Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 30, 10:21)
Taja, mes visos labai labai sergame uz tavo snaigiukus, o tu mamuk, tikek ir ramiai, nes stresuodama pati sau meskutes paslauga darai.  4u.gif

Laikykit uz mane kumscius, kad pramustu.  ax.gif  4u.gif

Sveikos 4u.gif
O tai tu pradesi badytis,kad lauki pramusimo ax.gif Nelabai susekiau naujienas blush2.gif Nes as irgi laukiu pradzios ir i trasa 4u.gif Taip,kad rasaus i jusu bureli 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites smile.gif
Rosita, taja, Atiloja, dangutexx pradedu uz jus visas paeiliui spausti kumstukus 4u.gif nes ateinanti savaite pazers graziu naujienu mirksiukas.gif

Tanga grazaus artejancio pasimatymo su mazuliukais 4u.gif isivaizduoju kaip nekantrauji smile.gif

businka grazus turtelis smile.gif

Zemyna tikiuosi visos tos bjaurios cistos tave paliks 4u.gif

Kitty3 kaip susitikimas su maziukais? keliese grizot namo? dabar ramybes ir graziu rezultatu 4u.gif

Sekmes visoms didziausios ir graziu artejanciu svenciu 4u.gif

O mes vakar vel grizom keturiese wub.gif Is triju maziuku liko du verysad.gif 7 lasteliu prastai atsilo, o kurie buvo 8 lasteliu, sake, kad puikus biggrin.gif pralaukem 2 val savo mazuliu, dar paskui beveik 5 val kelio i namus, tai grizau ziauriai pavargus. tikiuosi mazuciai nepavargo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 30 spalio 2011 - 10:41
QUOTE(senatve @ 2011 10 30, 07:31)
Sveikos 4u.gif
O tai tu pradesi badytis,kad lauki pramusimo ax.gif Nelabai susekiau naujienas blush2.gif Nes as irgi laukiu pradzios ir i trasa 4u.gif Taip,kad rasaus i jusu bureli 4u.gif

Sveikute, junkis, bus drasiau ir smagiau. mirksiukas.gif Agam, puregona, jeigu per echo matys, kad viskas tvarkoje. 4u.gif

Kamelija, dabar, kad mazuciukai liktu visam ir nusviestu tavo dienas savo sypsena. wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 30, 11:48)
Sveikute, junkis, bus drasiau ir smagiau.  mirksiukas.gif Agam, puregona, jeigu per echo matys, kad viskas tvarkoje.  4u.gif

Kamelija, dabar, kad mazuciukai liktu visam ir nusviestu tavo dienas savo sypsena.  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Na tai turbut kartu startuosim 4u.gif Sekmes mums smile.gif
Laukiancioms paciu graziausiu rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senatve @ 2011 10 30, 07:56)

Agam, sekmes mums. drinks_cheers.gif

Sekmes visoms. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 30, 10:51)
Labas rytas. Galima snd man patryznioti  blush2.gif . Sakykit ar yra kam buve atveju, kai folikulai anksciau ovuliuoja? Man si karta trumpa schema taiko, snd tik 6cd, bet pagal vakarykscius ir snd pojucius atrodo kaip kad ovuliacija ivykusi, man visuomet pilvo apacia ties subinkauliu ziauriai suskausta, vos galiu paeit, ir dar tempa uzkyla viso organizmo , tai daba bijau, negi ovuliavo taip anksti  verysad.gif Ir sonu jau nebejauciu  doh.gif Patarkit ka jei kas susidure , baigiu nuprotet  doh.gif

neturi buti ovuliave 4u.gif juk ne vitaminus naudoji, tikrai gali buti visokiausiu salutiniu poveikiu 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 30, 11:39)

Rosita, taja, Atiloja, dangutexx pradedu uz jus visas paeiliui spausti kumstukus 4u.gif nes ateinanti savaite pazers graziu naujienu mirksiukas.gif

O mes vakar vel grizom keturiese wub.gif Is triju maziuku liko du verysad.gif 7 lasteliu prastai atsilo, o kurie buvo 8 lasteliu, sake, kad puikus biggrin.gif pralaukem 2 val savo mazuliu, dar paskui beveik 5 val kelio i namus, tai grizau ziauriai pavargus. tikiuosi mazuciai nepavargo ax.gif

aciu uz tavo palaikyma 4u.gif
o as laikau kumstukus uz tavo stipruolius ledinukus, kad jie pasiliktu pas mamayte visiems 9 menesiams 4u.gif

QUOTE(senatve @ 2011 10 30, 11:56)

sekmes ir tau ir Zemynai 4u.gif
Atsakyti
Aciu visiem kas pergivana uz manes, vakar Treijas paskambina apsivaisina 10 embrionuku, sake ka labai stiprus jie, siendien paskambinou embriologu sake ka liko 8 bet jie visie 8 lastaliu, kaip supratou kad cia yra gerai? tai vo sake atvazot rytoj su pilna pusle ir spres ko daryt, isodit rytoj ar auginti iki blastacistu, ar aisku labai noreciu pasiimti 2 blascistu!!! tik vot labai idomu kaip jie sprendza daugs jie iki blascistu ar ne? jie turi man rytoj pasakit?
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 10 30, 00:30)
nuotaikos tai mano nekokios  blink.gif Visi pozymiai mmm.Jau ir panikuot pradejau  unsure.gif
Pilva duria,galva skauda.temperatura nukrito.... unsure.gif Zodziu,kaip ir praeita karta. blink.gif
Praeita karta desimta diena susirgau po isodinimo.Sakes,kaip bijau  unsure.gif

viskas bus gerai, issiveizdoju kaip nervai ima paskutinom dienom.... bet reik tiket kadmums visiem pasiseks, taip as noriu , kiek cia galema musu kamoti.linkiu jums teigamo rezultata ir nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
As panikoje. Baisi naktis - kosmaras. Visa nakti maude pilva ir strenas kaip per mmm ir sona dure. O dar karscio bangos, jos vis dar nepalieka ir prausia mane kiekviena nakti. Siandien kaip tik implantacijos diena, bet ir kaip tik 27 cd, kai mmm prasideda. Kaip Jums atrodo, ar gali tos nelabosios ateiti 5 dpi.

Atijola, kaip Tu?
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 30, 11:16)
Tanga, o testas ka parode? wub.gif  4u.gif

ir man labai idomu ko testas parode 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 29, 10:22)
Taja78, labas rytas, prisirpusi uoga.  biggrin.gif  4u.gif

Businka123, puikus rezultatai  bigsmile.gif  thumbup.gif , dabar ir toliau geru rezultatu!  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

aciu jums labai, rytoj spresiem ar pasiimt vaikucus ar auginti dar.... ar cia yra merginu kurie pasieme 2 blascistu, kaip jums sakes, ar pastojat? ir kiek sansu su toms blastukem, nes lietuvoj man buvo 3 ifv, visa laika sodina po 3 embrionukus 3 dienu ir deja taip ir ne pastoju ne karta.... tai dabar labai noru blascistu, tik labai bijou kad paskuj gali ir nieko ne belikt....... g.gif
Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2011 10 30, 13:57)
Sveikos merginos,
As panikoje. Baisi naktis - kosmaras. Visa nakti maude pilva ir strenas kaip per mmm ir sona dure. O dar karscio bangos, jos vis dar nepalieka ir prausia mane kiekviena nakti. Siandien kaip tik implantacijos diena, bet ir kaip tik 27 cd, kai mmm prasideda. Kaip Jums atrodo, ar gali tos nelabosios ateiti 5 dpi.

Atijola, kaip Tu?

gal cia kaip tik gerai zenklas, kaskas organizme viksta..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 30, 13:02)
aciu uz tavo palaikyma  4u.gif
o as laikau kumstukus uz tavo stipruolius ledinukus, kad jie pasiliktu pas mamayte visiems 9 menesiams  4u.gif

Atiloja aciu 4u.gif 4u.gif

Zemyna aciu ir tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
businka 123 ,sekmes tau!! Tikrai derlius didelis!! bigsmile.gif

Merginos,as be emociju vel blink.gif Nieko nebeskauda,temperatura pakilo 37,1.Nezinau,ar cia ji reiskia ka nors ar ne,bet nors tokia man paguoda unsure.gif
Vel tikiu savo mazyliais wub.gif wub.gif

"Ant tu nervu" nuvaziavau turgun. unsure.gif

O kaip su kava,sakykit.As geriau be kofeino siandien ryte,tai zinokit visa apsimiegojus tebevaikstau.Gal nieko tokio,kad ryta mazyti nestiprios puodeli,bet su kofeino ikalciau,a?
Atsakyti
Taja, del vieno mazycio puodelio kavos nieko nenutiks. 4u.gif
Atsakyti