QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 31, 15:36)
Taip,tiek ir moku.Tai realiai dabar man iseina apie 500 svaru kas menesi,kileriu testai ir konsultacijos.
Man IVIG ir Humiros nereikejo,kileres intralipidai nugesino,o Humiros siaip ar taip nereikejo.
sakai 500
nu brangus tas vaikelis gausis, kaip zemyna sake
bet dievuleliau koks mylimas
Man kuo arciau gorgio konsultacija tuo daugiua klausimu kyla o jau kai nueisiu tai isvis uzbombarduosiu tave - is anksto atsiprasau
Tu sakei kad intralipidus ne taip lengva lietuvoj gauti ane? gal galesiu taves prasyti kontaktu is kur tu juo imi? nes suprantu kad tai kaune
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 10 31, 15:40)
Gal truputi ne taip parasiau.Ne KT,bet kazkokie hormoniniai (THS)
vaistai.dar perskaiciau atidziai (geriau buciau neskaicius
),kad negalima vartoti ju jei esi arba itari,kad esi nescia!!!!
Skiriami moterims nuo 45-55 metu.Menopauzei gydyti!!!Arba po kiausidziu operacijos.
Nu zjb,tai kaip cia suprasti!? Nu bet ne as pati juos sau pasiskyriau.O dar triguba doze i diena sugeriu.Jezau,visai dabar pasimeciau.
O galva,tai nuo ju skauda(salutinis poveikis)
negi daktaras skirs vaistus,kurie trukdo tapt
?
Nu idomiai cia tavo daktaras, bet as tikra kad jis zino ka daro, taip kad aukstyn galvyte, kaip sakiau temperaturos suolis zemyn ir vel aukstyn labai geras zenklas
QUOTE(dangutex @ 2011 10 31, 15:42)
Nusprendziau NT siandien dar negadinti, palauksiu rytojaus. Vistiek tik rytoj i Ryga vaziuociau. O gal ramybes ir kantrybes suteikia buvimas artimu zmoniu rate. Nuvaziavome i Klaipeda pas gimines, tai labai dziaugiuosi, kad aplinka pakeiciau.
saunu kad truputi atitrukai nuo galvojimo
tai kumsciu neatleidziam iki ryt ryto, nors vis tiek ziauriai anksti NT