Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(Tanga @ 2011 10 26, 12:35)
Geras! Nepatikėsi, bet aš naktį po įsodinimo irgi sapnavau gyvatę. Ne šiaip miške, o savo lovoje ant pagalvės įsitaisiusią. Pabudau visa susinervinusi, bet nežiūrėjau sapnininke ką reiškia. Pagalvojau, kad lietuvių mitologijoje gyvatė reiškia gyvybę, su ta mintimi ir gyvenau. Ir matai, kuo baigėsi  biggrin.gif

Geras! Dangutex, liuksas! As sapnavau pabirusius karoliukus sad.gif einu ziureti ka jie reiskia...
Atijola, gal tu kazka kita sapnavai, bet irgi su panasia reiksme? wink.gif
Mergaites, as startuoju gruodi, dar menesiuka laukiu... oij kaip nekantrauju.... Mano veziukas susitraukes, galim testi didyji reikala.... Pagal prognozes gaunasi, kad testas nauju metu nakti bigsmile.gif Nezinau kodel, bet kazkas su manim irgi darosi negerai, si menesi po ovuliacijos toks sausumas, nu toks sausumas, nors imk ir dregna servetele isidek.... blush2.gif
Atsakyti
Terze, nu bravo, tokia Dovana Naujuju nakti. bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 12:53)
Atiloja, dar zuvis yra gerai sapnuoti.  biggrin.gif  4u.gif As pries pusmeti buvau tokiu geru karpiu pora patraukusi ir trecia traukiau, o dar kiek maciau plaukiojanciu.  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Kokias as esu poer sita kelia zuvis sapnavusi!! ohoho.... tik gaila, neissipilde....
Zemyna, tau maziukas patarimas - rytu filosofija sako, jei per daug mastai, tavyje formuojasi cistos.... tai gal tau reiktu truputeli atsipalaiduoti.....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 08:56)
Kokias as esu poer sita kelia zuvis sapnavusi!! ohoho.... tik gaila, neissipilde....
Zemyna, tau maziukas patarimas - rytu filosofija sako, jei per daug mastai, tavyje formuojasi cistos.... tai gal tau reiktu truputeli atsipalaiduoti.....

Tai gal dar neatejo laikas joms atplaukti, gal stai lauke Naujuju. bigsmile.gif 4u.gif

Atsipalaiduoti visiems yra gerai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 12:55)
Terze, nu bravo, tokia Dovana Naujuju nakti.  bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif

o taip, arba dovana, tik testo as jau nedarysiu schmoll.gif dabar irgi pasikliauju tik HCG... maziau nervu wink.gif vienu smugiu visi nervai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 12:59)
Tai gal dar neatejo laikas joms atplaukti, gal stai lauke Naujuju.  bigsmile.gif  4u.gif

Atsipalaiduoti visiems yra gerai.  drinks_cheers.gif

o taip, sutinku... man irgi reikia, manyje irgi cistos suiformave, tik ne toj vietoj... tai vat ir save bandau keisti, kad ju nebesiformuotu, arba bent maziau....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 09:01)
o taip, arba dovana, tik testo as jau nedarysiu  schmoll.gif  dabar irgi pasikliauju tik HCG... maziau nervu wink.gif vienu smugiu visi nervai wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 12:54)
Geras! Dangutex, liuksas! As sapnavau pabirusius karoliukus sad.gif einu ziureti ka jie reiskia...
Atijola, gal tu kazka kita sapnavai, bet irgi su panasia reiksme? wink.gif
Mergaites, as startuoju gruodi, dar menesiuka laukiu... oij kaip nekantrauju.... Mano veziukas susitraukes, galim testi didyji reikala.... Pagal prognozes gaunasi, kad testas nauju metu nakti  bigsmile.gif  Nezinau kodel, bet kazkas su manim irgi darosi negerai, si menesi po ovuliacijos toks sausumas, nu toks sausumas, nors imk ir dregna servetele isidek....  blush2.gif

Wow grazus laikas gauti dovana wub.gif

Viskas panos - visos pradedam gyventi pagal rytu filosofija thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Kadangi jau po truputi pradedam ruostis dar vienam IVF, tai turiu klausima: ar vyrui reiketu gert biciu pieneli ir q10? Ar jie turi itakos spermos kokybei? Ar galbut yra kazkokie kiti papildai ar vitaminai skirti vyrams?
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 13:03)

Melynake, tavo smurfas toks zavus buvo, beliko tik zavi moteris wink.gif
Atsakyti
laba diena mergaites. laikai kumstukus uz visas kurios grizo su snaigiukais 4u.gif
siandien pasidariau dar viena testuka, rezultatas toks pats.... wub.gif pasiskambinu i klinika nu ir vel nebezinau, jos sako kad visu pirma testa dariausi per anksti, reikia atseit laikti penktadienio( mano galva tai kas gi per tas dvi dienas gali pasikeist??????) del progesterono gavau aisku atsakyma kad man jo daugiau vartoti nereikia( vel pradejau mastyti, gal cia visoms individualiai taiko, nelygu kokios problemytes) pasikeliau popierius pirminius kada gavom visa pilna aprasyma, raso kad 14 d. su lutinus o po to laukti mmm, o naujoje schemoje kur gavome isvykdami is klinikos aiskiai parasyta kad jeigu testas teigiamas tai vartoti vaistus(tiesa jau kitus, ne Lutinus) dar astuonias savaites.....nieko nesuprantu.....galva kaip avilys....gal jus mergytes pavertejaukit man sia situacija nes as tikriausiai as jau nei lietuviskai nei norvegiskai nebesuprantu...... verysad.gif
Atsakyti
Terze, mastyk kaip as siandien, kad savo nervais nieko nepakeisi, tik pakenksi. 4u.gif As stai va mastau, na kam vakar apsiverkiau, kai pagalvoji, nu sarmata, bet matyt pagavo silpnumo momentas, prisivaigusi buvau, tai tiek ir tereikejo, o ir dabar mastau, kad juk nereikia tiketis, taip nebuna, kad viskas einasi gerai, tobulai, is savo pacios gyvenimo galeciau jau pasimokyti, bet kvailu iliuziju turejau, kad stai, dabar, po visu skausmu ir isgyvenimu mane aplankys laime ir viskas eisis kaip per sviesta, nu reikia baigti svaigti, realiai i situacija reikia ziureti, juk neasarosiu kaskart, o kai nescia busiu, tai juk nebus irgi viskas perfct, gimdyme irgi ne, vaikams augant irgi ne, juk cia gyvenimas, ne pasaka, net ir jose princesei ne visada sekasi. biggrin.gif Taigi, susiimam ir drasiai, be trizniojimu einame i prieki, iveiksime viska, visus kalniukus. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 10 26, 13:07)
Labas visoms 4u.gif

Kadangi jau po truputi pradedam ruostis dar vienam IVF, tai turiu klausima: ar vyrui reiketu gert biciu pieneli ir q10?  Ar jie turi itakos spermos kokybei? Ar galbut yra kazkokie kiti papildai ar vitaminai skirti vyrams?

Sveika,
Yra yra, reiktu paieskoti. Bet pagal mano vyro praktika, vitaminas C geriausias isjudintojas visu reikalu, stebuklingi rezultatai po vit C gerimo....
Atsakyti