Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

Labas vakaras,

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 25, 15:08)
O as irgi pabuvau truputi slapuke, siandien turejau vizita, ir turejau pradeti badytis, bet stai staigmena per echo, abejose pusese po dovanacistos. Negalejau sulaikyti asaru kabinete, cia pakyli, cia vel krenti...

Bjauru, kai griūna planai, bet atrask kokią gerą šio reikalo pusę...Turi mėnesį pastiprinti organizmą, išlėkti kur pasitūsinti prieš ilgą ramų gyvenimą ar dar ką nors malonaus susigalvoti.

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 25, 19:39)
As grizau su dvynukais (berniuku - 8 lasteles ir mergaite - 7 lasteliu), dabar glostau pilveli, ziuriu i seimynine nuotrauka (taip pavadino zirniuku nuotraukele daktaras biggrin.gif) ir kalbinu mazylius pasilikti  ax.gif

Eina švilpt, kaip faina wub.gif Rėmink tą nuotrauką ir džiaukis nuostabiu laukimu.

QUOTE(dangutex @ 2011 10 25, 20:09)
As taip pat jau namukuose su dviem saulytem wub.gif  wub.gif maniskes truputi prastesnes: 6 lasteliu grazi ir 7 lasteliu truputi fragmentuota (apie 10 %), bet patalelis grazus.

Puikiai...gyvenimas tik gražesnis, kai aplink tiek daug saulyčių. Lai jos šildo jūsų abiejų su vyru širdis. Ramaus laukimo.

vakar ir šiandien ilgai skaičiau kas buvo rašyta apie visokias problemas...ir supratau, kad manosios ojoj kokios menkutės..ar ne Warwara buvo sakius, kad problemų galima sakyti kad neturi. Tai aš jai pritariu. Mane tai siaubas ima, kai pagalvoju, kas laukia mūsų sūnų ir dukrų, kai mes su tokiomis bėdomis kovojam..o taip netoli nuo žagrės tenuėjusios esam...Kas bus kai visas maistas bus tik E, o gyvenimas - ištisas stresas.

Man kaip pramušė ėdrumas. Baisu...jei taip veikia gonalis, tai bus liūdna biggrin.gif
Atsakyti
PerKunas, is to didelio sveiko gyvenimo turiu va ka turiu, jau taip sveikai gyvenau pastaruoju metu, tiek ruosiausi, o va kad nori. rolleyes.gif Bet cia menkos tos mano problemos, as taip tikiuosi, palyginus su kitu mergaiciu bedomis, bet kaip sakoma, kiekvienam savos bedos pacios didziausios. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(businka123 @ 2011 10 25, 21:41)
tai jums viskas gerai pasibaige? tai reiske ka jokos hiperstimulacijos ne bus, nes mazas estradiolis?penktadieni bus punkcija, pamatisu kiek tu kiausialasciu bus pas man, tik dabar labai nervai ima, net ne zinou kas cia gausis.... bet aciu, kad papasakojat sava situacija 4u.gif
Papildyta:
dar man labai idomu del ka tas estrodiolis buna mazas jegu paskuj gaunas daugou tu folikulu, ne tas estradiolis rodo? vienu zodziu, kazkokus nesamones viksta, siendien estradiolas parode dar mazesnis negu vakar Treisas sako kad ne supranta...

Tas mazas estradiolis reiskia, kad is visos gausybes folikulu subrendusiu yra vos 3.Taip jau kartais atsitinka, kad likus kokiai parai iki punkcijos jie ima ir pabaigia bresti iki reikiamo brandumo, tuomet ir ispunktuojama daugiau nei rode estradiolio tyrimas.Taip atsitiko mano atveju.Pagal ta E tyrima buvau nusiteikusi max 4 kiausialastem, bet rezultate ju tinkamu apvaisinimui buvo 13. Taigi gali tiketis, kad jis dar pakils.Tuo labiau, kad iki penktadienio dar marios laiko subresti tavo folikulams.Siuo metu jie bet kokiu atveju dar nera pasiruose punkcijai, jeigu ji nusimato tik dar uz 3 dienu.Kad butu paprasciau, gali isivaizduoti, kad viena apvaisinimui tinkama kiausialaste turi 200-300 tu estradiolio vienetu.Tai vat nesunku susiskaiciuoti kiek mazdaug duotuoju momentu nusimato tu subrendusiu kiausialasciu.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 25, 18:33)
kaip tavo rezultatai?

Tai kaip ir itariau-testukas neigiamas, bet memiu dar nera g.gif
Labai malonu, kad domiesi- aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mai-ja: 25 spalio 2011 - 21:33
QUOTE(Mai-ja @ 2011 10 25, 22:25)

nu ir tegul neateina tos memes, vietoj to tegul pradeda augti nestukiskas pilvukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 25, 20:31)
nu ir tegul neateina tos memes, vietoj to tegul pradeda augti nestukiskas pilvukas  4u.gif

Kad taip tavo zodziai dangun nueitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stera @ 2011 10 25, 20:03)
Sveiki smile.gif
klausei apie imunnini nevaisinguma
mes dareme VK tyrimus, visiskas nesuderinimas su vyru...a siaip viskas su tyrimais gerai , o kas tau?irgi imuninis...as vat ir galvoju kaip taip, nes niekur neradau kas dare IVF su tokiu diagnozu.gal mum ir sita nepades verysad.gif
nes 3 iui  nesekmingi cray.gif

O kokius tyrimus darei VK? Čia ne tą testą po sueities turi galvoje?
Man tai niekas jokio imuninio nenustatė, na nebent čia aš kartu su mergaitėm nustatėm, nes mums kaip ir akivaizdu... O gydytojų diagnozė - neaiškios kilmės.

QUOTE(taja78 @ 2011 10 25, 21:14)
Kaip smagu,kad ne viena glostau.As irgi nuotraukyte pasidejus turiu...Jau ir dviratukus prizadejau..... blush2.gif  blush2.gif 
Gulekim ramiai! 4u.gif Kad tik pasiliktu.

Šaunuolė 4u.gif

Atiloja, dangutex, ramaus laukimo ir trokštamo rezultato 4u.gif

QUOTE(Mai-ja @ 2011 10 25, 22:25)
Labai malonu, kad domiesi- aciu mirksiukas.gif

Kada tau HCG? Mėmių nėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 25, 20:51)
Kada tau HCG? Mėmių nėra thumbup.gif

Va cia ir yra problema, kad pas mus to tyrimo nedaro doh.gif
Jau buvau siandien sumascius eiti i poliklinika ir prisiverkti,kad padarytu,bet greitai apsiraminau prisiminus praeitus bendravimus su jais-jie sito nesuprastu, na tipo o kas pasikeis !? o beto atsakymas ateitu greiciausiai po triju dienu!!!
Pas mus cia viskas kaip suletintam kine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 25, 20:39)
As grizau su dvynukais (berniuku - 8 lasteles ir mergaite - 7 lasteliu), dabar glostau pilveli, ziuriu i seimynine nuotrauka (taip pavadino zirniuku nuotraukele daktaras biggrin.gif) ir kalbinu mazylius pasilikti  ax.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 10 25, 21:09)
Sveikutes,
As taip pat jau namukuose su dviem saulytem wub.gif  wub.gif maniskes truputi prastesnes: 6 lasteliu grazi ir 7 lasteliu truputi fragmentuota (apie 10 %), bet patalelis grazus. Tai dabar kalbinu gerai isitaisyti, tvirtai isikabinti ir stipreti.

Atiloja, Dangutex - ramiu savaiteliu, o mes busim jusu istikimos jusu klausytojos kai cia nerimausit biggrin.gif

Taja78, mai-ja - laikom kumstukus . As jau net maisau, cia tiek visko vyksta kad jau nebesuseku blush2.gif

Zemyna - mazute - buk gera negalvok iskart apie kazkokius vezius, tiesiog susidare cistos, isnyks jos niekur nedings. kaip ir sakiau cia manes kadangi niekas neapziuri tai as ir nezinau gal irgi buvo cistos, o gal ir yra, bet pasisalins kur jos dings. Ar jau geriau jautiesi? 4u.gif gal nusiraminai jau truputi, apmastei, kad viskas issprendziama ir kad pagal visas kitas bedeles gyvenime tavo jau turetas si tai tik menkniekis, kuriam reikia menesiuko laiko sutvarkyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 25 spalio 2011 - 22:06
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 25, 21:16)
PerKunas, is to didelio sveiko gyvenimo turiu va ka turiu, jau taip sveikai gyvenau pastaruoju metu, tiek ruosiausi, o va kad nori.  rolleyes.gif Bet cia menkos tos mano problemos, as taip tikiuosi, palyginus su kitu mergaiciu bedomis, bet kaip sakoma, kiekvienam savos bedos pacios didziausios.  blush2.gif

Tai čia matyt paskutiniai brūdai išeiti turi. Ir būsi skaidri it stikliukas wink.gif
Atsakyti
Cituk,aciu Tau ir visoms, uz palaikyma ir spyri i minkstaja. blush2.gif 4u.gif
O apskritai, begalo dziaugiuosi del musu mergaiciu, kurios jau nestuke.gif , kurios siandien parvaziavo su savo sauliukais. wub.gif As siandien glaudziau maziuka ivf stebukliuka 4 men, koks nuostabus vaikas wub.gif , kazka murmejo savo kalba, sypsojosi begalo daug bigsmile.gif wub.gif , aiskino mums, busimoms. smile.gif Kaip laukiu as tokio momento... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 25 spalio 2011 - 23:19
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 25, 22:19)
Tas mazas estradiolis reiskia, kad is visos gausybes folikulu subrendusiu yra vos 3.Taip jau kartais atsitinka, kad likus kokiai parai iki punkcijos jie ima ir pabaigia bresti iki reikiamo brandumo, tuomet ir ispunktuojama daugiau nei rode estradiolio tyrimas.Taip atsitiko mano atveju.Pagal ta E tyrima buvau nusiteikusi max 4 kiausialastem, bet rezultate ju tinkamu apvaisinimui buvo 13. Taigi gali tiketis, kad jis dar pakils.Tuo labiau, kad iki penktadienio dar marios laiko subresti tavo folikulams.Siuo metu jie bet kokiu atveju dar nera pasiruose punkcijai, jeigu ji nusimato tik dar uz 3 dienu.Kad butu paprasciau, gali isivaizduoti, kad viena apvaisinimui tinkama kiausialaste turi 200-300 tu estradiolio vienetu.Tai vat nesunku susiskaiciuoti kiek mazdaug duotuoju momentu nusimato tu subrendusiu kiausialasciu.

dar noru paklausti, o jum Treisas kaip mate kad yra 15 folikulu po ehoskopu, ne gasdyna kad gali bute hiperstimulacija, kad gerau iskarta saldyt....as dabar daug labai skaitu apie ta hiperstimulacija, Lietuvoj darou jau 3 ifv, ispunktodava man po 24 folikulus, ir as ne zinoju apie jokos hiperstimulacijos, biski buvo issiputies pilvas ir tiek.... bet as taip ne noru embrionuku iskart uzsaldyt, noru pasiimt? ko daryt? o Treisas jau 4 kartus pakartoja, sako rodos kad reikes uzsaldyt, tai galvoju, gal man sakit kad noru pasiimti....
Atsakyti