QUOTE(businka123 @ 2011 10 26, 08:15)
dar noru paklausti, o jum Treisas kaip mate kad yra 15 folikulu po ehoskopu, ne gasdyna kad gali bute hiperstimulacija, kad gerau iskarta saldyt....as dabar daug labai skaitu apie ta hiperstimulacija, Lietuvoj darou jau 3 ifv, ispunktodava man po 24 folikulus, ir as ne zinoju apie jokos hiperstimulacijos, biski buvo issiputies pilvas ir tiek.... bet as taip ne noru embrionuku iskart uzsaldyt, noru pasiimt? ko daryt? o Treisas jau 4 kartus pakartoja, sako rodos kad reikes uzsaldyt, tai galvoju, gal man sakit kad noru pasiimti....
jeigu vis delto subrestu visi esami folikulai, gali buti ir hyperstimuliacija.Man lygiai ta pati sake, kad reikes uzsaldyti, jeigu tiek daug bus, bla bla bla.Kadangi beveik visi pas mane ir buvo subrende, issivyste ir ta hyperstimuliacija, bet ji buvo velyvoji, kada pasireiskia tiktai tuomet kai isitvirtina vaikiukas.Tai pavaiksciojau cia LT pas gydytoja po isodinimo, sutvarke man ta hyperstimuliacija be problemu.Bet tik del to, kad ji pas mane buvo nedidele.Lengvos formos.Tu dabar kol kas nesijaudink nes nera dar del ko.Jis tau pasake visus galimus scenarijus, bet nereiskia, kad taip ir bus.Bent jau man tai tikrai nepasitvirtino.Kai padarys punkcija, kai zinosi kiek vis gi yra tu kiausialasciu, jeigu ju daug, stebes tave ar nera kokiu pokyciu tavo organizme,tada ir bus sprendimas.Net jeigu visi foliai bus subrende, o tu po punkcijos jausies gerai, tai sodins tau tuos vaikus, nepergyvenk