėsiu darytis. Ir dar pridūrė, kad AK vis vien reikės gydytojui "atsidėkoti'...
Atsakyti
Sveikos mergaitės. O einant pas Klimą reikia siuntimo iš ginekologės? Mes irgi turim problemų planuojant antrą vaikiuką...vyras labai spaudžia....liepia eit rimčiau tirtis, nes jau pusę metų kaip nepavyksta suplanuoti verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, kuo daugiau skaitau, tuo daugiau įsitikinu, kad visi tyrimai ne šiaip sau daromi. Juolab kad istorijų irgi yra visokių, o daryti kažką neapsidraudus ir neištyrus tokių dalykų, kurie gali būti lemtingi, galbūt irgi neverta... bėda tik ta, kad aš kai kurių dalykų nesuprantu. pvz.: ką parodo gimdos nuotrauka ir kokiais atvejais ji daroma? ar inofolic daug kas vartojate? ar yra kažkokie pakaitalai? aš tik šiandien radau galimybę užsisakyti inofolic norfos vaistinėje. kainytės irgi nustebino... bet labai tikiuosi, kad jie tikrai veiksmingi... ar kuriai nors pavyko iš privačios klinikos, kurioje dirba Klimas, pereiti pas jį gydytis į Santariškes? labai dėkoju visoms už nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2013 03 21, 21:17)
ar kuriai nors pavyko iš privačios klinikos, kurioje dirba Klimas, pereiti pas jį gydytis į Santariškes? labai dėkoju visoms už nuomones smile.gif

Aš pas jį vaikščiojau kai dar dirbo Tilto g. Kaip suprantu, dabar tą polkliniką perkėlė į Santariškes. Mano vieną pažįstama vaikčšiojo pas jį privačiai, bet vienu metu turėjo finansinių sunkumų, tai pasiklausė jo ar galėtų vaikščioti pas jį į polikliniką. Tai jis be jokių maivymuis pasakė, kad taip. Tai manau, tikrai galite ir jūs taip padaryti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Strazdane*: 21 kovo 2013 - 20:45
Tikiuosi, kad dėl to kokybė nepriklausys smile.gif na bet kokiu atveju, dabar reikia pasidaryti bent pirminius tuos tyrimus, gimdos nuotrauką, MB ištirti ir tuomet bus gal kiek aiškiau link ko viskas eina...
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 03 21, 19:55)
Sveikos mergaitės. O einant pas Klimą reikia siuntimo iš ginekologės? Mes irgi turim problemų planuojant antrą vaikiuką...vyras labai spaudžia....liepia eit rimčiau tirtis, nes jau pusę metų kaip nepavyksta suplanuoti verysad.gif

Siuntimo butinai reikia ,jis galioja 2 menesius nuo paemimo is savo gyd. 4u.gif

QUOTE(Itare @ 2013 03 21, 21:21)
Tikiuosi, kad dėl to kokybė nepriklausys smile.gif na bet kokiu atveju, dabar reikia pasidaryti bent pirminius tuos tyrimus, gimdos nuotrauką, MB ištirti ir tuomet bus gal kiek aiškiau link ko viskas eina...

Manau kokybe tikrai nenukentes . 4u.gif Nemanau kad gydytojas skirsto savo pacijentes . 4u.gif Jis geras gydytojas 4u.gif pati pas ji lankausi tik beda nelabai kalbus . :4u:Nors ir pati tokia esu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -NONA-: 22 kovo 2013 - 09:44