Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

Butent taip parasiau kreditines duomenis ir viskas,pirma karta buvo neramu ,bet pamatem kad viskas gerai ,tai dabar pasitikim.Penktadieni vaziauosim pas daktare,sakiau klausiu del to IVG,jei jie daro tai darysiuos tikriausiai,nes LIT,mums neiseis niekaip su musu darbais vazineti iLV,galva ispusta nuo galvojimo kaip ka geriau daryti g.gif nes kaip supratau tas IVG ir LIT nelabai skiriasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 10 31, 17:03)
Butent taip parasiau kreditines duomenis ir viskas,pirma karta buvo neramu ,bet pamatem kad viskas gerai ,tai dabar pasitikim.Penktadieni vaziauosim pas daktare,sakiau klausiu del to IVG,jei jie daro tai darysiuos tikriausiai,nes LIT,mums neiseis niekaip su musu darbais vazineti iLV,galva ispusta nuo galvojimo kaip ka geriau daryti  g.gif nes kaip supratau tas IVG ir LIT nelabai skiriasi.  doh.gif

Aisku vadinasi duosiu ir as tuos duomenis 4u.gif is keberiokst tai supratau kad renkamasi tarp Ivg ir intralipidu??? LIT lygtai daroma kai yra match tavo ir vyro genetikoj g.gif jezua jau turbut maisausi pati as cia, tai geriau klausk keberiokst arba irides smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 31, 17:07)
Aisku vadinasi duosiu ir as tuos duomenis  4u.gif  is keberiokst tai supratau kad renkamasi tarp Ivg ir intralipidu???  LIT lygtai daroma kai yra match tavo ir vyro genetikoj  g.gif jezua jau turbut maisausi pati as cia, tai geriau klausk keberiokst arba irides  smile.gif

Taiva, kaip gerai kad yra mergaiciu kurios paaiskina,,as irgi nekokia zinove,sito irgi klausiu ar dare jie ta match tyrima mums su vyru. smile.gif
Skmes tau pas Giorgi,linkiu pigesnio gydymo varianto 4u.gif
visom mergaitem taippat greiciau patapti nestuke.gif
Atsakyti
sveiki1 as jau namie, pasiemem2 vaikus 8 lasteliu, kiti embrionukus sustoja dalintie.... deja, ne turejam ka uzsaldyt... bet as labai tiku kad mano vaikai bus sttiprus ir nores pas man pasilikti 9 menesem
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 31, 15:42)
Sveikos mergaites,
Aciu, kad rupinates, guodziate ir palaikote. Ka daryciau be Jusu?
As sianakt pirma nakti gerai ismiegojau, be karscio bangu ir skausmu. Dabar tik dilgciojimas ar vidinis durimas net nezinau, kaip pavadinti, bet po visur, tai desinej pusej, tai kairej.
Nusprendziau NT siandien dar negadinti, palauksiu rytojaus. Vistiek tik rytoj i Ryga vaziuociau.  O gal ramybes ir kantrybes suteikia buvimas artimu zmoniu rate. Nuvaziavome i Klaipeda pas gimines, tai labai dziaugiuosi, kad aplinka pakeiciau.

Atijola, tu man pavyzdys. Ramybe, ramybe. Beje, labai teisinga knyga nusipirkai. As vis budistu istorijas paskaitineju.

neatleidziu kumstuku iki teigiamo II 4u.gif
as ta knyga seniai nusipirkus ir dabar skaiciau jau koki 5 karta blush2.gif
QUOTE(Citas @ 2011 10 31, 15:46)
sakai 500  ax.gif  nu brangus tas vaikelis gausis, kaip zemyna sake  biggrin.gif  bet dievuleliau koks mylimas  wub.gif

Man kuo arciau gorgio konsultacija tuo daugiua klausimu kyla o jau kai nueisiu tai isvis uzbombarduosiu tave - is anksto atsiprasau  blush2.gif  Tu sakei kad intralipidus ne taip lengva lietuvoj gauti ane? gal galesiu taves prasyti kontaktu is kur tu juo imi? nes suprantu kad tai kaune  ax.gif

bet uztat kiek zinosi 4u.gif O tu ten angliskai viska kalbi, ar prasai tos sesutes lietuves pavertejauti? 4u.gif

QUOTE(businka123 @ 2011 10 31, 17:39)
sveiki1 as jau namie, pasiemem2 vaikus 8 lasteliu, kiti embrionukus sustoja dalintie.... deja, ne turejam ka uzsaldyt... bet as labai tiku kad mano vaikai bus sttiprus ir nores pas man pasilikti 9 menesem

laikau kumstukus uz 2 stipruolius, kad pasiliktu pas mamyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(businka123 @ 2011 10 31, 17:39)

Kiek imanoma ramaus laukimo ir teigiamu skaiciuku 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 31, 17:46)
bet uztat kiek zinosi  4u.gif O tu ten angliskai viska kalbi, ar prasai tos sesutes lietuves pavertejauti?  4u.gif

Kalbu as pati ax.gif Tos sesutes gyvai dar nesu sutikus, nes ji ka tik is motinystes atostogu grizo, tai tik telefonu kalbeti teko karta smile.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(businka123 @ 2011 10 31, 15:39)

Labai saunu,businka123 ,kad burbuliukai jau pas tave! Buk rami ir netryzniok kaip as doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Businka123, spaudziu kumstukus ir as uz tavo du stpruoliukus. wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 31, 12:20)
Kamelija2, kumštukai jau suspausti Ar gali man plačiau apie tas ląsteles? Ir 7, ir 8? Nu nieko nesupratau mastau.gif

egk aciu 4u.gif Na gal as ten neaiskiai ir parasiau blush2.gif Mums uzsaldymui buvo like 6 mazuliukai. Tai juos uzsalde po 3 i viena kasete ar kaip ji ten vadinasi g.gif Kiekvienoje is ju buvo uzsaldyta po 2 maziukus 8 lasteliu ir 1 - 7 lasteliu. Tai is triju atsildytu nesivyste tik tas 7 lasteliu, o kiti 2 buvo puikus, kurie tikiu bus uzsispyre ir liks su mumis wub.gif ir dar liko 3 saldyti mazuliukai-broliukai ir sesutes biggrin.gif

businka spaudziu kumstukus uz maziukus, kad jie pasilktu su teveliais 4u.gif

dangutexxx ramybes ir tikejimo, sekmes ryt Rygoje 4u.gif

taja, Atiloja, Rosita graziu artejanciu rezultatu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 31, 00:24)
Ypatingiai stipriai kumsciai suspausti  smile.gif Ramaus laukimo  4u.gif

Cituk wub.gif wub.gif tikiuosi greitai sulauksi atsakymu ir galesi pradet gydyma 4u.gif

Warwara 4u.gif smaugaus badymosi restorane biggrin.gif

Gero vakaro visoms mergaitems 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atleiskit,bet as vel su savo tryzniojimais blush2.gif tongue.gif
Ar nuo progesterono,kuri reikia naudoti TEN,buna kokiu isskyru?Parejau is miesto ir ant paketuko radau ruda demele.Bijau,kad mm pradzia nebutu(tfu tfu tfu).Ar buvo jums kuriai?? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 31, 00:24)
Nu tikrai negali buti ovuliave  schmoll.gif  Kokiom dozem stimuliuojancius leidies? Tie skausmai ir kiti pojuciai visu hormonu pasekme  mirksiukas.gif Taigi sioandien dar patryzniok o ryt ramiai pas daktare ir pranesk mums zinias apie auginama turteli  4u.gif

Dekui merginos uz palaikyma 4u.gif
Jau grizau blush2.gif Neovuliavo mano folikulai, turim ju 7, negausus turtas, bet yra kaip yra blush2.gif Kitas pasimatymas po keliu dienu.
Atsakyti
Labas vakaras visoms wub.gif Ziuriu, pasyviai siom dienelem bendravimas vyksta ax.gif Ilgasis savaitgalis drinks_cheers.gif
Mes namo gryzom su 3 mazyliais blush2.gif Atrodo viskas butu gerai, bet kenciu baisius pilvo skausmus schmoll.gif greiciausiai - hiperstimuliacija schmoll.gif Vos pavaiksciojau tas dienas ir kvepuot kazkaip sunku momentais doh.gif Zodziu, kaip pradejo skaudet po punkcijos, taip ir kankinuosi vis verysad.gif Lyg ir praeidineja, bet dar nieko gero - pilvas kaip balionas... Gal yra kam taip buve? Kada tokie dalykai praeina? Apsvieskite mane blush2.gif
Papildyta:
[quote=Kamelija2,2011 10 31, 18:55]
egk aciu 4u.gif Na gal as ten neaiskiai ir parasiau blush2.gif Mums uzsaldymui buvo like 6 mazuliukai. Tai juos uzsalde po 3 i viena kasete ar kaip ji ten vadinasi g.gif Kiekvienoje is ju buvo uzsaldyta po 2 maziukus 8 lasteliu ir 1 - 7 lasteliu. Tai is triju atsildytu nesivyste tik tas 7 lasteliu, o kiti 2 buvo puikus, kurie tikiu bus uzsispyre ir liks su mumis wub.gif ir dar liko 3 saldyti mazuliukai-broliukai ir sesutes biggrin.gif

Kamelija2, sekmes jums ir grazaus laukimo wub.gif
Atsakyti