Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(businka123 @ 2011 10 26, 08:15)
dar noru paklausti, o jum Treisas kaip mate kad yra 15 folikulu po ehoskopu, ne gasdyna kad gali bute hiperstimulacija, kad gerau iskarta saldyt....as dabar daug labai skaitu apie ta hiperstimulacija, Lietuvoj darou jau 3 ifv, ispunktodava man po 24 folikulus, ir as ne zinoju apie jokos hiperstimulacijos, biski buvo issiputies pilvas ir tiek.... bet as taip ne noru embrionuku iskart uzsaldyt, noru pasiimt? ko daryt? o Treisas jau 4 kartus pakartoja, sako rodos kad reikes uzsaldyt, tai galvoju, gal man sakit kad noru pasiimti....

jeigu vis delto subrestu visi esami folikulai, gali buti ir hyperstimuliacija.Man lygiai ta pati sake, kad reikes uzsaldyti, jeigu tiek daug bus, bla bla bla.Kadangi beveik visi pas mane ir buvo subrende, issivyste ir ta hyperstimuliacija, bet ji buvo velyvoji, kada pasireiskia tiktai tuomet kai isitvirtina vaikiukas.Tai pavaiksciojau cia LT pas gydytoja po isodinimo, sutvarke man ta hyperstimuliacija be problemu.Bet tik del to, kad ji pas mane buvo nedidele.Lengvos formos.Tu dabar kol kas nesijaudink nes nera dar del ko.Jis tau pasake visus galimus scenarijus, bet nereiskia, kad taip ir bus.Bent jau man tai tikrai nepasitvirtino.Kai padarys punkcija, kai zinosi kiek vis gi yra tu kiausialasciu, jeigu ju daug, stebes tave ar nera kokiu pokyciu tavo organizme,tada ir bus sprendimas.Net jeigu visi foliai bus subrende, o tu po punkcijos jausies gerai, tai sodins tau tuos vaikus, nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
Atiloja, dangutex oj, damos, kaip gi faina! Dvinuku pilvukai! wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinu, graziu jums 2 savaiteliu ir dar grazesniu 9 menesiu po to! thumbup.gif

Mano naujienos dar neaiskios. Katvirtadieni bus 100 proc aisku, ar as pradedu stimuliacija ar ne. Siaip anot gyd. hormonai tai super puikus, visi derinukai praejo (pasirodo ju ten buvo daug blink.gif ), bet viena cista vis vien yra, nykstanti. Tai gi jei ketvirtadieni gyd. atrodis, kad jinai dar sumaziejo, tada bus startas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kalbant apie cistas. Ju neturejau niekad nei po IUI, nei po pirmo IVF visaks buvo puiku ir svaru. O atsirado jos po... labai geru atostogu, poilsio ir povandieninio masazo kurso blink.gif blink.gif blink.gif Ot tau pailsejau... Tai gi kaip ir Žemyna_mėlynakė labai nustebau tada...

Mai-ja mmm kol nera, tol mes laukiam nestuke.gif
Papildyta:
PerKūnas
ar ne Warwara buvo sakius, kad problemų galima sakyti kad neturi.

Aha, as esu sveika karve lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 09:07)
Mano naujienos dar neaiskios. Katvirtadieni bus 100 proc aisku, ar as pradedu stimuliacija ar ne. Siaip anot gyd.  hormonai tai super puikus, visi derinukai praejo (pasirodo ju ten buvo daug  blink.gif ), bet viena cista vis vien yra, nykstanti. Tai gi jei ketvirtadieni gyd. atrodis, kad jinai dar sumaziejo, tada bus startas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai ir vel laukiam, jezau jau ka ka mus sitas ivf ismokina tai buti kantriom 4u.gif
Atsakyti
Citas
tai ir vel laukiam, jezau jau ka ka mus sitas ivf ismokina tai buti kantriom

Kol kas pasiekiau stadija "nu ir palauksiu, nieko tokio"
Kas bus toliau - bus matyt...
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 25, 20:39)
As grizau su dvynukais (berniuku - 8 lasteles ir mergaite - 7 lasteliu), dabar glostau pilveli, ziuriu i seimynine nuotrauka (taip pavadino zirniuku nuotraukele daktaras biggrin.gif) ir kalbinu mazylius pasilikti  ax.gif

Atiloja wub.gif ramaus ir grazaus laukimo 4u.gif ir tik teigiamo rezultato nestuke.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 10 25, 21:09)
Sveikutes,
As taip pat jau namukuose su dviem saulytem wub.gif  wub.gif maniskes truputi prastesnes: 6 lasteliu grazi ir 7 lasteliu truputi fragmentuota (apie 10 %), bet patalelis grazus. Tai dabar kalbinu gerai isitaisyti, tvirtai isikabinti ir stipreti.

dangutex spaudziu kumstukus uz jus 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 25, 17:49)
Skaudu ir atrodo, neguodzia niekas, bet kaikurie dalykai turbut ne musu valioje, nesu turejusi cistu ir nesuprantu, is kur ir kodel, bet nebeuzdavinesiu klausimu, taip yra, vadinasi taip turi buti. Per daug prisiskrajojau, stai kame beda, truputi reiktu ant zemes nusileisti, taigi leidziuosi. Lenkiu galva dar karta pries visas veteranes, tik siandien iseidama is konsultacijos supratau, kad jus stipresnes nei stiprios. Mokytis is jusu. Aciu.

Zemyna brangioji laikykis. Tikiu, kad kita men neliks visu tu blogybiu ir per sventes galesi dziaugtis savo pilvuko gyventojais wub.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 09:07)
Mano naujienos dar neaiskios. Katvirtadieni bus 100 proc aisku, ar as pradedu stimuliacija ar ne. Siaip anot gyd.  hormonai tai super puikus, visi derinukai praejo (pasirodo ju ten buvo daug  blink.gif ), bet viena cista vis vien yra, nykstanti. Tai gi jei ketvirtadieni gyd. atrodis, kad jinai dar sumaziejo, tada bus startas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Warwara spausiu kumscius, kad tik rytoj tau leistu pradeti ir kad viskas iki galo klostytusi sekmingai 4u.gif

Mycas didziausi sveikinimai dar vienai nestuke.gif

Atsakyti
Warwariuk, smarkiai smarkiai spaudziu kumstukus. 4u.gif
O as siandien atsikeliau su kita galva, nu tikrai, nu ko as cia verkiu, juk nebutu gerai pradeti dabar, kai kazkas negerai, tai ir rezultatu nebutu, nereikia niekur skubeti, ramiai, bet uztikrintai. didis.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
O as siandien atsikeliau su kita galva, nu tikrai, nu ko as cia verkiu, juk nebutu gerai pradeti dabar, kai kazkas negerai, tai ir rezultatu nebutu, nereikia niekur skubeti, ramiai, bet uztikrintai.

Nu super!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Teigiamos mintys - tai labai svarbu!

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 10:06)
Citas

Kol kas pasiekiau stadija "nu ir palauksiu, nieko tokio"
Kas bus toliau - bus matyt...

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 10:17)
Warwariuk, smarkiai smarkiai spaudziu kumstukus.  4u.gif
O as siandien atsikeliau su kita galva, nu tikrai, nu ko as cia verkiu, juk nebutu gerai pradeti dabar, kai kazkas negerai, tai ir rezultatu nebutu, nereikia niekur skubeti, ramiai, bet uztikrintai.  didis.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Warwara, Zemyna - zaviuosi jumis si ryta wub.gif Abi islauksit sau ramiai teigiamu rezultatu 4u.gif

as pradejau skiedalioti, akd mano laiskas prapuls kazkur bebankrutuojancioj Graikijoj blink.gif Valkatos jau nebe tokios gausios kad galeciau dar viena buteliuka paruosti nzet tai tek viltis ir tiketi kad su situ bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Cituk, viskas bus gerai! Greit sulauksim mes rezultato tavo is Graikijos. O kada tau pas gyd.? Greit gi, ar ne?
Atsakyti
Cituk, niekur nedings, ramiai, viskas bus gerai. mirksiukas.gif 4u.gif

Taip taip, ne verkti reikia, o galvoti pozityviai, nes asarodama nei sau, nei gyd nepadedu, tai faktas, mano vaikams reikia stiprios mamos. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 26, 10:22)
as pradejau skiedalioti, akd mano laiskas prapuls kazkur bebankrutuojancioj Graikijoj  blink.gif  Valkatos jau nebe tokios gausios kad galeciau dar viena buteliuka paruosti nzet tai tek viltis ir tiketi kad su situ bus viskas gerai  smile.gif

as supratau!!! Nerimas, trydaliojimas ir visa kita pas mus yra kaip pereinamasis prizas biggrin.gif nustojo nervuotis ir panikuoti Warwara su Zemyna, pradejo Citas biggrin.gif Siulau sudaryti grafika, tada zinosim, kuriai kuria diena reikia panikuoti ir visos kitos tas dienas ramiai gyvensim biggrin.gif
Atsakyti
Atiloja isvede teorija. lotuliukas.gif O pati dar nepradejai? lotuliukas.gif Bet ne nemastyk, tau, tiksliau jums visiems trims dzaudziama! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 26 spalio 2011 - 09:55