Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 31, 14:45)
Taip !!! Berods 10.29 pasibelde i si pasauli smile.gif
Daug nezinau,nes naujienos issniuksninetos,gal pati greitai parasys  smile.gif

Nu pagaliau wub.gif thumbup.gif kaip tu laikaisi, kaip tavo kaklelis smile.gif ? beje jau buvai testuotis kileriu? Nu zinai tas graikijos pastas jau mus egk nervina, atrodo sestum i lektuva ir nugabentum per diena, tai kokio velnio ten 10 dienu tas pastas vilkina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 31, 14:56)
Nu pagaliau  wub.gif  thumbup.gif  kaip tu laikaisi, kaip tavo kaklelis  smile.gif ? beje jau buvai testuotis kileriu? Nu zinai tas graikijos pastas jau mus egk nervina, atrodo sestum i lektuva ir nugabentum per diena, tai kokio velnio ten 10 dienu tas pastas vilkina  blink.gif

Sveika,del tu chlamidij,as siandein gavau atsakyma ,positive vel.,neisgyde man 14 dien., atibijotikaiBYMICIN 100MG., schmoll.gif sunervino tai negaliu,ureplazmos tai gerai negative,atsikelia vis IVF verysad.gif
Beje siunciua Fedexsu tai per 2dienas gavo,antradieni isiuntem, tai ketvirtadieni jau gavau emeila kad gavo siunta.
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 10 31, 15:08)
Sveika,del tu chlamidij,as siandein gavau atsakyma ,positive vel.,neisgyde man 14 dien., atibijotikaiBYMICIN 100MG., schmoll.gif sunervino tai negaliu,ureplazmos tai gerai negative,atsikelia vis IVF verysad.gif
Beje siunciua Fedexsu tai per 2dienas gavo,antradieni isiuntem, tai ketvirtadieni jau gavau emeila kad gavo siunta.

Oho!! Per dvi dienas? Is kur tu siuntei?? ir kiek mokejai? Velnias kaip nervina kad taip ilgai eina. As daug kur skaiciau kad priklausomai nuo infekcijos pazengimo aisku, bet dazniausia skiria 25 dienu gydyma antibijotikais g.gif tai kodel tau tik 14 dienu? Sveikinu del ureaplazmos. O mykoplazma tyreisi irgi?
taitiek zinau kaip uzknisa atidejimas, bet tikrai geriau isnaikinti ta bjaurybe pries bandant vel 4u.gif jetau kaip negaliu sulaukti tu rezultatu!!! kazkaip as tikra kad pas mane bus teigiama nes ne bereikalo kaiusintakiai uzsiblokavo ir dar tos kileres sukile unsure.gif
Ir dar klausimelis, kokiu budu mokejai? as maniau banko pervidimu bet jauciu uztrunka tai galvoju kreditine gal greiciau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 31 spalio 2011 - 14:17
Citas,taitiek Airijoj,ne pas Gorgi uz tai ir gydymas skiriasi.

Guliu,kol kas viskas kaip ir gerai.Kileres atejo,viskas gerai tik aktyvumas ju 2 proc padidejes,tai gal nieko tokio.Jis praeita karta buvo siek tiek didesnis,bet ir tai nieko nesake.Tikiuosi,su intralipidais prasisukti.Eisiu pas ji treciadieni.
O del Graikijos,tai as jums sakiau,kad su pastu bus ilgas zaidimas.Man is keliu saliu siuntus,sali paliko normaliai,o GR. ejo apie desimt dienu.Tokiais tempais kazin ar sia savaite dar kas iseis.Fedex apie 40 svaru ima,bet pristato greitai.
Atsakyti
Siuntem is airijos,mokejom 55 eur.,tu mykoplazmu nesityriau ,kita karta tirsiu.Labai patogu ,kaip issiuntem siunta ,parasiau jiem emeila su mokejo detalem ir viskas smile.gif na tikrai ta zaraza pas mane siltai isistaisiu gun_bandana.gif

KAIP FAINA REGINUKUI,dideli sveikinimai 4u.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 31, 15:20)
Citas,taitiek Airijoj,ne pas Gorgi uz tai ir gydymas skiriasi.

Guliu,kol kas viskas kaip ir gerai.Kileres atejo,viskas gerai tik aktyvumas ju 2 proc padidejes,tai gal nieko tokio.Jis praeita karta buvo siek tiek didesnis,bet ir tai nieko nesake.Tikiuosi,su intralipidais prasisukti.Eisiu pas ji treciadieni.
O del Graikijos,tai as jums sakiau,kad su pastu bus ilgas zaidimas.Man is keliu saliu siuntus,sali paliko normaliai,o GR. ejo apie desimt dienu.Tokiais tempais kazin ar sia savaite dar kas iseis.Fedex apie 40 svaru ima,bet pristato greitai.

jau dabar galvoju kad gal reikejo moketi tuos 40£ lotuliukas.gif Laukimas zudo o ir laikas eina o jis brangus man darosi labai kai laukia tiek daug gydymo. nu ka saukstai po pietu blush2.gif

Nu tai 2% gal tikrai nera blogai. Tikiuosi kad treciadieni jis tave nuramins. O tu va taip kiekviena karta moki 120 svaru? Juk neuztrunki tu valandos del vieno klausimo ane? dar uzkrito o tau Humiros ar IVIg reikejo?? Daug skaiciau savaitgali kad intralipidai bent jau pradiniam etape nelabai daug naudos ir labai rekomenduojamas IVIg (aisku jis brangesnis, todel apsimoka)

Taitiek - ta prasme parasei korteles duomenis? ir jie nusiskaiciavo? As tik galvoju ar saugu taip korteles duomenis siusti mailu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 31 spalio 2011 - 14:27
Taip,tiek ir moku.Tai realiai dabar man iseina apie 500 svaru kas menesi,kileriu testai ir konsultacijos.
Man IVIG ir Humiros nereikejo,kileres intralipidai nugesino,o Humiros siaip ar taip nereikejo.
Atsakyti
4u.gif unsure.gif Gal truputi ne taip parasiau.Ne KT,bet kazkokie hormoniniai (THS) g.gif vaistai.dar perskaiciau atidziai (geriau buciau neskaicius blink.gif ),kad negalima vartoti ju jei esi arba itari,kad esi nescia!!!! blink.gif blink.gif Skiriami moterims nuo 45-55 metu.Menopauzei gydyti!!!Arba po kiausidziu operacijos. blink.gif
Nu zjb,tai kaip cia suprasti!? Nu bet ne as pati juos sau pasiskyriau.O dar triguba doze i diena sugeriu.Jezau,visai dabar pasimeciau. blink.gif O galva,tai nuo ju skauda(salutinis poveikis)
negi daktaras skirs vaistus,kurie trukdo tapt nestuke.gif ?
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Aciu, kad rupinates, guodziate ir palaikote. Ka daryciau be Jusu?
As sianakt pirma nakti gerai ismiegojau, be karscio bangu ir skausmu. Dabar tik dilgciojimas ar vidinis durimas net nezinau, kaip pavadinti, bet po visur, tai desinej pusej, tai kairej.
Nusprendziau NT siandien dar negadinti, palauksiu rytojaus. Vistiek tik rytoj i Ryga vaziuociau. O gal ramybes ir kantrybes suteikia buvimas artimu zmoniu rate. Nuvaziavome i Klaipeda pas gimines, tai labai dziaugiuosi, kad aplinka pakeiciau.

Tanga, pirmiausia labai dziaugiuosi uz tas II ryskias. O pozymiu dar bus per akis. Klausei del mano c.d Su ciklu si karta labai uztempem. Tik 4 c.d pradejome stimuliacija. O isodino 22 c.d, todel ir tryzniojau vakar, ar nebus mmm pradzia, juk 27 diena vis delto.

Atijola, tu man pavyzdys. Ramybe, ramybe. Beje, labai teisinga knyga nusipirkai. As vis budistu istorijas paskaitineju.

Taja78, laikykis. Bus tos II, tikrai. 4u.gif

Warwara, smagaus pasibadymo restorane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 31, 15:36)
Taip,tiek ir moku.Tai realiai dabar man iseina apie 500 svaru kas menesi,kileriu testai ir konsultacijos.
Man IVIG ir Humiros nereikejo,kileres intralipidai nugesino,o Humiros siaip ar taip nereikejo.

sakai 500 ax.gif nu brangus tas vaikelis gausis, kaip zemyna sake biggrin.gif bet dievuleliau koks mylimas wub.gif

Man kuo arciau gorgio konsultacija tuo daugiua klausimu kyla o jau kai nueisiu tai isvis uzbombarduosiu tave - is anksto atsiprasau blush2.gif Tu sakei kad intralipidus ne taip lengva lietuvoj gauti ane? gal galesiu taves prasyti kontaktu is kur tu juo imi? nes suprantu kad tai kaune ax.gif

Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 10 31, 15:40)
4u.gif  unsure.gif Gal truputi ne taip parasiau.Ne KT,bet kazkokie hormoniniai (THS)  g.gif vaistai.dar perskaiciau atidziai (geriau buciau neskaicius  blink.gif ),kad negalima vartoti ju jei esi arba itari,kad esi nescia!!!! blink.gif  blink.gif Skiriami moterims nuo 45-55 metu.Menopauzei gydyti!!!Arba po kiausidziu operacijos. blink.gif
Nu zjb,tai kaip cia suprasti!? Nu bet ne as pati juos sau pasiskyriau.O dar triguba doze i diena sugeriu.Jezau,visai dabar pasimeciau. blink.gif O galva,tai nuo ju skauda(salutinis poveikis)
negi daktaras skirs vaistus,kurie trukdo tapt  nestuke.gif ?

Nu idomiai cia tavo daktaras, bet as tikra kad jis zino ka daro, taip kad aukstyn galvyte, kaip sakiau temperaturos suolis zemyn ir vel aukstyn labai geras zenklas 4u.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 10 31, 15:42)
Nusprendziau NT siandien dar negadinti, palauksiu rytojaus. Vistiek tik rytoj i Ryga vaziuociau.  O gal ramybes ir kantrybes suteikia buvimas artimu zmoniu rate. Nuvaziavome i Klaipeda pas gimines, tai labai dziaugiuosi, kad aplinka pakeiciau.

saunu kad truputi atitrukai nuo galvojimo smile.gif tai kumsciu neatleidziam iki ryt ryto, nors vis tiek ziauriai anksti NT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 31, 07:57)
Žemyna_mėlynakėPas tave normalus toks PMS smile.gif Viskas gerai, greit sulauksi savo mmm! thumbup.gif

Cituk, del vaistuku, man gyd. visada nustato kelinta badytis. Ot ir siandien varysiu i restorana su gonaliu ir menopuru taseje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ar mano rankos tokios kreivos, ar kas, bet si karta baisus pilvas  doh.gif O dar tiek dienu laukia po 3 i diena skiluciu... Bet vis vien jau geriau, prasidejo stimuliacija, depherelino poveikis mazieja, as jau beveik normalus ir gyvas zmogus  thumbup.gif

Ziaurus tas mano pms“as, tikrai ziaurus toks pirma kart gyvenime, buna net akimirku, kai pamanau, kad kraustausi is proto. rolleyes.gif lotuliukas.gif Maudena, maudena, bus bus tuoj ant dienu. g.gif

Idomu, kaip tu ten restorane leisies g.gif , jau tikrai neiseis kaip tame puregono cd, kad viska pasidedi ant padekliuko kartu su kavute, atsisedi, pamedituoji, viska nudezinfekuoji ir taip toliau ir pan. doh.gif lotuliukas.gif Gero pasisedejimo normalus ir gyvas zmogau! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!!!

Si savaite stebuklu zada girdejau.... Labai laukiu jusu II, kad pasidziaugti ir tiketi tuo!!!
Atsakyti