QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 25, 15:08)
O as irgi pabuvau truputi slapuke, siandien turejau vizita, ir turejau pradeti badytis, bet stai staigmena per echo, abejose pusese po dovanacistos. Negalejau sulaikyti asaru kabinete, cia pakyli, cia vel krenti...
Bjauru, kai griūna planai, bet atrask kokią gerą šio reikalo pusę...Turi mėnesį pastiprinti organizmą, išlėkti kur pasitūsinti prieš ilgą ramų gyvenimą ar dar ką nors malonaus susigalvoti.
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 25, 19:39)
As grizau su dvynukais (berniuku - 8 lasteles ir mergaite - 7 lasteliu), dabar glostau pilveli, ziuriu i seimynine nuotrauka (taip pavadino zirniuku nuotraukele daktaras ) ir kalbinu mazylius pasilikti
Eina švilpt, kaip faina Rėmink tą nuotrauką ir džiaukis nuostabiu laukimu.
QUOTE(dangutex @ 2011 10 25, 20:09)
As taip pat jau namukuose su dviem saulytem maniskes truputi prastesnes: 6 lasteliu grazi ir 7 lasteliu truputi fragmentuota (apie 10 %), bet patalelis grazus.
Puikiai...gyvenimas tik gražesnis, kai aplink tiek daug saulyčių. Lai jos šildo jūsų abiejų su vyru širdis. Ramaus laukimo.
vakar ir šiandien ilgai skaičiau kas buvo rašyta apie visokias problemas...ir supratau, kad manosios ojoj kokios menkutės..ar ne Warwara buvo sakius, kad problemų galima sakyti kad neturi. Tai aš jai pritariu. Mane tai siaubas ima, kai pagalvoju, kas laukia mūsų sūnų ir dukrų, kai mes su tokiomis bėdomis kovojam..o taip netoli nuo žagrės tenuėjusios esam...Kas bus kai visas maistas bus tik E, o gyvenimas - ištisas stresas.
Man kaip pramušė ėdrumas. Baisu...jei taip veikia gonalis, tai bus liūdna