Labas rytas.
Cituk, ten virsuj kazkas turi kt planu. Kaip pacios nuotaikos, kada atsakymai bus?
Taja, kaip suprasti geri KT? Kazka neaiskiai tu cia parasei. O del NT, tai man atrodo, anksti tau dar jam.
Kaip kitos busimos jauciasi?
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 31, 11:02)
Labas rytas.
Cituk, ten virsuj kazkas turi kt planu. Kaip pacios nuotaikos, kada atsakymai bus?
Visa laika taip ir ten virsuj tu planu visai nederina su mumis Guodzia tik tiek kad jei ten virsuj suplanuota tai tikrai ivyks
Mano nuotaikos neidomios, niekas nevyksta. Si savaite manau dar labai neveiksni bus (bet uzteks cia skyrelyje ivykiu ir be manes, sitiek daug geru ziniu cia musu laukia ) o nuo kitos jau tikiuosi pradeti kova, einu antram skiepui nuo raudoniukes, jau tikiuosi tureti rezultatus is graikijos ir eiti pas Dr Gorgi ir pradeti ilga ir brangu gydyma
QUOTE(Citas @ 2011 10 31, 07:20)
Visa laika taip ir ten virsuj tu planu visai nederina su mumis Guodzia tik tiek kad jei ten virsuj suplanuota tai tikrai ivyks
Mano nuotaikos neidomios, niekas nevyksta. Si savaite manau dar labai neveiksni bus (bet uzteks cia skyrelyje ivykiu ir be manes, sitiek daug geru ziniu cia musu laukia ) o nuo kitos jau tikiuosi pradeti kova, einu antram skiepui nuo raudoniukes, jau tikiuosi tureti rezultatus is graikijos ir eiti pas Dr Gorgi ir pradeti ilga ir brangu gydyma
Nieko, tai pabusim kartu neidomios, paspygausim su kitomis. Jooo, brangiai tie vaikai kainuoja.
QUOTE(Tanga @ 2011 10 30, 21:44)
Ryškius II Gražus vaizdelis, bet labai tikiuosi penktadienį pamatyti dar gražesnį. MB juokauja, kad važiuosim pirmos šeimyninės nuotraukėlės pasidaryti. Neramina tai, kad vis dar nejaučiu jokių požymių, apart rėmens. MB kažkokiu būdu mato patamsėjusius spenelius. Na, jam geriau matyt
Man vienas iš pagrindinių požymių - ir buvo rėmuo - oi kaip kankino.
Tai buvo vienintelis varginantis dalykas per visą lengvą ir malonų nėštumo laiką. Su mineraliniu "borjomi" nesiskyriau nei dieną, nei naktį.
Kamelija2
Sveikinu surinkus vaikucius, ilsiekis ir ramiai lauk savo stebuklingu rezultatu
dangutex
Kaip tavo naktys siandien? Buk gerute, nusiramink , nors aisku paprasta man sakyti
taja78
oj, Tajut, laikykis mergyt, vis vien kol kas yra vilties gi tik 9 dpi, tie testas tokie nepatikimi
Žemyna_mėlynakėPas tave normalus toks PMS Viskas gerai, greit sulauksi savo mmm!
Cituk, del vaistuku, man gyd. visada nustato kelinta badytis. Ot ir siandien varysiu i restorana su gonaliu ir menopuru taseje Ar mano rankos tokios kreivos, ar kas, bet si karta baisus pilvas O dar tiek dienu laukia po 3 i diena skiluciu... Bet vis vien jau geriau, prasidejo stimuliacija, depherelino poveikis mazieja, as jau beveik normalus ir gyvas zmogus
Sveikinu surinkus vaikucius, ilsiekis ir ramiai lauk savo stebuklingu rezultatu
dangutex
Kaip tavo naktys siandien? Buk gerute, nusiramink , nors aisku paprasta man sakyti
taja78
oj, Tajut, laikykis mergyt, vis vien kol kas yra vilties gi tik 9 dpi, tie testas tokie nepatikimi
Žemyna_mėlynakėPas tave normalus toks PMS Viskas gerai, greit sulauksi savo mmm!
Cituk, del vaistuku, man gyd. visada nustato kelinta badytis. Ot ir siandien varysiu i restorana su gonaliu ir menopuru taseje Ar mano rankos tokios kreivos, ar kas, bet si karta baisus pilvas O dar tiek dienu laukia po 3 i diena skiluciu... Bet vis vien jau geriau, prasidejo stimuliacija, depherelino poveikis mazieja, as jau beveik normalus ir gyvas zmogus
Citas, Aš tai tikiuosi kažkokios žinios, vis paštą patikrinu
taja78, NT gali būti paprasčiausiai peranksti. Pasistent susiimti ir vėl pabandyti tikėti
Warwara, restoranas jėga net ir su gonaliu
Kamelija2, kumštukai jau suspausti Ar gali man plačiau apie tas ląsteles? Ir 7, ir 8? Nu nieko nesupratau
Atiloja, dangutex kaip jūs? dangutex testą darys?
O aš šianakt sapnavau RositaK, kad darė HCG
Sėkmės visoms mergaitėms
taja78, NT gali būti paprasčiausiai peranksti. Pasistent susiimti ir vėl pabandyti tikėti
Warwara, restoranas jėga net ir su gonaliu
Kamelija2, kumštukai jau suspausti Ar gali man plačiau apie tas ląsteles? Ir 7, ir 8? Nu nieko nesupratau
Sėkmės visoms mergaitėms
QUOTE(Warwara @ 2011 10 31, 11:57)
Oho kokia grizta tavo gydytoja kaip as pavydziu to stimuliavimosi laiko, kai kiekviena diena nauji pojuciai, naujos melynes, laukimas ir daug daug vilties Dzin kad pilvas melynas
QUOTE(egk @ 2011 10 31, 12:20)
aciu as normaliai kai tik pradedu bijoti (o jau laikas arteja tryzniojimo ), tai issitraukiuu knyga :Tavo pasamones galia" ir pradedu pagal ja kartoti, kad man viskas gerai
As irgi laukiu dangutex NT Laikau kumstukus susukusi, kad tik jis parodytu II taip anksti
QUOTE(Citas @ 2011 10 31, 12:22)
Oho kokia grizta tavo gydytoja kaip as pavydziu to stimuliavimosi laiko, kai kiekviena diena nauji pojuciai, naujos melynes, laukimas ir daug daug vilties Dzin kad pilvas melynas
as irgi jau pavydziu Nes man stimuliacija pats maloniausias dalykas visame
QUOTE(egk @ 2011 10 31, 12:20)
Citas, Aš tai tikiuosi kažkokios žinios, vis paštą patikrinu
Oi nezinau manau dar ankstoka, as jei labai optimistiskai tai manau kad koki ketvirtadieni gal ka gausiu, o pesimistiskai tai gal tik pirmadieni kita
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 31, 12:28)
aciu as normaliai kai tik pradedu bijoti (o jau laikas arteja tryzniojimo ), tai issitraukiuu knyga :Tavo pasamones galia" ir pradedu pagal ja kartoti, kad man viskas gerai
As irgi laukiu dangutex NT Laikau kumstukus susukusi, kad tik jis parodytu II taip anksti
Saunuole Atiloja - taip ir toliau laikykis, jie tryznioji tai svarbu be didelio streso
QUOTE(Lietuva @ 2011 10 31, 11:32)
Man vienas iš pagrindinių požymių - ir buvo rėmuo - oi kaip kankino.
Tai buvo vienintelis varginantis dalykas per visą lengvą ir malonų nėštumo laiką. Su mineraliniu "borjomi" nesiskyriau nei dieną, nei naktį.
Reikės ir man pabandyti "Borjomi". O nieko, kad jis gazuotas, juk rūgštingumą kelia burbuliukai?
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 10 31, 05:34)
Nervuoja visi ir mane.
Nieko man gero,kaip as manau.Vakar nuejau miego apie 9,dabar atsikeliau,pasidariau NT,visiskas 0.Ner ne vaiduokliu,nieko Uzmigt jau nebeuzmigsiu Viltis blesta visai
Pilvo apacia tebeduria,galva skauda.Su siaubu laukiu penktadienio atsakymu.O mm neateina todel,kad geriu KT.Taip,kad iki pekt."iseinu atstogu"
Nieko man gero,kaip as manau.Vakar nuejau miego apie 9,dabar atsikeliau,pasidariau NT,visiskas 0.Ner ne vaiduokliu,nieko Uzmigt jau nebeuzmigsiu Viltis blesta visai
Pilvo apacia tebeduria,galva skauda.Su siaubu laukiu penktadienio atsakymu.O mm neateina todel,kad geriu KT.Taip,kad iki pekt."iseinu atstogu"
Taja78, mergyte tu čia per sapnus rašei? Kokie KT?
Keberiokst - ar Reginiukas jau glaudzia mergyte savo ?
QUOTE(Citas @ 2011 10 31, 12:33)
Keberiokst - ar Reginiukas jau glaudzia mergyte savo ?
Taip !!! Berods 10.29 pasibelde i si pasauli
Daug nezinau,nes naujienos issniuksninetos,gal pati greitai parasys