QUOTE(Beta1 @ 2011 11 02, 13:01)
Puslyte matysi HCG darytis dabar jau neverta, nes tu ji tik viena karta darei, taigi nematysi augimo dinamikos,kas is esmes ir yra svarbu.Pats savaime skaicius nieko tau nepasakys.Taigi lauk dabar jau penktadienio ir viskas.Kantrybes
Ir vėl laukti O galvojau, kad bus ramiau. Bet kuo toliau, tuo daugiau visokių minčių. Tryzniojimai niekada nesibaigs, man atrodo. Dabar skaitau nėštukių skyrelyje, kaip mergytės skundžiasi, kad leliukai niekaip nenori gimti nurodytu laiku ir galvoju, kad man tokie rūpesčiai
Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2011 11 02, 14:38)
Gal Crinonas sieneles pagrauze, todel ir yra tie patepliojimai. Man kartais jo gabaliukai iseina paruzave, ar su raudonomis gyslelemis. Tai, zinok, nelabai kreipiu demesio i tai. Labiau kankina tie mmm pozymiai ir kiekviena diena skirtingai, vakar dure, siandien maudzia. Tik raminu save kiek istengiu ir kartoju, taip gali buti, taip buna
Mmm požymiai ir mane kankino. Galvojau, eilinį kartą pravalas. Nu nieko kitaip nebuvo. Gal tik tas dūrimas neįprastas lyg virbalu iš vidaus. Taip kad ramiai, mergyte.