Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(Iride @ 2011 11 01, 22:27)
Nebarsim  4u.gif Nors su tavo silpnu imunitetu arklines dozes antibu tikrai nebutu dovanele. Klausyk, o jau turi atsakymus del Laimo ligos, ar viskas ok? Tikriausiai busiu praziopsojusi sita info.

Nepražiopsojai blush2.gif pražiopsojau pati blush2.gif blush2.gif
Penktadienį jau turėjau pasiskambinti į laboratoriją, bet pamiršau, Laiškai iš Graikijos, ekstrasensai gi kurkas svarbiau blush2.gif
Rytoj pasiskambinsiu ir parašysiu 4u.gif Bet vistiek labiau man įdomu atsakymas iš Graikijos...
Atsakyti
Citai, tai tikriausiai reikia sveikinti su baisuokle chlamidija ir kitom bjaurastim unsure.gif tongue.gif Is tiesu, juk sitos slykstynes ir gali buti viso ko priezastis, kurios jau nebeliks uz gero menesio mirksiukas.gif

Warwariuk, sveikinu tave su tortadieniu, ir be abejo, ko gi dar cia sedint galima palinketi, jeigu ne poros klykianciu zuikuciu 4u.gif

Buckis visom oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 11 01, 19:31)
Šiandien tikriausiai jau nebus naujienų verysad.gif Matyt pervėlai aš jiem nusiunčiau e-mailą unsure.gif Bet jei ryt nebus iš pačio ryto tai jau užsibukinu eilę trydaliojimui doh.gif  oi prasidės tada: nenuėjo, ne ten nuėjo, nepadarė, nespėjo, nenuskaitė....
Cituk, tu tik raportuok kaip tu gydysies, o aš tave kopijuosiu ax.gif Aš dariausi tik chlamidiją, man atrodo neatsakiau kai klausei, nežinau, gal ir blogai padariau, paskūpėjau blush2.gif

Mergaitės, nebarkit manęs, bet aš noriu tos chlamidijos...

garantuotai gausi rytoj rezultatus is ryto ir nebus del ko triedaliot smile.gif
Aisku kad raportuosiu, kaip as be jusu.
Suprantu del tavo noro gauti teigiama, bet man tai zinok baisoka del tu antibijotiku, dar as as, bet MB bijo kad nepakenktu, nors as raminu kad iki vasario daug laiko atsistatyti smile.gif

QUOTE(Terze @ 2011 11 01, 20:28)
Tikiu tikiu, kad Uk nera..... Bet eik tu sau..... Gal net ir apsidziaugciau gavusi positive atsakymus.... bent jau aiskumas gal priezastis.... Na  informuok mus apie gydymasi.... as net galvoju, gal ir man nusiusti....mm ant nosies....

Issiunciau i AZ blush2.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 11 01, 20:57)
Citai, gal pagaliau tikroji priezastis, kuri bus negailestingai isnaikinta ir rezultatas  nestuke.gif

Tikiuosi kad tai ir bus priezastis, bet taip viskas komplikuota atrodo, visi tie kiti imuniniai dalykai ir pan...

O tu mazute susikoncentruok tik i savo teigiamus skaiciukus (ryt darysi ane?)

QUOTE(Beta1 @ 2011 11 01, 22:47)
Citai, tai tikriausiai reikia sveikinti su baisuokle chlamidija ir kitom bjaurastim  unsure.gif  tongue.gif  Is tiesu, juk sitos slykstynes ir gali buti viso ko priezastis, kurios jau nebeliks uz gero menesio  mirksiukas.gif

Keistai skamba sveikinimai lotuliukas.gif bet ko gero tu teisi reikia issigydyti sitas bjaurastis ir griebti jauti uz ragu vel wub.gif
Atsakyti
Mergaites, dabar mane tikrai istiko isterijos priepolis unsure.gif , pas specus pasirodyti turejau kai prasides mm, na ka, mano nelaimei ar laimei, jos parejo siandien, kai niekas nedirba rolleyes.gif , bet atrodo, kad jos dabar jau ir baigiasi blink.gif , ka dabar daryti unsure.gif , kas cia per nesamones, visa gyvenima jos budavo 7 dienu ilgumo, o dabar, kas dabar bus, siaube, kas dabar bus, kodel jos baigiasi? unsure.gif blink.gif
Atsakyti
WARWARA su gimtadieniu, mergyte! Linkiu, kuo greičiau sulaukti gerų žinių nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 01, 23:54)
Mergaites, dabar mane tikrai istiko isterijos priepolis  unsure.gif , pas specus pasirodyti turejau kai prasides mm, na ka, mano nelaimei ar laimei, jos parejo siandien, kai niekas nedirba  rolleyes.gif , bet atrodo, kad jos dabar jau ir baigiasi  blink.gif , ka dabar daryti  unsure.gif , kas cia per nesamones, visa gyvenima jos budavo 7 dienu ilgumo, o dabar, kas dabar bus, siaube, kas dabar bus, kodel jos baigiasi?  unsure.gif  blink.gif

Na gal ne su visam dar išėjo? Gal sugrįš? g.gif Nors nenuostabu, kad nuo visų vartojamų hormonų organizmas pradeda grybauti.
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 01 lapkričio 2011 - 23:54
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 02, 00:23)
Nebenoriu nieko.

console.gif Nusiramink, išgerk melisų arbatėlės ir eik miegoti. Rytoj viskas atrodys kitaip. Ir mmm gal sugrįš.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 01, 21:54)
Mergaites, dabar mane tikrai istiko isterijos priepolis  unsure.gif , pas specus pasirodyti turejau kai prasides mm, na ka, mano nelaimei ar laimei, jos parejo siandien, kai niekas nedirba  rolleyes.gif , bet atrodo, kad jos dabar jau ir baigiasi  blink.gif , ka dabar daryti  unsure.gif , kas cia per nesamones, visa gyvenima jos budavo 7 dienu ilgumo, o dabar, kas dabar bus, siaube, kas dabar bus, kodel jos baigiasi?  unsure.gif  blink.gif

Nepanikuojam schmoll.gif
Nieko nebus,nueisi rytoj. smile.gif
Manau,kad jos dar grys!Cia gal tik izanga buvo g.gif
Atsakyti
Per stipriai pasakiau. blush2.gif Nezinau koks velnias cia mane valdo, as esu nebe as, tai siaubinga, bet tikiuosi jus mane suprantate. Gerai, apsisarvuoju ir vel aktrybe, laukiu toliau. rolleyes.gif
Atsakyti
man paukštukas pašnibždėjo, kad netrukus už kelių minučių, Rositos gimtadienis. Tai sveikinimai Rosita dideli dideli 4u.gif

taip pat prisidedu prie sveikinimų Warwarai 4u.gif

Žemyna, nesinervink. man irgi yra buvę, kad mėmės atsivelka, dingsta ir vėl pasirodo. imk 4u.gif

Atsakyti
Bet jus man pasakykite, ar gali sitaip zmogu pakeisti KT ar as tik siaip sau kraustausi is proto? unsure.gif

Tiesa, siandien musu RositaK svencia, todel sia proga jai linkiu is visos sirdies pacios didziausios svajones issipildymo! user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 01, 23:04)
Bet jus man pasakykite, ar gali sitaip zmogu pakeisti KT ar as tik siaip sau kraustausi is proto?  unsure.gif

Tiesa, siandien musu RositaK svencia, todel sia proga jai linkiu is visos sirdies pacios didziausios svajones issipildymo! user posted image

As manau,kad gali!!!Hormonai viska gali!!!Ju pagalba gi,vyra is moters gali padaryt ir atvirksciai1
As tai jau nebepasakosiu,ka jie su manim padare! schmoll.gif As gyvenu kazkokiam kosmare.Net negyvenu,o laukiu unsure.gif Sianakt vel radau patepliojimus,tai vel nebeuzmigau kokisas pora valandu.Sirdis dauzos kaip paselus.Rytoj duosiu krauja-neislauksiu.Gal valerijonu kokiu ikalt? verysad.gif su kiekviena diena mano stiprybe tirpsta labai greitai! verysad.gif
Atsakyti