jeigu jau taip bijot fotokonkursų temą atidaryt, tai gal apskritai jas pašalinkit, nes kažkaip nenuoseklu gaunas, kai "aptarimuose" eina tik moderatorės įspėjimai ištisai, taigi ne įspėjimų tema. Ir kam čią ją vėl uždarinėt nelabai ir supratau. "Blogiečiai" lyg ir nepasisakinėjo. Kiek mačiau vakar tik įprastiniai keli pasisakymai kelių narių buvo apie foto, bet šiandien žiūriu net ir jie nutrinti. Labai smalsu kokiu pagrindu. http://www.supermama...;#entry51755258
Kur vakarykščiai pasisakymai "atidaviau balsiukus už..." ? Kuo jie užkliuvo?
Matyt būna ir moderatoriams, kad iš inercijos nebemoka sustot. Pykit nepykit, aš "nusikaltėlė", bet nu šypseną kelia tas neadekvatumas ir kažkokia virtuali isterija pavadinimu "aš susitvarkysiu". Tik kai tvarkomasi ir nebejaučiama, kad patys darom nesąmones jau negerai.
Dabar galima skaičiuot per kiek laiko šią žinutę pratrinsit. :]]
Matyt būna ir moderatoriams, kad iš inercijos nebemoka sustot. Pykit nepykit, aš "nusikaltėlė", bet nu šypseną kelia tas neadekvatumas ir kažkokia virtuali isterija pavadinimu "aš susitvarkysiu". Tik kai tvarkomasi ir nebejaučiama, kad patys darom nesąmones jau negerai.
Dabar galima skaičiuot per kiek laiko šią žinutę pratrinsit. :]]
+2011 12 08, 09:22-->
taip. taip, ir aš ryte nustebau savo posto neradusi Ar buvo kokie taisyklių pakeitimai, kad negalima atskleisti, už ką balsuoji?
QUOTE(hi @ 2011 12 08, 09:22)
taip. taip, ir aš ryte nustebau savo posto neradusi Ar buvo kokie taisyklių pakeitimai, kad negalima atskleisti, už ką balsuoji?
http://www.supermama...?...&p=51759472
akivaizdi komercija. narė nebaudžiama. rašau jau trečią kartą turbūt
akivaizdi komercija. narė nebaudžiama. rašau jau trečią kartą turbūt
Gal galėtų moderatorės karts nuo karto pažiūrėti pardavimo vaikams temas? Ypač mergaičių. Nu toks bardakas, kas antram skelbime per didelės nuotraukos, iškraipo puslapius
Parašas neatitinka taisyklių + komercija