Atbegom cia su bedante sypsena dovanojanciu kleckuciu pavirusuoti, nes lygiai pries metus, tokia pat grazia, sauleta diena, man atliko sekminga snaiguciu perkelima Apciaudim visas!!!!!!!!!!
QUOTE(kukulka @ 2011 10 26, 10:56)
Atbegom cia su bedante sypsena dovanojanciu kleckuciu pavirusuoti, nes lygiai pries metus, tokia pat grazia, sauleta diena, man atliko sekminga snaiguciu perkelima Apciaudim visas!!!!!!!!!!
reikia reikia tavo snaigiuko viruso-imu pilnu glebiu
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 10:43)
Atiloja isvede teorija. O pati dar nepradejai? Bet ne nemastyk, tau, tiksliau jums visiems trims dzaudziama!
pagal grafika, mano tryzniojimas numatytas mazdaug lapkricio 3 bet kadangi lapkricio tryzniojimu grafikas dar nesustatytas, tai data gali siek tiek keistis
nu limpa prilimpa tas virusas su stebukliuku ir su bedantes sypsenos dziaugsmu
QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 10:24)
Cituk, viskas bus gerai! Greit sulauksim mes rezultato tavo is Graikijos. O kada tau pas gyd.? Greit gi, ar ne?
Turejau siandien eiti, bet kadangi valkatos teikesi atsivilkti tai atsakiau, suptaupysiu £120, nes aptarsiu viska ir imuninius ir infekcijas kartu
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 10:38)
as supratau!!! Nerimas, trydaliojimas ir visa kita pas mus yra kaip pereinamasis prizas nustojo nervuotis ir panikuoti Warwara su Zemyna, pradejo Citas Siulau sudaryti grafika, tada zinosim, kuriai kuria diena reikia panikuoti ir visos kitos tas dienas ramiai gyvensim
Kazkaip jauciu kad anskciau nei lapkriti pradesi skiedalioti
man dar per anksti bet ir as biski apsikresti noriu. Sekmes auginant stebukliuka savo
kukulka aciu uz toki stipru virusiuka bandau apsikresti ir as tavo snaigiukas ikvepia vilties
Sveikinu su besisypsanciu kleckiuku ir gaudau virusiuka visu glebiu
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 11:13)
pagal grafika, mano tryzniojimas numatytas mazdaug lapkricio 3 bet kadangi lapkricio tryzniojimu grafikas dar nesustatytas, tai data gali siek tiek keistis
Atijola, kaip Tu siandien? Kaip praleidote naktele?
QUOTE(dangutex @ 2011 10 26, 11:57)
Atijola, kaip Tu siandien? Kaip praleidote naktele?
aciu, as gerai glostau pilviuka, kalbuosi su leliukais kaip tu?
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 12:08)
aciu, as gerai glostau pilviuka, kalbuosi su leliukais kaip tu?
Sunkoka naktele. Strenas skauda ir gyvates sapnavau, o ju gyvenime labai bijau. Pilvukas truputi neramus, tai gulineju ir taip pat kalbuosi su leliukais.
O ka gydytojas liepe vartoti siuo laiku?
QUOTE(dangutex @ 2011 10 26, 12:26)
Sunkoka naktele. Strenas skauda ir gyvates sapnavau, o ju gyvenime labai bijau. Pilvukas truputi neramus, tai gulineju ir taip pat kalbuosi su leliukais.
Geras! Nepatikėsi, bet aš naktį po įsodinimo irgi sapnavau gyvatę. Ne šiaip miške, o savo lovoje ant pagalvės įsitaisiusią. Pabudau visa susinervinusi, bet nežiūrėjau sapnininke ką reiškia. Pagalvojau, kad lietuvių mitologijoje gyvatė reiškia gyvybę, su ta mintimi ir gyvenau. Ir matai, kuo baigėsi
QUOTE(dangutex @ 2011 10 26, 12:26)
man pilvukas jau rimsta o vartoti sake tik foli, crinona ir magni
QUOTE(Tanga @ 2011 10 26, 12:35)
Geras! Nepatikėsi, bet aš naktį po įsodinimo irgi sapnavau gyvatę. Ne šiaip miške, o savo lovoje ant pagalvės įsitaisiusią. Pabudau visa susinervinusi, bet nežiūrėjau sapnininke ką reiškia. Pagalvojau, kad lietuvių mitologijoje gyvatė reiškia gyvybę, su ta mintimi ir gyvenau. Ir matai, kuo baigėsi
ane? tada ir man gyvaciu nakciai reikia