QUOTE(Liberi @ 2011 10 26, 13:07)
Labas visoms
Kadangi jau po truputi pradedam ruostis dar vienam IVF, tai turiu klausima: ar vyrui reiketu gert biciu pieneli ir q10? Ar jie turi itakos spermos kokybei? Ar galbut yra kazkokie kiti papildai ar vitaminai skirti vyrams?
Sveikute sugrizus, Linkiu kad daugiau jau nebereiktu jokiu bandymo po sito
as girdziau vyra profilaktiskai ir biciu pienelio ir Q10 kapsulemis. Nors pas ji su turtu viskas normoj, bet manaiu nepakenks. Ir ka zinau pirma karta turejom blastukes. bet ir as pati visa tai geriau ir dar D3 tai gal sakau mano kiausialasciu kokybe pagerino.
QUOTE(mycas @ 2011 10 26, 13:08)
laba diena mergaites. laikai kumstukus uz visas kurios grizo su snaigiukais
siandien pasidariau dar viena testuka, rezultatas toks pats....
nesuprantu.....galva kaip avilys....gal jus mergytes pavertejaukit man sia situacija nes as tikriausiai as jau nei lietuviskai nei norvegiskai nebesuprantu......
Sveikinu su rezultatu dar karta
Penktadieni ir as stoveciau prie duru gydytojo. O iki tol nereikia nerimauti, Tavo stipruolis pilvuke stipriai isikibo
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 13:09)
Sveika,
Yra yra, reiktu paieskoti. Bet pagal mano vyro praktika, vitaminas C geriausias isjudintojas visu reikalu, stebuklingi rezultatai po vit C gerimo....
Pirma kart apie C vitamina kad vyrams gerai girdziu
QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 13:27)
Laba diena!
Malonu,kad yra geru naujienu,taip ir toliau!
Nuotaika mano baisi siandien.
Veju blogas mintis salyn...Nesigauna.
Pilva dar tempia truputuka,bet nebeduria jau.Vakar vakare verkiau,asaros kaip pupos byra,net nezinau del ko?Ir taip gera,kad verkiu,atrodo.Prakeikti hormonai!!!
Jauciu neiskesiu ir testa padarysiu kita sav.Pavyzdziui pimadieni
Joks man,saves tvardymas,nepadeda.Na,gal rytoj bus linksmiau
O man tai atrodo kad hormonai tai geras zenklas, verk kiek patinka, tik nestresuok tuo paciu. O ir durimas kad praejo gerai, vadinasi maziukai aiskiai kuitesi iki siandienos
Beje ta pati bureja (kalbetoja su angelais, jei tiksliau) sake kad mate mane verkiancia kai pastosiu apie 6 menesius, sake mano hormonai bus taip subujoje kad is laimes niekaip nenustosiu verkti
MB laukia nekokie laikai