Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

p.s. ta nauja schema su naujais vaistais tuo atveju jei sitas bandymas nepavyktu....
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 26, 12:35)

Tanga, 26 Spa 2011 - 12:35, parašė:

Tanga, 26 Spa 2011 - 12:35, parašė:

Geras! Nepatikėsi, bet aš naktį po įsodinimo irgi sapnavau gyvatę. Ne šiaip miške, o savo lovoje ant pagalvės įsitaisiusią. Pabudau visa susinervinusi, bet nežiūrėjau sapnininke ką reiškia. Pagalvojau, kad lietuvių mitologijoje gyvatė reiškia gyvybę, su ta mintimi ir gyvenau. Ir matai, kuo baigėsi  biggrin.gif

Geras! Nepatikėsi, bet aš naktį po įsodinimo irgi sapnavau gyvatę. Ne šiaip miške, o savo lovoje ant pagalvės įsitaisiusią. Pabudau visa susinervinusi, bet nežiūrėjau sapnininke ką reiškia. Pagalvojau, kad lietuvių mitologijoje gyvatė reiškia gyvybę, su ta mintimi ir gyvenau. Ir matai, kuo baigėsi  biggrin.gif

Vau, o as issigandau. Visa slapia nakti pabudau. Nuraminai mane.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 13:09)

Žemyna_mėlynakė, 26 Spa 2011 - 13:09, parašė:

Žemyna_mėlynakė, 26 Spa 2011 - 13:09, parašė:

Terze, mastyk kaip as siandien, kad savo nervais nieko nepakeisi, tik pakenksi.  4u.gif As stai va mastau, na kam vakar apsiverkiau, kai pagalvoji, nu sarmata, bet matyt pagavo silpnumo momentas, prisivaigusi buvau, tai tiek ir tereikejo, o ir dabar mastau, kad juk nereikia tiketis, taip nebuna, kad viskas einasi gerai, tobulai, is savo pacios gyvenimo galeciau jau pasimokyti, bet kvailu iliuziju turejau, kad stai, dabar, po visu skausmu ir isgyvenimu mane aplankys laime ir viskas eisis kaip per sviesta, nu reikia baigti svaigti, realiai i situacija reikia ziureti, juk neasarosiu kaskart, o kai nescia busiu, tai juk nebus irgi viskas perfct, gimdyme irgi ne, vaikams augant irgi ne, juk cia gyvenimas, ne pasaka, net ir jose princesei ne visada sekasi.  biggrin.gif Taigi, susiimam ir drasiai, be trizniojimu einame i prieki, iveiksime viska, visus kalniukus.  mirksiukas.gif  4u.gif

Terze, mastyk kaip as siandien, kad savo nervais nieko nepakeisi, tik pakenksi.  4u.gif As stai va mastau, na kam vakar apsiverkiau, kai pagalvoji, nu sarmata, bet matyt pagavo silpnumo momentas, prisivaigusi buvau, tai tiek ir tereikejo, o ir dabar mastau, kad juk nereikia tiketis, taip nebuna, kad viskas einasi gerai, tobulai, is savo pacios gyvenimo galeciau jau pasimokyti, bet kvailu iliuziju turejau, kad stai, dabar, po visu skausmu ir isgyvenimu mane aplankys laime ir viskas eisis kaip per sviesta, nu reikia baigti svaigti, realiai i situacija reikia ziureti, juk neasarosiu kaskart, o kai nescia busiu, tai juk nebus irgi viskas perfct, gimdyme irgi ne, vaikams augant irgi ne, juk cia gyvenimas, ne pasaka, net ir jose princesei ne visada sekasi.  biggrin.gif Taigi, susiimam ir drasiai, be trizniojimu einame i prieki, iveiksime viska, visus kalniukus.  mirksiukas.gif  4u.gif

Tu teisi, ir tas gyvenimas ir taip jau sunkus, apart situ musu bedu turimu... As supanikuoju kai pervargstu... arba nuo vaistu matyt....
Vakar per TV sake, kad graziu moteru gyvenimas dar sunkesnis, nei negraziu (kazkas tokio). Tai ka, mes visos cia esancios galime laikyti save grazuolemis bigsmile.gif baika
Papildyta:
QUOTE(mycas @ 2011 10 26, 13:11)

mycas, 26 Spa 2011 - 13:11, parašė:

mycas, 26 Spa 2011 - 13:11, parašė:

p.s. ta nauja schema su naujais vaistais tuo atveju jei sitas bandymas nepavyktu....

Sunku kazka ir patarti, ir net nedrasu.... patarciau tik tau penktadieni nuo pat ryto stoveti prie ju duru su teig testuku....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 09:13)

Terze, 26 Spa 2011 - 09:13, parašė:

Terze, 26 Spa 2011 - 09:13, parašė:

Tu teisi, ir tas gyvenimas ir taip jau sunkus, apart situ musu bedu turimu... As supanikuoju kai pervargstu... arba nuo vaistu matyt....
Vakar per TV sake, kad graziu moteru gyvenimas dar sunkesnis, nei negraziu (kazkas tokio). Tai ka, mes visos cia esancios galime laikyti save grazuolemis  bigsmile.gif  baika

Vakar per TV sake, kad graziu moteru gyvenimas dar sunkesnis, nei negraziu (kazkas tokio). Tai ka, mes visos cia esancios galime laikyti save grazuolemis  bigsmile.gif  baika

Kai kunas ir siela pavarge, tuomet ir i situacijas mes reaguojame jautriau. 4u.gif

Na ka padarysi, sunkus tas grazuoliu gyvenimas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 13:15)

Terze, 26 Spa 2011 - 13:15, parašė:

Terze, 26 Spa 2011 - 13:15, parašė:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bent tokia paguoda mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet Terze, tu teisi, nes vakar buvau didziai nustebinta kai ligninej susibegom meetukui is forumo ir visos tokios grazios, zavios, jaunos, o su tokiomis problemomis, gaila.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 26, 13:12)

dangutex, 26 Spa 2011 - 13:12, parašė:

dangutex, 26 Spa 2011 - 13:12, parašė:

As tiek esu prisieksperimentavusi su visokiais dalykais, nesamoningais... ir net dabar galvoju, kad neverta listi i sapnininka, neverta burtis savo sugalvotais burimaisis per tas 2 savaiteles, reikia pasistengti, tik kad tas laikas kuo greiciau praeitu.... As buvau susigalvojusi: maciau krentancia zvaigzde viena is tu naktu... visai atsitiktinai (per IVF)... nu galvoju, jei pamatysiu dar viena, tai reiskias cia zenklas .... stovejau uzvertus galva nezinau kiek laiko - nebuvo jokios daugiau zvaigzdes... taip susibiesinau, ir sau sakau, jokiu daugiau eksperimentu.....
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 10 25, 21:36)

Mai-ja, 25 Spa 2011 - 21:36, parašė:

Mai-ja, 25 Spa 2011 - 21:36, parašė:

Kad taip tavo zodziai dangun nueitu smile.gif

Kad taip tavo zodziai dangun nueitu smile.gif

taip tetsta o sueities.1 tai visus tuos hormonus, ar vyksta ovuliacija, gimdos nuotrauka ar praeinami kiausintakiai, ir vyro spermogramma pilna. o jau po visu situ tyrimu kai viskas gerai, pasake padaryti ta testa po sueities..na va ir viskas, spermotozoidai gimdoje visiskai ne judrus, zusta .
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 13:18)

Žemyna_mėlynakė, 26 Spa 2011 - 13:18, parašė:

Žemyna_mėlynakė, 26 Spa 2011 - 13:18, parašė:

Bet Terze, tu teisi, nes vakar buvau didziai nustebinta kai ligninej susibegom meetukui is forumo ir visos tokios grazios, zavios, jaunos, o su tokiomis problemomis, gaila.

spėju mytukas buvo Embrions'e ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 13:16)

Žemyna_mėlynakė, 26 Spa 2011 - 13:16, parašė:

Žemyna_mėlynakė, 26 Spa 2011 - 13:16, parašė:

Kai kunas ir siela pavarge, tuomet ir i situacijas mes reaguojame jautriau.  4u.gif

Na ka padarysi, sunkus tas grazuoliu gyvenimas.  lotuliukas.gif

Kai kunas ir siela pavarge, tuomet ir i situacijas mes reaguojame jautriau.  4u.gif

Na ka padarysi, sunkus tas grazuoliu gyvenimas.  lotuliukas.gif

wub.gif
Atsakyti
[quote=egk,2011 10 25, 21:51]
O kokius tyrimus darei VK? Čia ne tą testą po sueities turi galvoje?
Man tai niekas jokio imuninio nenustatė, na nebent čia aš kartu su mergaitėm nustatėm, nes mums kaip ir akivaizdu... O gydytojų diagnozė - neaiškios kilmės.

taip tetsta o sueities.1 tai visus tuos hormonus, ar vyksta ovuliacija, gimdos nuotrauka ar praeinami kiausintakiai, ir vyro spermogramma pilna. o jau po visu situ tyrimu kai viskas gerai, pasake padaryti ta testa po sueities..na va ir viskas, spermotozoidai gimdoje visiskai ne judrus, zusta .
User is online!Profile CardPM

Atsakyti
QUOTE(stera @ 2011 10 26, 13:19)

stera, 26 Spa 2011 - 13:19, parašė:

stera, 26 Spa 2011 - 13:19, parašė:

Man gyd yra sakiusi, kad to testo po sueities nebutina daryti, jei mes jau ejom IUI, nes ten aplenkiama ta vieta, kur jie sustoja... o IVF is viso jau nebeaktualu ....
Atsakyti