Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

Labas rytas. 4u.gif

Cituk, ten virsuj kazkas turi kt planu. biggrin.gif Kaip pacios nuotaikos, kada atsakymai bus?

Taja, kaip suprasti geri KT? blink.gif Kazka neaiskiai tu cia parasei. g.gif biggrin.gif 4u.gif O del NT, tai man atrodo, anksti tau dar jam. ax.gif 4u.gif

Kaip kitos busimos nestuke.gif jauciasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 31, 11:02)
Labas rytas.  4u.gif

Cituk, ten virsuj kazkas turi kt planu.  biggrin.gif Kaip pacios nuotaikos, kada atsakymai bus?

Visa laika taip ir ten virsuj tu planu visai nederina su mumis blink.gif Guodzia tik tiek kad jei ten virsuj suplanuota tai tikrai ivyks thumbup.gif

Mano nuotaikos neidomios, niekas nevyksta. Si savaite manau dar labai neveiksni bus (bet uzteks cia skyrelyje ivykiu ir be manes, sitiek daug geru ziniu cia musu laukia bigsmile.gif ) o nuo kitos jau tikiuosi pradeti kova, einu antram skiepui nuo raudoniukes, jau tikiuosi tureti rezultatus is graikijos ir eiti pas Dr Gorgi ir pradeti ilga ir brangu gydyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 31, 07:20)
Visa laika taip ir ten virsuj tu planu visai nederina su mumis  blink.gif Guodzia tik tiek kad jei ten virsuj suplanuota tai tikrai ivyks  thumbup.gif

Mano nuotaikos neidomios, niekas nevyksta. Si savaite manau dar labai neveiksni bus (bet uzteks cia skyrelyje ivykiu ir be manes, sitiek daug geru ziniu cia musu laukia  bigsmile.gif ) o nuo kitos jau tikiuosi pradeti kova, einu antram skiepui nuo raudoniukes, jau tikiuosi tureti rezultatus is graikijos ir eiti pas Dr Gorgi ir pradeti ilga ir brangu gydyma  4u.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

Nieko, tai pabusim kartu neidomios, paspygausim su kitomis. hihihi.gif Jooo, brangiai tie vaikai kainuoja. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 30, 21:44)
Ryškius II  biggrin.gif Gražus vaizdelis, bet labai tikiuosi penktadienį pamatyti dar gražesnį. MB juokauja, kad važiuosim pirmos šeimyninės nuotraukėlės pasidaryti. Neramina tai, kad vis dar nejaučiu jokių požymių, apart rėmens. MB kažkokiu būdu mato patamsėjusius spenelius. Na, jam geriau matyt  biggrin.gif

Man vienas iš pagrindinių požymių - ir buvo rėmuo - oi kaip kankino. doh.gif
Tai buvo vienintelis varginantis dalykas per visą lengvą ir malonų nėštumo laiką. Su mineraliniu "borjomi" nesiskyriau nei dieną, nei naktį.
Atsakyti
Kamelija2
Sveikinu surinkus vaikucius, ilsiekis ir ramiai lauk savo stebuklingu rezultatu
drinks_cheers.gif
dangutex
Kaip tavo naktys siandien? Buk gerute, nusiramink wub.gif , nors aisku paprasta man sakyti g.gif

taja78
oj, Tajut, laikykis mergyt, vis vien kol kas yra vilties gi tik 9 dpi, tie testas tokie nepatikimi 4u.gif

Žemyna_mėlynakėPas tave normalus toks PMS smile.gif Viskas gerai, greit sulauksi savo mmm! thumbup.gif

Cituk, del vaistuku, man gyd. visada nustato kelinta badytis. Ot ir siandien varysiu i restorana su gonaliu ir menopuru taseje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ar mano rankos tokios kreivos, ar kas, bet si karta baisus pilvas doh.gif O dar tiek dienu laukia po 3 i diena skiluciu... Bet vis vien jau geriau, prasidejo stimuliacija, depherelino poveikis mazieja, as jau beveik normalus ir gyvas zmogus thumbup.gif
Atsakyti
Citas, Aš tai tikiuosi kažkokios žinios, vis paštą patikrinu ax.gif

taja78, NT gali būti paprasčiausiai peranksti. Pasistent susiimti ir vėl pabandyti tikėti 4u.gif

Warwara, restoranas jėga net ir su gonaliu lotuliukas.gif

Kamelija2, kumštukai jau suspausti Ar gali man plačiau apie tas ląsteles? Ir 7, ir 8? Nu nieko nesupratau mastau.gif

Atiloja, dangutex kaip jūs? dangutex testą darys?

O aš šianakt sapnavau RositaK, kad darė HCG topsecret.gif

Sėkmės visoms mergaitėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 31 spalio 2011 - 11:24
QUOTE(Warwara @ 2011 10 31, 11:57)

Cituk, del vaistuku, man gyd. visada nustato kelinta badytis. Ot ir siandien varysiu i restorana su gonaliu ir menopuru taseje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ar mano rankos tokios kreivos, ar kas, bet si karta baisus pilvas  doh.gif O dar tiek dienu laukia po 3 i diena skiluciu... Bet vis vien jau geriau, prasidejo stimuliacija, depherelino poveikis mazieja, as jau beveik normalus ir gyvas zmogus  thumbup.gif

Oho kokia grizta tavo gydytoja biggrin.gif kaip as pavydziu to stimuliavimosi laiko, kai kiekviena diena nauji pojuciai, naujos melynes, laukimas ir daug daug vilties wub.gif Dzin kad pilvas melynas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 31, 12:20)

Atiloja, dangutex kaip jūs? dangutex testą darys?

O aš šianakt sapnavau RositaK, kad darė HCG topsecret.gif

aciu 4u.gif as normaliai 4u.gif kai tik pradedu bijoti (o jau laikas arteja tryzniojimo biggrin.gif), tai issitraukiuu knyga :Tavo pasamones galia" ir pradedu pagal ja kartoti, kad man viskas gerai smile.gif blush2.gif
As irgi laukiu dangutex NT 4u.gif Laikau kumstukus susukusi, kad tik jis parodytu II taip anksti doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2011 10 31, 12:22)
Oho kokia grizta tavo gydytoja  biggrin.gif kaip as pavydziu to stimuliavimosi laiko, kai kiekviena diena nauji pojuciai, naujos melynes, laukimas ir daug daug vilties  wub.gif  Dzin kad pilvas melynas  lotuliukas.gif

as irgi jau pavydziu biggrin.gif Nes man stimuliacija pats maloniausias dalykas visame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 31, 12:20)
Citas, Aš tai tikiuosi kažkokios žinios, vis paštą patikrinu ax.gif

Oi nezinau manau dar ankstoka, as jei labai optimistiskai tai manau kad koki ketvirtadieni gal ka gausiu, o pesimistiskai tai gal tik pirmadieni kita blink.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 31, 12:28)
aciu  4u.gif as normaliai  4u.gif kai tik pradedu bijoti (o jau laikas arteja tryzniojimo biggrin.gif), tai issitraukiuu knyga :Tavo pasamones galia" ir pradedu pagal ja kartoti, kad man viskas gerai smile.gif  blush2.gif
As irgi laukiu dangutex NT  4u.gif Laikau kumstukus susukusi, kad tik jis parodytu II taip anksti  doh.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as irgi jau pavydziu biggrin.gif Nes man stimuliacija pats maloniausias dalykas visame biggrin.gif

Saunuole Atiloja - taip ir toliau laikykis, jie tryznioji tai svarbu be didelio streso 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 10 31, 11:32)
Man vienas iš pagrindinių požymių - ir buvo rėmuo - oi kaip kankino.  doh.gif
Tai buvo vienintelis varginantis dalykas per visą lengvą ir malonų nėštumo laiką. Su mineraliniu "borjomi" nesiskyriau nei dieną, nei naktį.

Reikės ir man pabandyti "Borjomi". O nieko, kad jis gazuotas, juk rūgštingumą kelia burbuliukai?
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 10 31, 05:34)
Nervuoja visi ir mane.
Nieko man gero,kaip as manau.Vakar nuejau miego apie 9,dabar atsikeliau,pasidariau NT,visiskas 0.Ner ne vaiduokliu,nieko  unsure.gif Uzmigt jau nebeuzmigsiu  blink.gif Viltis blesta visai  verysad.gif
Pilvo apacia tebeduria,galva skauda.Su siaubu laukiu penktadienio atsakymu.O mm neateina todel,kad geriu KT.Taip,kad iki pekt."iseinu atstogu"  smile.gif

Taja78, mergyte tu čia per sapnus rašei? Kokie KT?
Atsakyti
Keberiokst - ar Reginiukas jau glaudzia mergyte savo wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 31, 12:33)
Keberiokst - ar Reginiukas jau glaudzia mergyte savo  wub.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ?

Taip !!! Berods 10.29 pasibelde i si pasauli smile.gif
Daug nezinau,nes naujienos issniuksninetos,gal pati greitai parasys smile.gif
Atsakyti