Sveikos mergaites :4u:
QUOTE(Citas @ 2011 11 01, 11:10)
EEEEGGGGKKKKK - gavau maila kad gavo mano kraujo graikai. Nu pagaliau gal pasistumesiu i prieki. kazkaip greitai cia, issiunciau pereita treciadieni :bigsmile:
sveikinu su atsakymais :4u: dabar jau tikrai nebeliks kliuciu tapti :nestuke
QUOTE(LinMer @ 2011 11 01, 11:40)
Vakar turejau punkcija :) ispunktavo 6, bet sake tik rytoj paskambinti kaip ten apsivaisino, tai dabar siek tiek nerimas ima ar viskas ten gerai, budavo, kad tos pacios dienos vakare paskambini ir pasako kaip kas vyksta :hm bet tikiuosi viskas bus gerai, rytoj apie 12val skambinsiu kiek turim apsivaisinusiu ir 4dieni 12:30 isodinimas, o tada laukimas.... :)u:
kuo didesnio apsivaisinimo ir sekmingo isodinimo :4u:
Warwaruska, su praejusiu gimtadieniu :4u: kuo gausesnes seimynos :4u:
QUOTE(egk @ 2011 11 01, 12:27)
Aš irgi :assa: :assa: :assa:
Mb kreditinę kortelę seife palikęs, tai dar reikia varyt į ofisą pasiimti :oh
ir tave sveikinu su teigiamu zarazuu atsakumu :4u:
QUOTE(Delena @ 2011 11 01, 16:09)
Gal kas galite man patarti kur Vilniuje galima akupunktura gauti????? kiek kainuoja??? Kur tas adatas duria? ar skauda? Ar kam padejo Akupunktura?
gaila, kad atidejo IVF, bet pavaiksciosi akupunktura ir vel galesi startuoti su sekminga pabaiga :4u: akupunktura yra "Matancios rankos" :4u:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 01, 23:54)
Mergaites, dabar mane tikrai istiko isterijos priepolis :unsure:
ar sugrizo tavo paklydeles? :4u:
QUOTE(RositaK @ 2011 11 02, 15:00)
man irgi labai labai liudna :( laikykites abu su TB :4u:
QUOTE(dangutex @ 2011 11 02, 18:45)
Beje, Atijola kazkur dingusi. Kur Tu, drauguze, mano stiprybes vedlys?
as cia :) vakar velai grizom :4u: siandien visa diena kursuose, o namo grizus, neradau interneto :oh tai telefone kol perskaiciau :oh as laikausi :4u: patryznioju, pakvepuoju giliai ir vel glostau pilveli :) kaip tu? :4u: