Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

Liberi
Sveika, smagu tave matyti! thumbup.gif
Del vyro vitaminu, tia pritariu C vitaminui drinks_cheers.gif liktais 1 gramas turi buti. Zinkas dar (irgi daug) ot ziurek cia info
Sekmes jums, o kada planuojate?

mycas, as irgi net nezinau ka patarti... Penktadieni gal su testu tikrai nukeliauti prie klinikos su tais naujo plano lapais ir reikalauti paaiskinimo. Kodel dabar nereikia toliau progesterono, o kitam kartui reiketu? O gal tas paaiskinimas tave ir nuramins.

Terze
Vakar per TV sake, kad graziu moteru gyvenimas dar sunkesnis, nei negraziu (kazkas tokio). Tai ka, mes visos cia esancios galime laikyti save grazuolemis
Aha, per TV daug ka pasako biggrin.gif As tai neskaitau kad mano gyvenimas sunkus, geras tas mano gyvenimas blush2.gif Bet as ir negrazi visai ax.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Warwara tokia nesavikritiska matau. lotuliukas.gif As tai grazi ir mano gyvenimas grazus, tik su kalniukais. lotuliukas.gif
Atsakyti
stera
o jau po visu situ tyrimu kai viskas gerai, pasake padaryti ta testa po sueities..na va ir viskas, spermotozoidai gimdoje visiskai ne judrus, zusta .

Tai gi cia ne imunine problema. Ir dar tepeneli ima is manksties, o ne is gimdos. Tai yra tiesiog moters flora zuda spermijos. Girdejau reikia pries namu darbus daryti is sodos voneles, tam kartui moters flora nuraminti smile.gif
O jau IUI ir IVF tas dalykas neturi itakos.
Atsakyti
Laba diena! 4u.gif
Malonu,kad yra geru naujienu,taip ir toliau! 4u.gif

Nuotaika mano baisi siandien. unsure.gif Veju blogas mintis salyn...Nesigauna. schmoll.gif Pilva dar tempia truputuka,bet nebeduria jau.Vakar vakare verkiau,asaros kaip pupos byra,net nezinau del ko?Ir taip gera,kad verkiu,atrodo.Prakeikti hormonai!!! doh.gif
Jauciu neiskesiu ir testa padarysiu kita sav.Pavyzdziui pimadieni unsure.gif
Joks man,saves tvardymas,nepadeda.Na,gal rytoj bus linksmiau g.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
Warwara tokia nesavikritiska matau.

Uz tad as labai protinga blush2.gif

taja78
Man atrodo tu dveju savaiciu laukimo pirma puse tokia ant geru emociju, o po to antros puses pradzioje visada sunkiausia. Iki pabaigos dar toli, rezultatas naiskus, eiforija jau praeijo... Laikykis. Ryt bus kita diena, bus geriau 4u.gif
Atsakyti
Taja, tu siandien daug nemastyk, rytoj, tikiu, atsikelsi su kitokiomis mintimis, hormonai tikrai labai smarkiai veikia, todel reikia pralaukti ir vel bus sviesiau, o tie tavo padilgciojimai man patinka. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 13:24)
[  Aha, per TV daug ka pasako  biggrin.gif  As tai neskaitau kad mano gyvenimas sunkus, geras tas mano gyvenimas  blush2.gif Bet as ir negrazi visai  ax.gif  lotuliukas.gif

priklausomai kokius hormonus geri, ar KT vartoji, nuo to priklauso kaip viskas atrodo mums paskutiniu metu wink.gif
Atsakyti
Terze
priklausomai kokius hormonus geri, ar KT vartoji, nuo to priklauso kaip viskas atrodo mums paskutiniu metu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai kas zinok as ir iki hormonu taip maniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 13:27)
Laba diena! 4u.gif

Nuotaika mano baisi siandien. unsure.gif Veju blogas mintis salyn...Nesigauna. schmoll.gif Pilva dar tempia truputuka,bet nebeduria jau.Vakar vakare verkiau,asaros kaip pupos byra,net nezinau del ko?Ir taip gera,kad verkiu,atrodo.Prakeikti hormonai!!! doh.gif
Jauciu neiskesiu ir testa padarysiu kita sav.Pavyzdziui pimadieni  unsure.gif
Joks man,saves tvardymas,nepadeda.Na,gal rytoj bus linksmiau  g.gif

Tu dirbi? Jei ne, siulyciau paskaityti gera knyga....
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 10 26, 13:07)
Labas visoms 4u.gif

Kadangi jau po truputi pradedam ruostis dar vienam IVF, tai turiu klausima: ar vyrui reiketu gert biciu pieneli ir q10?  Ar jie turi itakos spermos kokybei? Ar galbut yra kazkokie kiti papildai ar vitaminai skirti vyrams?

Sveikute sugrizus, Linkiu kad daugiau jau nebereiktu jokiu bandymo po sito wub.gif as girdziau vyra profilaktiskai ir biciu pienelio ir Q10 kapsulemis. Nors pas ji su turtu viskas normoj, bet manaiu nepakenks. Ir ka zinau pirma karta turejom blastukes. bet ir as pati visa tai geriau ir dar D3 tai gal sakau mano kiausialasciu kokybe pagerino.

QUOTE(mycas @ 2011 10 26, 13:08)
laba diena mergaites. laikai kumstukus uz visas kurios grizo su snaigiukais 4u.gif
siandien pasidariau dar viena testuka, rezultatas toks pats.... wub.gif nesuprantu.....galva kaip avilys....gal jus mergytes pavertejaukit man sia situacija nes as tikriausiai as jau nei lietuviskai nei norvegiskai nebesuprantu...... verysad.gif

Sveikinu su rezultatu dar karta wub.gif Penktadieni ir as stoveciau prie duru gydytojo. O iki tol nereikia nerimauti, Tavo stipruolis pilvuke stipriai isikibo 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 13:09)
Sveika,
Yra yra, reiktu paieskoti. Bet pagal mano vyro praktika, vitaminas C geriausias isjudintojas visu reikalu, stebuklingi rezultatai po vit C gerimo....

Pirma kart apie C vitamina kad vyrams gerai girdziu rolleyes.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 13:27)
Laba diena! 4u.gif

Jauciu neiskesiu ir testa padarysiu kita sav.Pavyzdziui pimadieni  unsure.gif
Joks man,saves tvardymas,nepadeda.Na,gal rytoj bus linksmiau  g.gif

O man tai atrodo kad hormonai tai geras zenklas, verk kiek patinka, tik nestresuok tuo paciu. O ir durimas kad praejo gerai, vadinasi maziukai aiskiai kuitesi iki siandienos wub.gif

Beje ta pati bureja (kalbetoja su angelais, jei tiksliau) sake kad mate mane verkiancia kai pastosiu apie 6 menesius, sake mano hormonai bus taip subujoje kad is laimes niekaip nenustosiu verkti lotuliukas.gif MB laukia nekokie laikai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 13:42)
Terze

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai kas zinok as ir iki hormonu taip maniau  ax.gif

As sakiau, klaipedckos-sushtors mergickos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 13:44)
Tu dirbi? Jei ne, siulyciau paskaityti gera knyga....

Arba išeiti pasivaikščioti, oras tieiog PASAKA wub.gif 4u.gif
Atsakyti