Man juokinga,kai duota sunui Vejus,dukrai Saule, tai.... trecias Uraganas Ar Vetra? ))
Grazu kai paderinti, bet ne taip juokingai
QUOTE(mammy1 @ 2014 03 11, 01:39)
Man juokinga,kai duota sunui Vejus,dukrai Saule, tai.... trecias Uraganas Ar Vetra? ))
o man kaip tik labai gražus derinukas. Negi geriau būtų Vėjas ir Samanta, ar Saulė ir Tajus? Yra trečiam vaikui vardų, tėveliai tikrai ras, kad tik trečias būtų.
QUOTE(vilkra @ 2014 03 17, 07:45)
o man kaip tik labai gražus derinukas. Negi geriau būtų Vėjas ir Samanta, ar Saulė ir Tajus? Yra trečiam vaikui vardų, tėveliai tikrai ras, kad tik trečias būtų.
jie suderinti, o ne vienodi. vienodi būtų Vėjas ir Vėja.
kažin ir Audrius ir Giedrė taip pat kliūva?
QUOTE(mammy1 @ 2014 03 11, 00:39)
o man kaip tik grazu, kai abu vardai lietuviski, o ne vienas is vienos "serijos", kitas is kitos. O kiti vaikai gali buti: Rasa, Ruta, Vakaris. O ko ne? Tipo, seimoj gali buti tik vienas vaikas lietuvisku vardu????
Turiu sūnų Ugnių. Dabar laukiuosi, turėdim sesę. Parlekė vieną dieną Ugnius namo ir šaukia: "sugalvojau sesei vardą! UGNĖ!"
Emilis man kaip berniuko vardas siaip nepatinka, Emilija man daug graziau Bet tokiu jau visiskai vienodu vardu nenoreciau kaip tarkim Karolis ir Karolina, Deimantas ir Deimante...Skamba idomiai, bet savo vaikam tokiu neduociau
Papildyta:
Jei norite panašių vardų vaikams, duokite mergytei Gabija-ugnies deivė, taip abu vardai bus skirtingi, bet su uginimi susiję, ir tuo pačiu panašiai nepanašūs
Papildyta:
QUOTE(Paukšte @ 2014 06 29, 21:27)
Turiu sūnų Ugnių. Dabar laukiuosi, turėdim sesę. Parlekė vieną dieną Ugnius namo ir šaukia: "sugalvojau sesei vardą! UGNĖ!"
Jei norite panašių vardų vaikams, duokite mergytei Gabija-ugnies deivė, taip abu vardai bus skirtingi, bet su uginimi susiję, ir tuo pačiu panašiai nepanašūs
Žinau vienus, jau suaugusius.
Mažvydas ir Mažvydė
Kaip sakė, kad tėvai tiesiog nesugalvojo jaunesnei sesei vardo, tai taip ir sumąstė
Papildyta:
Pritariu
Mažvydas ir Mažvydė
Kaip sakė, kad tėvai tiesiog nesugalvojo jaunesnei sesei vardo, tai taip ir sumąstė
Papildyta:
QUOTE(Bulvė @ 2014 07 02, 01:13)
Pritariu