Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

Atbegom cia su bedante sypsena dovanojanciu kleckuciu pavirusuoti, nes lygiai pries metus, tokia pat grazia, sauleta diena, man atliko sekminga snaiguciu perkelima wub.gif Apciaudim visas!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Kukulka, sveikinu su stebukleliu ir gaudau virusiuka. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2011 10 26, 10:56)
Atbegom cia su bedante sypsena dovanojanciu kleckuciu pavirusuoti, nes lygiai pries metus, tokia pat grazia, sauleta diena, man atliko sekminga snaiguciu perkelima  wub.gif  Apciaudim visas!!!!!!!!!!  4u.gif

reikia reikia tavo snaigiuko viruso-imu pilnu glebiu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 10:43)
Atiloja isvede teorija.  lotuliukas.gif O pati dar nepradejai?  lotuliukas.gif Bet ne nemastyk, tau, tiksliau jums visiems trims dzaudziama! user posted image

pagal grafika, mano tryzniojimas numatytas mazdaug lapkricio 3 biggrin.gif bet kadangi lapkricio tryzniojimu grafikas dar nesustatytas, tai data gali siek tiek keistis biggrin.gif

Atbegom cia su bedante sypsena dovanojanciu kleckuciu pavirusuoti, nes lygiai pries metus, tokia pat grazia, sauleta diena, man atliko sekminga snaiguciu perkelima  wub.gif  Apciaudim visas!!!!!!!!!!  4u.gif

nu limpa prilimpa tas virusas 4u.gif su stebukliuku ir su bedantes sypsenos dziaugsmu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 10:24)
Cituk, viskas bus gerai!  Greit sulauksim mes rezultato tavo is Graikijos. O kada tau pas gyd.? Greit gi, ar ne?

Turejau siandien eiti, bet kadangi valkatos teikesi atsivilkti tai atsakiau, suptaupysiu £120, nes aptarsiu viska ir imuninius ir infekcijas kartu thumbup.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 10:38)
as supratau!!! Nerimas, trydaliojimas ir visa kita pas mus yra kaip pereinamasis prizas biggrin.gif nustojo nervuotis ir panikuoti Warwara su Zemyna, pradejo Citas biggrin.gif Siulau sudaryti grafika, tada zinosim, kuriai kuria diena reikia panikuoti ir visos kitos tas dienas ramiai gyvensim biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kazkaip jauciu kad anskciau nei lapkriti pradesi skiedalioti lotuliukas.gif

man dar per anksti bet ir as biski apsikresti noriu. Sekmes auginant stebukliuka savo wub.gif
Atsakyti

kukulka aciu uz toki stipru virusiuka 4u.gif bandau apsikresti ir as smile.gif tavo snaigiukas ikvepia vilties wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 26 spalio 2011 - 10:51

Sveikinu su besisypsanciu kleckiuku ir gaudau virusiuka visu glebiu
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 11:13)
pagal grafika, mano tryzniojimas numatytas mazdaug lapkricio 3  biggrin.gif bet kadangi lapkricio tryzniojimu grafikas dar nesustatytas, tai data gali siek tiek keistis biggrin.gif
nu limpa prilimpa tas virusas  4u.gif su stebukliuku ir su bedantes sypsenos dziaugsmu  4u.gif

Atijola, kaip Tu siandien? Kaip praleidote naktele?
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 26, 11:57)
Atijola, kaip Tu siandien? Kaip praleidote naktele?

aciu, as gerai 4u.gif glostau pilviuka, kalbuosi su leliukais 4u.gif kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 12:08)
aciu, as gerai  4u.gif glostau pilviuka, kalbuosi su leliukais  4u.gif kaip tu?  4u.gif

Sunkoka naktele. Strenas skauda ir gyvates sapnavau, o ju gyvenime labai bijau. Pilvukas truputi neramus, tai gulineju ir taip pat kalbuosi su leliukais.
O ka gydytojas liepe vartoti siuo laiku?
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 26, 12:26)
Sunkoka naktele. Strenas skauda ir gyvates sapnavau, o ju gyvenime labai bijau. Pilvukas truputi neramus, tai gulineju ir taip pat kalbuosi su leliukais.

Geras! Nepatikėsi, bet aš naktį po įsodinimo irgi sapnavau gyvatę. Ne šiaip miške, o savo lovoje ant pagalvės įsitaisiusią. Pabudau visa susinervinusi, bet nežiūrėjau sapnininke ką reiškia. Pagalvojau, kad lietuvių mitologijoje gyvatė reiškia gyvybę, su ta mintimi ir gyvenau. Ir matai, kuo baigėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 26, 12:26)

man pilvukas jau rimsta 4u.gif o vartoti sake tik foli, crinona ir magni 4u.gif
QUOTE(Tanga @ 2011 10 26, 12:35)
Geras! Nepatikėsi, bet aš naktį po įsodinimo irgi sapnavau gyvatę. Ne šiaip miške, o savo lovoje ant pagalvės įsitaisiusią. Pabudau visa susinervinusi, bet nežiūrėjau sapnininke ką reiškia. Pagalvojau, kad lietuvių mitologijoje gyvatė reiškia gyvybę, su ta mintimi ir gyvenau. Ir matai, kuo baigėsi  biggrin.gif

ane? blink.gif tada ir man gyvaciu nakciai reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Atiloja, dar zuvis yra gerai sapnuoti. biggrin.gif 4u.gif As pries pusmeti buvau tokiu geru karpiu pora patraukusi ir trecia traukiau, o dar kiek maciau plaukiojanciu. bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti