QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 30, 10:39)
O mes vakar vel grizom keturiese Is triju maziuku liko du 7 lasteliu prastai atsilo, o kurie buvo 8 lasteliu, sake, kad puikus pralaukem 2 val savo mazuliu, dar paskui beveik 5 val kelio i namus, tai grizau ziauriai pavargus. tikiuosi mazuciai nepavargo
Gražaus buvimo drauge
QUOTE(Tanga @ 2011 10 30, 19:44)
Ryškius II Gražus vaizdelis, bet labai tikiuosi penktadienį pamatyti dar gražesnį. MB juokauja, kad važiuosim pirmos šeimyninės nuotraukėlės pasidaryti. Neramina tai, kad vis dar nejaučiu jokių požymių, apart rėmens. MB kažkokiu būdu mato patamsėjusius spenelius. Na, jam geriau matyt
kaip smagu...
QUOTE(businka123 @ 2011 10 31, 16:39)
sveiki1 as jau namie, pasiemem2 vaikus 8 lasteliu,
Lai jie tvirtai įsikabina ir pasileidžia tik po 9 mėnesių.
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 31, 21:46)
Jau grizau Neovuliavo mano folikulai, turim ju 7, negausus turtas, bet yra kaip yra Kitas pasimatymas po keliu dienu.
Hormonai tave apgaudinėja?
O kodėl negausus..palauk kitą kartą daugiau priskaičiuos.
Man suskaičiavo 10. Bet gimdos gleivinė berods daktarėliui nepatiko. Pažiūrėsiu ką ketvirtadienį pasakys. angeliukkkeee, o tu kada lėki vėl skaičiuoti?
Mergaitės, kai apie savo tą Giorgį kalbat, tai man baisumas jama...taip viskas painu atrodo...
Warwara, restorano personalui nesukėlei įtarimo su adatomis po wc belakstydama?
Stiprybės jums mergaitės, kurios esate dviejų savaičių laukime...kad ir kokios abejonės apniktų - likit ramios
nors pati jau pradedu bijoti...žinau, kad bus bjaurus laikas...fui fui...